Skip to Content

Drie gloednieuwe films on demand voor de kerstvakantie

Filmnieuws! Nu de bioscopen gesloten zijn, is het heerlijk deze vakantie met een dekentje op de bank toch de nieuwste films te bekijken. En dat kan! Just Entertainment lanceert nu vervroegd drie gloednieuwe film on demand voor de kerstvakantie.

Casanova’s, Fatman en Jackie & Oopjen: 3 gloednieuwe films on demand voor de kerstvakantie

Ik hou van bioscopen. De hele beleving: de geur van de popcorn, de zachte stoelen, de lampen die zachtjes dimmen en het fantastische geluid. In de bioscoop beleef je een film toch even anders.
Maar helaas… die optie is er nu even niet. In de kerstvakantie worden er op televisie veel oude films herhaald. Heb je geen zin om deze vakantie weer dezelfde film te kijken?
Trakteer jezelf (of je gezin) dan eens op een film on demand. De filmmaatschappij Just Entertainment heeft nu vervroegd drie superleuke films gelanceerd.
Benieuwd welke?

Jackie & Oopjen

De eerste van de gloednieuwe films on demand voor de kerstvakantie is Jackie & Oopjen.
Jackie & Oopjen is echt een film om te kijken met de hele familie! Een tijdje geleden heb ik het geluk gehad om deze leuke film te mogen bekijken met mijn dochter en haar vriendinnen. En we waren heel enthousiast!
De film gaat over de 12 jarige Jackie. Haar moeder werkt in het Rijksmuseum. Daar worden de beroemde Rembrandt schilderijen van Marten Soolmans en Oopjen Coppit tentoongesteld. Oopjen stapt uit het schilderij, omdat ze op zoek is naar haar verloren zusje. Maar ze komt wel terecht in een tijdperk wat ze helemaal niet kent.  Dit zorg voor bijzonder hilarische situaties. Lukt het Jackie en Oopjen om het raadsel van haar zusje op te lossen? En hoe komt Jackie ooit weer terug in het schilderij?

Benieuwd naar de volledige review? Klik dan hier.

Fatman

De tweede film in deze serie van gloednieuwe films on demand voor de kerstvakantie is de film Fatman.
Hoofdrolspeler is Mel Gibson (altijd goed, een film met Mel Gibson!). Hij vertolkt de rol van de Kerstman, ook wel bekend als Chris Gringle.
Maar hij is geen gewone Kerstman: omdat de overheid zijn subsidie heeft stopgezet is Chris veranderd in een aan lager wal geraakte zuipschuit. Om zijn bedrijf in leven te houden, werkt Chris samen met het Amerikaanse leger en dwingt hij zijn personeel tot het maken van ander soort ‘speelgoed’. Alsof dat nog niet erg genoeg is, wordt een hitman op hem afgestuurd.
Wanneer er dan ook nog een woedende 12-jarige besluit om de Kerstman om te laten leggen, is de chaos compleet……
Een kerstfilm anders dan anders, en ook leuk om samen met je partner naar deze actiekomedie te kijken!

Casanova’s: de laatste van drie gloednieuwe films on demand voor de kerstvakantie

In de film Casanova’s speelt Jim Bakkum de hoofdrol. Iets wat veel vrouwen vast wel weten te waarderen….
Casanova’s is een romantische komedie over de onzekere en timide journalist Bas (Jim Bakkum) die undercover moet gaan om een mysterieuze datingcoach te ontmaskeren. Deze datingcoach heeft een bestseller geschreven en komt nu met een tweede boek en workshop waarvan hij beweert incompetente mannen binnen drie dagen te kunnen transformeren in heuse casanova’s. Bij de workshop staat hem echter een grote verrassing te wachten, Wanneer hij ontdekt dat de datingcoach zijn onbeantwoorde jeugdliefde is, die hij al ruim 15 jaar niet meer heeft gezien.

Naar deze film ben ik zelf heel benieuwd, klinkt als een grappige film. Ik denk dat ik deze film deze kerstvakantie zelf lekker met een dekentje op de bank ga bekijken.

Hoe kun je deze drie gloednieuwe films on demand voor de kerstvakantie bekijken?

Het bekijken van deze films kan zelfs via meerdere streamingsdiensten! Zo kun je deze bekijken via Pathé Thuis, ITunes, Google, Amazon, Rakuten, Ziggo, KPN, Tele2 en T-Mobile.
Deze films zijn vanaf 23 december te zien.

Houden jullie ook van films on demand bekijken?

Kelly
Delen is enorm lief

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.