Een verlanglijst met thema eenhoorn, cadeautips voor unicorn lovers!

Unicorn lovers opgelet, jong en oud! De inmiddels bekende en geliefde verlanglijstjes van Mamascrapelle, hebben een nieuwe toevoeging. Een verlanglijst met thema eenhoorn. Dit ter ere van 9 april: Internationale Unicorn day. En natuurlijk omdat zoveel mensen gek zijn op deze gehoornde beauty. Dat snappen wij heel goed hier bij Mamascrapelle. Dompel je lekker onder in de wereld van magie, glitter en dit prachtige magische wezen. Deze cadeautips zijn voor elke leeftijd.

Let op! Maakt u gebruik van een ad-blocker? In deze blog maak ik veel gebruik van handige doorlink plaatjes! Zet hem dus even uit als je deze wil zien.

1. Boeken thema eenhoorn

boeken thema eenhoorn

Uiteraard beginnen we met boeken. We zijn gek op boeken dus dit mag niet missen op een verlanglijst met thema eenhoorn. Op onze boekensite van StoerLeesVoer hebben we veel leuke reviews met unicorns. Klik door op de linkjes als je meer wilt weten en foto’s wilt zien. De boeken zijn van 0 tot 100 jaar, een diverse mix dus.

2. Interactieve unicorn items op verlanglijst thema eenhoorn

unicorn interactief

Hoe tof is het als er ook nog eens geluid en/of licht bij komt kijken? Dat je unicorn praat, muziek maakt of er een mooi schouwspel met lichtjes is? Soms heb je alles, soms 1 iets, maar het is hoe dan ook interactief. Ons tweede thema op de verlanglijst met thema eenhoorn, bestaat dan ook uit dit soort cadeautips. Ik hou er van, en jullie?

3. Creatief speelgoed op verlanglijst thema eenhoorn

creatief speelgoed thema eenhoorn

Creatief is een ruim begrip natuurlijk in deze verlanglijst met thema eenhoorn. Met goede stiften en papier, teken je natuurlijk zo een mooie eenhoorn. Maar er zijn echt leuke creatieve items die prima passen voor al die unicorn lovers. Kijk maar mee!

4. Eenhoorn sieraden

unicorn sieraden

Unicorn sieraden kunnen natuurlijk ook niet ontbreken op deze verlanglijst met thema eenhoorn. Er is ook zoveel leuks! Van kleurrijk en sprekend, tot meer ingetogen en rustig. Ook kan je het weer opbergen in, jawel, een eenhoorn sieraden doosje. Ik vind het prachtig. Ik heb zowel kinder- als volwassen sieraden uitgezocht.

5. Spelletjes op verlanglijst met thema eenhoorn

spelletjes thema eenhoorn

We zijn ook gek op spelletjes. En wij niet alleen, heel Nederland heeft de ouderwetse bordspelletjes ontdekt tijdens de lockdown. Onze nummer 5 op een verlanglijst met thema eenhoorn, bevat dan ook spelletjes! Ik vind het heerlijk om alleen een spelletje te spelen, of om mijn dochters zelf te zien spelen. Of om dit echt als gezinsactiviteit te doen. Dus je vindt beide items terug in de cadeaulijst! En buiten de klassieke bordspelletjes zit er ook een game tussen, dat is ook leuk!

Totum Unicorn memorie, Totum Unicorn Domino en ook nog raamstickers

6. Make-up en verzorging op verlanglijst thema eenhoorn

unicorn make up

Heerlijk tutten met make-up, onder de douche of in bad. Op je verlanglijstje met thema eenhoorn kan je zoveel leuks zetten wat hierbij past! Er zijn zelfs unicorn make-up kwasten. Welke items staan hoog op jouw cadeaulijst?

7. Eten en drinken op verlanglijst met thema eenhoorn

eten en drinken thema eenhoorn

Bekers, bordjes voor jong en oud. Eten en drinken doe je ook gewoon in stijl, unicorn stijl! Ik heb weer leuke items voor je verzameld die je op je verlanglijst met thema eenhoorn kan zetten. Heb jij een favoriet? Wederom zijn weer alle leeftijden voorzien. Ik vind de eenhoorn collectie van Blond Amsterdam ook zo leuk!

8. Versieringen eenhoorn op verlanglijst thema eenhoorn

unicorn party

Ga je een feestje geven, of wil je kind een feestje in het thema eenhoorn? Prima, daar zijn onwijs veel leuke items voor te krijgen. Tover je huis om in een magisch oord, doe wat leuke traktaties in een unicorn zakje en klaar. Ik heb de leukste dingen voor je uitgezocht.

9. Interieur items

Wil jij elke dag lopen, slapen en wakker worden in een magische wereld? Dan zijn onderstaande cadeaus goed om op je verlanglijst met thema eenhoorn te zetten! Hiermee tover jij je huis, of kamer om in een mooie unicorn wereld.

8. Extra unicorn items

Er is veel…heel veel… Dit verlanglijstje met thema eenhoorn heeft me echt een beetje “gek” gemaakt. Ik wil jullie altijd een ruim en divers aanbod laten zien. Maar er is zo onwijs veel met eenhoorns. Ik denk dat het me gelukt is en hieronder nog een paar mooie items als cadeautips! Kijk bijvoorbeeld ook naar de lumo stars knuffel collectie voor eenhoornknuffels

Vond je deze blog handig? Wil je dan onderstaande foto pinnen?

Kijk ook deze blogs:

Verlanglijstjes:

Footer1
Selena
Delen is enorm lief

Selena

Hoi ik ben Selena en met veel liefde deel ik mijn blogs en recepten op Good Mood Mama. Mijn digitale thuis vol happy vibes voor een good mood. Ik ben een mama van 2 meiden, werk met kinderen en heb 1001 interesses. Ik noem mezelf bewust omdat ik nadenk over alle keuzes die ik maak. Dat betekend soms wel en soms ergens niet ergens voor kiezen. Leuk om nu onderdeel te zijn als gastblogger hier.

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.