Skip to Content

DIY anti kater pakket voor de bruid – een perfect cadeau

Een paar jaar terug maakte ik voor mijn schoonzus in spe een DIY anti kater pakket. Nooit had ik verwacht dat ik zelf heel hard zo’n pakket nodig had, de avond van hun trouwen. Ik vertel je graag wat ik allemaal in het pakket voor de bruid deed en welke zinnen ik er bij verzon. Een aanrader voor een vrijgezellenfeestje, trouwfeest, jubileum of grote verjaardag.

Geef de bruid op haar vrijgezellenfeest een DIY anti kater pakket. Dan kan ze de dag na de bruiloft zichzelf herstellen inside out.

Een uniek cadeau voor de bruid

Voor het vrijgezellenfeest van mijn soon to be schoonzus organiseerde ik de aanschaf van een DIY anti kater pakket. Ik had de grootste lol met van alles verzinnen wat er allemaal in een anti kater pakket thuis hoort. De meeste producten kocht ik bij de Albert Heijn en de Etos. Niet persé omdat het daar goedkoper of beter is, maar meer omdat ik in tijdnood zat en deze twee winkels hier in Delft tegenover elkaar zitten.

Wil je alles weten over huwelijkstradities over de hele wereld lees dan de blog van Jasmina.

Anti kater pakket maken

Geef de bruid op haar vrijgezellenfeest een DIY anti kater pakket. Dan kan ze de dag na de bruiloft zichzelf herstellen inside out.
DIY Anti kater pakket met een leuk mandje

Men neme een leuk mandje voor een DIY Anti kater pakket vol met leuke producten.

Geef de bruid op haar vrijgezellenfeest een DIY anti kater pakket. Dan kan ze de dag na de bruiloft zichzelf herstellen inside out. flesje water, sap, pap, duvel en smint
anti kater pakket labello
 • Een flesje water om te hydrateren van binnen
 • Sinasappelsap voor de vitamientjes
 • Brinta Wake Up pap met banaan smaak omdat kauwen hoofdpijn verergerd
 • Duvel bier een duivels herstelbiertje
 • SMINT voor een schone adem de volgende dag of te gebruiken voor alle vrijgezellen zoenen 😉
 • Labello om je lippen te herstellen van al dat zoenen en goed te verzorgen voor DE KUS een erg belangrijk onderdeel van het DIY Anti kater pakket
Geef de bruid op haar vrijgezellenfeest een DIY anti kater pakket. Dan kan ze de dag na de bruiloft zichzelf herstellen inside out.
DIY Anti kater pakket
verzorgingsproducten voor na de kater
 • Paracetamol voor de hoofdpijn
 • Handcrème zodat de trouwring soepel om gaat
 • Fruitmasker omdat hij er zo leuk uitzag
 • Nivea hydraterende dagcrème en nachtcrème om er weer gehydrateerd en jong uit te zien op de trouwdag
 • 1 minuut hydraterend en detox masker is lang genoeg
 • Vitamine C om te herstellen
 • Herriestoppers voor zijn vrijgezellenfeest
 • Hydraterend bodylotion om hele lichaam te herstellen

Zet wat leuke teksten op de producten, stop het in het mandje. Plasticfolie eromheen lintje erom en klaar is het DIY anti kater pakket. Ontvoeren maar die bruid met het vrijgezellenteam!

Eventueel leuk om nog bij te voegen is een boek vol anti kater tips die je kunt kopen bij Bol. Zo overleef je elke kater of voorkomt dat je er eentje krijgt.. Ja die had ik eerder moeten weten….

Zelf een enorme kater!

En wat bleek na hun bruiloft.. had ik de volgende dagen ( ja echt dagen) zelf een DIY Anti kater pakket nodig. De rode wijn had mij iets te lekker gesmaakt en de sterke drankjes in de kroeg waren niet zo goed gevallen.. Ik kan mij alles nog herinneren gelukkig, heb geen gekke dingen gedaan en weet nog goed dat ik op een gegeven moment steeds waziger zag.

Mocht je ooit iemand horen zeggen dat hij wazig ziet? Pak zijn drankje af en bestel een halve liter water!

Afijn. de volgende ochtend voelde ik mij hondsberoerd en checkten wij als allerlaatsten uit het hotel. Ik heb niks van het ontbijtbuffet gezien en de terugreis die 2 uur duurde was een hel. Zodra manlief harder dan 120 reedt had ik al last van de motor. Bleghh

Ik heb 24 uur geslapen, met wat korte wakkere tussenpozes en heb ruim een maand geen alcohol aangeraakt. Alleen de geur en de gedachte maakte mij al misselijk..Ja lieve lezers ik word oud! haha ( is te hopen).. Toen ik jong(er) was kon ik toch echt beter tegen alcohol haha

Toch wel benieuwd of er onder mijn volgers ook een paar zijn die op uhh latere leeftijd als mama flink bedronken zijn geweest 🙂 En of jij wel eens een DIY Anti kater pakket hebt gegeven aan de bruid of bruidegom.

Ga jij trouwen en ben je op zoek naar de beste tips voor goedkoop trouwen lees dan de blog van Anja!

Wat leuke producten om in een anti kater pakket te stoppen:

Hierboven geef ik al heel wat hints om in je Anti kater pakket te doen. Je kunt het allemaal per stuk inpakken of gewoon een leuk mandje vullen. Net waar jij blij van wordt.

Lees ook deze blogs

Footer1
ellen
Delen is enorm lief

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.