DIY anti kater pakket voor de bruid – een perfect cadeau

Dit jaar hebben wij net als vorig jaar 3 bruiloften af te gaan. De eerste was van mijn zwager en zijn vrouw. Voor haar vrijgezellenfeest maakte ik een DIY anti kater pakket, maar na hun bruiloft had ik er zelf 1 nodig. OEPS

Een uniek cadeau voor de bruid

Voor het vrijgezellenfeest van mijn soon to be schoonzus organiseerde ik de aanschaf van een DIY anti kater pakket. Ik had de grootste lol met van alles verzinnen wat er allemaal in een anti kater pakket thuis hoort. De meeste producten kocht ik bij de Albert Heijn en de Etos. Niet persé omdat het daar goedkoper of beter is, maar meer omdat ik in tijdnood zat en deze twee winkels hier in Delft tegenover elkaar zitten.

Wil je alles weten over huwelijkstradities over de hele wereld lees dan de blog van Jasmina.

Inhoud DIY Anti Kater Pakket

anti kater pakket mandje
DIY Anti kater pakket met een leuk mandje

Men neme een leuk mandje voor een DIY Anti kater pakket vol met leuke producten.

anti kater pakket flesje water, sap, pap, duvel en smint
anti kater pakket labello
 • Een flesje water om te hydrateren van binnen
 • Sinasappelsap voor de vitamientjes
 • Brinta Wake Up pap met banaan smaak omdat kauwen hoofdpijn verergerd
 • Duvel bier een duivels herstelbiertje
 • SMINT voor een schone adem de volgende dag of te gebruiken voor alle vrijgezellen zoenen 😉
 • Labello om je lippen te herstellen van al dat zoenen en goed te verzorgen voor DE KUS een erg belangrijk onderdeel van het DIY Anti kater pakket
verzorging tijdens een kater
DIY Anti kater pakket
verzoringsproducten voor na de kater
 • Paracetamol voor de hoofdpijn
 • Handcrème zodat de trouwring soepel om gaat
 • Fruitmasker omdat hij er zo leuk uitzag
 • Nivea hydraterende dagcrème en nachtcrème om er weer gehydrateerd en jong uit te zien op de trouwdag
 • 1 minuut hydraterend en detox masker is lang genoeg
 • Vitamine C om te herstellen
 • Herriestoppers voor zijn vrijgezellenfeest
 • Hydraterend bodylotion om hele lichaam te herstellen

Zet wat leuke teksten op de producten, stop het in het mandje. Plasticfolie eromheen lintje erom en klaar is het DIY anti katerpakket. Ontvoeren maar die bruid met het vrijgezellenteam!

Eventueel leuk om nog bij te voegen is een boek vol anti kater tips die je kunt kopen bij Bol. Zo overleef je elke kater of voorkomt dat je er eentje krijgt.. Ja die had ik eerder moeten weten….

Zelf een enorme kater!

En wat bleek na hun bruiloft.. had ik de volgende dagen ( ja echt dagen) zelf een DIY Anti kater pakket nodig. De rode wijn had mij iets te lekker gesmaakt en de Beer52 en Goldstrike waren niet zo goed gevallen.. Ik kan mij alles nog herinneren gelukkig, heb geen gekke dingen gedaan en weet nog goed dat ik op een gegeven moment steeds waziger zag.

Mocht je ooit iemand horen zeggen dat hij wazig ziet? Pak zijn drankje af en bestel een halve liter water!

Afijn. de volgende ochtend voelde ik mij hondsberoerd en checkten wij als allerlaatsten uit het hotel. Ik heb niks van het ontbijtbuffet gezien en de terugreis die 2 uur duurde was een hel. Zodra manlief harder dan 120 reedt had ik al last van de motor. Bleghh

Ik heb 24 uur geslapen, met wat korte wakkere tussenpozes en heb ruim een week geen alcohol aangeraakt. Alleen de geur en de gedachte maakte mij al misselijk.. inmiddels weer 2 glaasjes Rosé gehad op het terras in de zon. En daar bleef het bij!

Ja lieve lezers ik word oud! haha ( is te hopen).. Toen ik jong(er) was kon ik toch echt beter tegen alcohol haha

Toch wel benieuwd of er onder mijn volgers ook een paar zijn die op uhh latere leeftijd als mama flink bedronken zijn geweest 🙂 En of jij wel eens een DIY Anti kater pakket hebt gegeven aan de bruid of bruidegom.

Ga jij trouwen en ben je op zoek naar de beste tips voor goedkoop trouwen lees dan de blog van Anja!

Wat leuke producten om in een anti kater pakket te stoppen:

Lees deze blog voor traditionele huwelijksjaren cadeaus Want ja ook met een 25 jarig trouwfeest kun je een DIY Anti kater pakket nodig hebben 🙂

Footer1
Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik ben dol op nieuwe ervaringen zoals uitstapjes en nieuwe producten uitproberen. Mijn dochter uit 2013 en man testen graag met me mee. In het dagelijks leven sta ik 3 dagen per week op de leukste Montessori school van Den Haag. Daarnaast hebben we ook nog een boekenblog: www.stoerleesvoer.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.