Sophie de giraf, een mooi merk plus verlanglijstje

Sophie de giraf fans liefhebbers opgelet! En als je dit nog niet bent, wordt je het wel na deze blog. Ik heb dit lieve merk zien uitgroeien van klein tot groots. En ik denk dat ze nog niet klaar zijn met groeien. Toen ik net mama werd was dit 1 van de weinige bewuste opties die je had in babyspeelgoed. De kenmerkende giraf was een prachtig bijtspeeltje met een goed verhaal. Tegenwoordig is er zoveel meer moois te krijgen en zetten ze zich ook nog eens maatschappelijk verantwoord in. Aansluitend deel ik nog een erg diverse en uitgebreide verlanglijst. En scroll zeker even helemaal naar beneden voor een leuke winactie!

Sophie de giraf

Ze is misschien wel het beroemdste girafje ter wereld. Deze bekendheid wil ze nu graag inzetten om haar wilde soortgenoten te helpen. De afgelopen 30 jaar is namelijk de populatie van wilde giraffen gedaald met 30%. Sophie de giraf gaat de samenwerking aan met de ‘Giraffe Conservation Foundation (GCF)’. Hiervoor is een special ‘Save the Giraffes’ cadeauset uitgebracht. Van elk verkocht setje gaat 1 euro naar deze foundation toe. Dus je geeft niet alleen het beste speelgoed aan je eigen kind, je helpt ook nog eens mee met de toekomst van de giraf.

Het is uitgebracht in een beperkte oplage. Het setje bevat de natuurrubber Sophie de giraf bijtspeeltje en daarnaast een Sofie sleutelhanger. Het rubber wat gebruikt wordt is afkomstig van de Heveaboom. Het is dus 100% natuurrubber! Geen zooi of weekmakers te vinden in Sophie en co. Je leest het goed ja, naast Sophie zijn er ook andere vriendjes! Hieronder deel ik onze blogs en de handige en zeer uitgebreide verlanglijst.

Meer informatie speciale giftset in samenwerking met GCF

Sophie de giraf verlanglijstje

Bijtspeelgoed Sophie de giraf

1. Bijtspeelgoed

Laten we eens beginnen met het kenmerkende bijtspeelgoed van Sophie de giraf. De zachte rubber items zijn dus gemaakt van 100% natuurrubber wat van de Heveaboom komt. De items zijn zo stevig en geliefd dat er ook veel meegespeeld wordt na de bijtfase. Dus ze gaan zeker een lange tijd mee. Inmiddels is de bijtspeeltjes familie flink uitgebreid. Heb jij een favoriet?

2. Rammelaars Sophie de giraf

rammelaars voor baby's

Wat vind een baby het toch heerlijk om te ontdekken. Voelen, kijken, rammelen en horen. Er is een prachtig assortiment met rammelaars van Sophie de giraf. Sommigen simpel in eenvoud, anderen juist met allemaal extra elementen. Soms zacht, soms harder en soms een combinatie van beide. Rammelen maar!

3. Knuffels en stoffen items

babyspeelgoed Sophie de giraf

Sophie de giraf heeft ook een heel mooi aanbod van knuffels en stoffen items. Van hydrofieldoeken tot mutsjes, slofjes, boeken, blokken en speeltjes. Er is zoveel moois! De knuffels met muziek vind ik wel heel tof altijd. Die gaan vaak ook lang mee. Kinderen krijgen er een soort van veilig en geborgen gevoel bij, en ook als ze ouder zijn zetten ze graag de herkenbare geluiden weer aan.

geschenksets sophie de giraf

4. Geschenk- en cadeausets

Voor jezelf of een ander? Het maakt niet uit! Deze giftsets zijn gewoon een feestje om te krijgen en geven. De diversiteit van het aanbod is ook zo tof. Van rustig en de meer natuurlijke items, tot de meer kleurrijke spullen die Sophie de giraf rijk is.

Sophie de giraf

5. Extra items Sophie de giraf

Toen ik deze verlanglijst begon van Sophie de giraf had ik geen idee hoe groot het aanbod is. Anders had ik dit lijstje ook nog kunnen onderverdelen in bad, boeken, eetgerei en zoveel meer. Het is echt de moeite waard om alles te bekijken want er is zo onwijs veel leuks.

Winactie Sophie de Giraf

Wellicht was het je al opgevallen, maar er zijn nieuwe items van Sophie de Giraf bijgekomen met hout en rubber. Ik ben zo verliefd op het bootje geworden dat ik twee exemplaren mag weggeven! Ik kan dus twee volgers blij maken!

Hoe maak je kans?

  • Laat een reactie achter op deze blog
  • Volg Mamascrapelle en laat een reactie achter op Instagram
  • Volg Kleine giraf op Instagram
  • Reageer waarom jij dit leuke bootje wil winnen
  • Delen is lief, vergeet ons dan niet te taggen, en is een extra winkans per gedeeld item
  • Volgen op Pinterest en Facebook van Mamacsrapelle is ook een extra winkans.

Over ongeveer 2 weken maken we de 3 winnaars bekend. Good luck.

Flinke lijst

Zo dat was een flinke lijst met superveel leuke cadeautjes van Sophie de giraf. Heb je meer inspiratie nodig voor een kraamvisite of eerste verjaardag kijk dan zeker even onderstaande blogs.

Op zoek naar meer thema verlanglijstjes?

Footer1
Delen is enorm lief

Selena

Hoi ik ben Selena en met veel liefde deel ik mijn blogs en recepten op Good Mood Mama. Mijn digitale thuis vol happy vibes voor een good mood. Ik ben een mama van 2 meiden, werk met kinderen en heb 1001 interesses. Ik noem mezelf bewust omdat ik nadenk over alle keuzes die ik maak. Dat betekend soms wel en soms ergens niet ergens voor kiezen. Leuk om nu onderdeel te zijn als gastblogger hier.

6 Responses

  1. Wat is dat bootje leuk! Er zijn in mijn omgeving de laatste maand veel baby’s geboren en nog een paar op komst, met dit bootje kan ik iemand heel blij maken.

  2. Wat een leuke dingetjes zijn er allemaal van. Ik doe graag mee voor mijn lieve kleine nichtje, dit zal heel wat waterpret opleveren. Helaas zijn mijn eigen kinderen er te oud voor…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.