Nieuwe Vriendjes van Sophie de Giraf – Duurzaam natuurrubber speelgoed

Mag ik de nieuwe vriendjes van Sophie de Giraf aan jullie voorstellen? Hallo Al’Thir de dromedaris en hoi FanFan het hertje. Wat zijn jullie leuk en lief! Sophie bestaat inmiddels alweer bijna 60 jaar en is niet meer weg te denken bij een baby uitzet. Waar natuurrubber items voorheen nogal een stoffig imago hadden, zo speels en lief zijn de natuurrubber items van Sophie de Giraf. En ik als bewuste mama wordt daar blij van. Want in de bijt en orale ontdek fase kies ik bewust voor goede en duurzame materialen.

Natuurlijke materialen

spelen met Al'Thier en FanFan

Als je kindje gaat ontdekken met zijn of haar mond en overal de kaakjes of tanden in gaat zetten wil je goed materiaal. Veel plastic items bevatten hormoonverstoorders of andere schadelijke stoffen. De nieuwe vriendjes van Sophie de Giraf en Sophie zelf zijn gemaakt van natuurlijk rubber uit de Heveaboom en bewerkt met natuurlijke verf. Natuurrubber is een prachtig product. De Heveaboom moet ongeveer 7 jaar groeien voordat de rubberproductie op gang komt. Vervolgens kan de boom ruim 35 jaar sap opleveren! Ook is natuurrubber biologisch afbreekbaar. In ongeveer 5 jaar wordt het door de natuur afgebroken, waar een plastic zakje er minimaal 500 jaar over doet. Verder zijn de producten vrij van PBA, PVC en Phthalates. Een veilige en duurzame keuze dus.

Nieuwe vriendjes van Sophie de Giraf

nieuwe vriendjes van Sophie de giraf

Buiten het veilige en duurzame aspect zijn de producten van Sophie gewoon lief. Een mooi stukje design om niet meer los te laten. Al’Thir is het exotische vriendje. Met zijn lieve bult en lichte snoet en herkenbare geur, is deze dromedaris niet te missen. Zachtjes piept hij als je in zijn bult knijpt. De lange poten en nek zijn makkelijk vast te pakken voor kleine vingertjes. De uitstekende oren en poten zijn ook nog eens fijn om in te bijten als het tandvlees gevoelig is door doorkomende tandjes en kiesjes. Het natuurrubber is lekker soepel en voelt zacht aan.

Fanfan is een echte eyecatcher. Dit hertje heeft opvallende vlekjes op haar rug en de lieve ogen kijken je vriendelijk aan. Wederom bevat dit diertje ook een subtiel piepje wat je kleintje laat reageren. Vol verwondering en vaak met een grote lach. Het ontwerp is wederom gemaakt dat het makkelijk vast te pakken is en er prima op te knabbelen valt. Wordt je ook al zo enthousiast van de nieuwe vriendjes van Sophie de Giraf?

Wat vinden wij van de nieuwe vriendjes van Sophie de giraf?

nieuwe vriendjes van Sophie de giraf

Ik ben verliefd op de nieuwe vriendjes van Sophie de Giraf. Het is eenvoudig, doordacht en veilig. Voor de jonge kindjes veilig en vertrouwd en voor de oudere een vorm van troost bij tandjesleed. Ook bied het uitdaging door het piepje en ze kunnen op hun pootjes staan! Mijn dochter van 15 maanden is erg geconcentreerd om de diertjes op hun pootjes te laten staan. En als het dan lukt, dan gooit ze ze met een grote glimlach om.

Zelfs mijn oudste dochter van 6 speelt graag met de nieuwe vriendjes van Sophie de giraf. Die ziet er echt personages in omdat de diertjes zo aandoenlijk zijn. Het is soms even vechten wie er aan de beurt is. Maar tegelijk leren ze zo goed samenspelen. Ook het piepje zorgt voor leuk samenspel. Abygail piept met FanFan of Al’Thir en Gwendolyn kruipt of doet haar voorzichtige eerste stapjes achter het geluid na.

Sophie en haar vriendjes zijn in ons huis geliefd. Het is ook een erg leuk kraamcadeautje om te geven! En buiten deze (bijt)diertjes is het assortiment nog veel groter van Sophie.

Lees ook deze blogs:

Footer4 nieuw
Selena
Delen is enorm lief

Selena

Hoi ik ben Selena en met veel liefde deel ik mijn blogs en recepten op Good Mood Mama. Mijn digitale thuis vol happy vibes voor een good mood. Ik ben een mama van 2 meiden, werk met kinderen en heb 1001 interesses. Ik noem mezelf bewust omdat ik nadenk over alle keuzes die ik maak. Dat betekend soms wel en soms ergens niet ergens voor kiezen. Leuk om nu onderdeel te zijn als gastblogger hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.