Koop Sophie de Giraf Awardset en geef 3 mazelenvaccinaties

Sophie de giraf is een wereldberoemd babybijtspeeltje. Artsen zonder grenzen is een internationele hulporganisatie, ook bekend als Médecins Sans Frontières. Samen gaanze de strijd aan tegen de mazelen. Met de verkoop van de speciale Sophie de giraf Awardset worden namelijk drie mazelenvaccinaties gefinancierd.

Bijzondere samenwerking Sophie de Giraf en Artsen zonder grenzen

Dankzij deze bijzondere samenwerking zijn er inmiddels wereldwijd al 75.000 vaccins mogelijk gemaakt. Sinds kort is de Sophie de giraf Awardset ook in Nederland verkrijgbaar. Hiermee verwen je niet alleen je baby met een prachtig cadeau, maar zorg je er ook voor dat drie kinderen kunnen worden ingeënt tegen deze verschrikkelijke ziekte.

Vaccineren in Nederland

Sophie de giraf Awardset mazelenvaccinatie

Gisteren kwam mijn blog online over de mogelijk vaccinatieplicht in Nederland Misschien worden op termijn wel kinderen geweigerd op kinderopvangcentra als ze niet het vaccinatieprogramma volgen. Dit allemaal om de strijd aan te gaan tegen onder andere de Mazelen! En toevallig kreeg ik dit persbericht gisteren over deze prachtige Sophie de giraf Awardset waarin je maar liefst 3 mazelenvaccinaties mogelijk maakt!

Sophie de giraf Awardset

vanille bijtring

De Sophie de giraf Awardset is een cadeauset bestaande uit de originele Sophie de giraf en een vanille bijtring. Het populaire girafje is gemaakt van 100% natuurlijke rubber, zodat de giraf volledig vrij is van schadelijke stoffen als BPA, PVC en Phthalates. Hierdoor kunnen baby’s er naar hartenlust veilig op bijten en sabbelen. En nee er onstaan niet allerlei soorten schimmels in zoals sommige mensen een paar jaar geleden dachten. Dus alsjeblieft maak Sophie de giraf niet kapot!

De Awardset kost €21,95 bij kleinegiraf.nl

Met de verkoop van elke Sophie de giraf Awardset worden drie mazelenvaccinaties mogelijk gemaakt. De set is herkenbaar aan de speciale hartvormige sticker op de verpakking en is in Nederland verkrijgbaar zolang de voorraad strekt.

Strijd tegen mazelen

Sophie de giraf Awardset mazelenvaccinatie

Mazelen is een ziekte die wordt veroorzaakt door het zeer besmettelijke mazelenvirus en kan zonder behandeling levensbedreigend zijn, vooral bij kleine kinderen onder de 14 maanden. Bijna alle kinderen in Nederland worden ertegen ingeënt via twee BMR-vaccinaties als ze 14 maanden en 9 jaar oud zijn. Omdat dit vaccin in ontwikkelingslanden vaak niet of onvoldoende beschikbaar is, sterft er toch nog elke 9 minuten een kind aan de gevolgen van mazelen. Via deze bijzondere samenwerking hopen Sophie de giraf en Artsen Zonder Grenzen een belangrijke stap te zetten in de strijd tegen mazelen.

Wat dat betreft ben ik wel eens bang. Wat als nog veel meer mensen in Nederland besluiten om hun kinderen niet meer te enten tegen de Mazelen. Hoeveel kinderen zullen er dan in Nederland gaan overlijden door deze nare ziekte?

Médecins Sans Frontières/Artsen Zonder Grenzen

Sophie de giraf Awardset mazelenvaccinatie

Artsen Zonder Grenzen werd in 1971 als Médecins Sans Frontières (MSF) opgericht. Artsen zonder grenzen heeft als doel om mensen te helpen die in nood verkeren en medische hulp hard nodig hebben, maar die niet krijgen. Ongeacht hun ras, politieke overtuiging of religie. In 1999 werd MSF onderscheiden met de Nobelprijs voor de Vrede. Inmiddels zendt MSF 1.000 hulpverleners uit die samenwerken met 7.500 lokale medewerkers. MSF biedt hulp in ongeveer 25 landen.

Jij kan nu ook Artsen zonder grenzen helpen en iemand een geweldig kraamcadeau bezorgen met Sophie de giraf!

Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik sta voor de klas op een basisschool en hou van speelgoed testen, op stap gaan en creatieve dingen. Mijn dochter van 7 jaar test graag mee!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.