Bezigheidsspeelgoed van Wish – voor in de klas of thuis

Als gastouder had ik altijd 10 minuten doosjes staan voor als kinderen even zichzelf moesten vermaken en de rest al op bed lag bijvoorbeeld. Maar ook gewoon om even rustig aan tafel zelf wat te spelen. Ook vorig jaar bij de kleuters had ik een kast vol van dit speelgoed. Ideaal voor als kinderen klaar zijn met eten. Ik ging op zoek naar bezigheidsspeelgoed van Wish voor in de klas. En vond genoeg!

Bezigheidsspeelgoed van Wish

Eerder liet ik al eens Montessori speelgoed zien en ik besloot nu een keer op te zoek te gaan naar bezigheidsspeelgoed van Wish. Aangezien ik op een Montessori school werk is er genoeg van haar materiaal te vinden, dus ik wilde echt wat anders uitdagends voor in de klas.

Ik besloot eerst op zoek te gaan naar houten speelgoed omdat dat het meest duurzame is.

bezigheidsspeelgoed van Wish
bezigheidsspeelgoed van Wish

En ik stuitte op allemaal geduldigheidsspelletjes bij Wish.com. Ideaal voor in de middenbouw in de klas. Een van de figuren krijg ik zelf al niet meer in elkaar haha. En omdat ik deze blog snel met jullie wilde delen gaf ik het na een kwartier maar op. Ook de houten doos moet uit elkaar kunnen maar is mij nog niet gelukt. Genoeg uitdaging zit er dus in voor vele leeftijden.
Je koopt het bij verschillende winkels bij Wish, maar veel wordt bij elkaar gestopt en samen verzonden. Ik had alles binnen een maand in huis.

bezigheidsspeelgoed van Wish

Dus als jij weet hoe deze weer in elkaar hoort dan hoor ik het graag!

bezigheidsspeelgoed van Wish
Met deze beschrijvingen van bezigheidsspeelgoed van Wish komen de kinderen er hopelijk ook uit

Sneeuwvlokken en constructiemateriaal

Daarna stuitte ik op sneeuwvlokken en ander constructiemateriaal bij Wish.com. De sneeuwvlokken kende ik al toen ik gastouder was. De kinderen onder de 4 jaar wisten hier echter niks mee te bouwen dus ik gaf het weg. Maar voor in de middenbouw is het perfect bezigheidsspeelgoed van Wish.

Het andere materiaal is klein en dun en niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar. Ik zou zelfs zeggen onder de 5 jaar nog niet want je moet er best wel wat kracht in je vingers voor hebben.
Ik weet zeker dat dit ook een hit zal zijn op regenachtige dagen dat er niet buitengespeeld kan worden en de kinderen spelletjes mogen spelen.

bezigheidsspeelgoed van Wish
bezigheidsspeelgoed van Wish

Nu maar hopen dat de kinderen en ik er nog uitkomen als we aan het bouwen zijn. Dit bezigheidsspeelgoed van Wish zal in elk geval een hit zijn in de klas en krijgt een vast plekje in de overblijfkast.

Weet jij nog ander leuk klein speelgoed voor in de middenbouw wat je bij Wish kunt bestellen dan hoor ik het graag!

Ps. Stiekem bestelde ik ook nog even wat voor mezelf en mijn dochter mee. Wij zijn dol op scrunchies en met deze verzameling kunnen we even vooruit. Zelfs een lichtgevende!

ellen
Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik ben dol op nieuwe ervaringen zoals uitstapjes en nieuwe producten uitproberen. Mijn dochter uit 2013 en man testen graag met me mee. In het dagelijks leven sta ik 3 dagen per week op de leukste Montessori school van Den Haag. Ik ben 5 jaar gastouder geweest en heb dus veel ervaring met kinderen van alle leeftijden. In de tijd dat ik mij weet los te wurmen van een schermpje lees ik graag een boek. Samen met Selena beheren we een toffe boekenblog. www.stoerleesvoer.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.