Skip to Content

Kidi Smart Glow Art – een slimme speaker met ongekende eigenschappen

Techniek maakt het leven leuker en de wereld groter. Het argument dat je voor slimme techniek een zekere leeftijd moet hebben kan resoluut van tafel. VTech stopt gadgets voor kinderen propvol techniek. Met maar één doel: ze uit te dagen en spelenderwijs mee te nemen in de wereld van ongekende mogelijkheden. Een goed voorbeeld hiervan is de Kidi Smart Glow Art, een gave smartspeaker voor bijdehandjes vanaf 6 jaar.

Kidi Smart GLow Art

Alles in één boxje

Kidi Smart Glow Art, uit de kokers van VTech, is met recht de meest gave gadget, een bluetooth smartspeaker voor bijdehandjes (6+). Compact, maar met verrassend veel kwaliteiten, zoals spraakbesturing. Dit boxje levert interactie en een schat aan informatie! Kidi Smart Glow Art is compact, maar heeft verrassend veel in huis. Tien kwaliteiten biedt deze bluetooth speaker met spraakbesturing. Net als Google Play reageert Kidi op de spraakoproep “Hey Kidi” van de eigenaar in kwestie. Het levert meteen interactie en een schat aan informatie op!

Dit hippe boxje voldoet aan het kaliber van elke serieuze smartphone. De coole speaker is -de naam zegt het al-, ook een lichtbox voor de kinderkamer. De magische glow kleurt het domein van de jonge eigenaar in maar liefst 10 verschillende kleuren. En het biedt meer! Je kunt er spelletjes mee spelen, de toekomst laten voorspellen of keuzes bepalen. Voor dat laatste heeft het boxje een kop-of-muntfunctie aan boord. Breid je woordenschat uit met de 200 moppen, raadsels, weetjes, wijze woorden en tekeningen. Reactievermogen en woordenschat worden getraind. De Kidi Smart Glow Art heeft een wekkerfunctie (digitaal en analoog) en -ook leuk- de verlichte ring kan met de magische bijgeleverde stiften worden beschreven of voorzien van tekeningen. Er zit ook een doekje bij om alles weer netjes uit te vegen na het spelen.

Speaker met magische glow

Je zou bijna vergeten dat deze smart speaker ook nog doet waarvoor hij oorspronkelijk is bedacht: muziek weergeven door je Smartphone of MP3 te koppelen via Bluetooth. Of met de interne liedjes mee swingen, maar ook een fijne rustgevende beat als het even nodig is. Of een complete disco party, inclusief een vette lichtshow die ze zelf verzinnen en Kidi weergeeft: “Kidi laten we spelen’’ leuker wordt het echt niet!

Uitproberen van de Kidi Smart Glow Art

Wij zijn dol op de producten van Kidi Smart, zoals de lightshow party, Kidi Secrets en gingen natuurlijk ook met de Kidi Smart Glow Art enthousiast aan de slag!

Wat dochterlief vooral geweldig vind is de spraakbesturing en met de meer dan 200 moppen is ze nog wel even zoet! De beginstand is een demostand en in de ( overigens hele fijne en duidelijke ) gebruiksaanwijzing staat precies omschreven hoe je hem hier uit krijgt.

En dan kan het spelen beginnen met de Kidi Smart Glow Art.
Begin je met de 2 bijgeleverde neonstiften om te tekenen? Wil je de klok gelijk even goed instellen of wil je oefenen met de gave spraaksturing?

Misschien wil je het sfeerlicht even aanzetten, luisteren naar de moppen of naar de liedjes luisteren? Of gewoon even chillen met de 5 rustige melodietjes? Je kan ook je MP3 speler aansluiten via Bluetooth en luisteren naar je eigen muziek.
Speel 4 magische spellen als muntje gooien, keuzemaker, waarzegster of het magische rad. Vooral de keuzemaker komt goed van pas als je een kleine twijfelaar in huis hebt.

Je kunt een spelletje spelen als appeltje happen, vlinder doolhof of een supersnelle fruitsalade.

Bewaar in elk geval de gebruiksaanwijzing goed want daar staat alles duidelijk opgeschreven. Misschien zelfs aan te raden om uit te knippen, te lamineren en bij elkaar te bewaren met een touwtje eromheen.

Kidi Smart GLow Art

Helemaal tevreden met de Kidi Smart Glow Art of toch niet?

Kortom wij zijn helemaal tevreden met de Kidi Smart Glow Art, maar er is een klein dingetje.

Het batterijverbruik is wel even een dingetje. Bij intensief gebruik is de batterij na 8 uur op. Bij Standby gebruik, dus als tijdsweergave zonder lichtverbruik kan de batterij 150 dagen mee. Dus investeer ook zeker even in oplaadbare batterijen. Ook beter voor het milieu!

ellen
Delen is enorm lief

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.