Verlanglijst thema Pokémon, een cadeautip lijst voor jong en oud

Zaterdag 27 februari is het Pokémon day. En dit jaar is het een hele speciale, ze vieren het 25-jarig jubileum. Wat “hoe dan?” hoor ik je denken. Ja echt 25 jaar lang leven we al met deze wereld vol lieve, stoere, enge en gekke wezens die strijden om de beste te zijn. Het wordt grootst aangepakt en niemand minder dan Post Malone geeft een virtueel concert tere ere van de dag en het jubileum. Ook zijn er allemaal activiaties en meer specials. Wil je volledig op de hoogte zijn? Check dan de link van Pokémon25 en daar lees je alles. Ter ere van de feestelijkheden maken wij een verlanglijst met thema Pokémon, voor jong en oud! Gonna catch them all.

Let op! Maakt u gebruik van een ad-blocker? In deze blog maak ik veel gebruik van handige doorlink plaatjes! Zet hem dus even uit als je deze wil zien.

Verlanglijst thema Pokémon

verlanglijst thema pokemon

1. Boeken

Er zijn diverse boeken voor in onze verlanglijst thema Pokémon. Kinderboeken, strips, handboeken en meer leuks. Neem eens een kijkje en laat je verrassen door de diversiteit van het aanbod. Let op, het aanbod is grotendeels Engels! In het Nederlands is nu voornamelijk een tweedehands aanbod.

2. Spellen op verlanglijst thema Pokémon

nintendo switch pikachu

Pokémon is natuurlijk grotendeels ook een spel wat je zelf kan spelen. Naast de bekende kaarten kan je op nog meer diverse manieren spelen. Hieronder een overzicht van de mogelijkheden. Van games tot bordspellen. Wat zet jij op de verlanglijst thema Pokémon?

Lees hier de review van Pokemon Brilliant Diamond voor de switch

pikachu

3. Creatief met Pokémon

Met Pokémon kan je ook heerlijk creatief zijn. Maak een mooie daimond painting, haak wat of ga aan de slag met stickers. Dit zijn ook echt perfecte cadeautips voor op verlanglijst thema Pokémon om te vragen, en om te geven. Let weer even op of iets Engels of Nederlands is!

4. Kaarten Pokémon

verlanglijst thema pokemon

De bekende kaarten. Er zijn zo onwijs veel soorten, decks en extra items. Ik heb hieronder een selectie gemaakt. Maar uiteraard is er meer, zoveel meer! Sommige items zijn echte collectors items, en anderen zijn noodzakelijke basisitems. Wat zet jij op je verlanglijst thema Pokémon?

5. Feestartikelen op verlanglijst thema Pokémon

feestartikelen pikachu

Als je feest gaat vieren en je bent Pokémon fan dan is bijpassende versiering ook wel erg leuk. Er zijn zelfs traktatie cadeautjes die je mee kan geven! Dit is leuk en geheel coronaproof. Of hang gewoon de slingers op op Pokémon dag om het 25 jarig jubileum te vieren! Staat versiering op jouw verlanglijst thema Pokémon?

verlanglijst thema pokemon

6. Extra items van Pokémon

Er is meer… Zoveel meer! Gonna catch them al is bijna onmogelijk. Het loont om echt even onderstaande items van de verlanglijst thema Pokémon door te lopen. Het is zo divers en leuk. Er staat zeker weten wat bij de fan. Voor jong en oud, jongen of meisje. Pokémon is alive and kicking en ik snap dat wel! (Al behoor ik tot de groep die de kaartspellen iets minder snapt).

Verlanglijstjes Mamascrapelle

Ben je geholpen met deze verlanglijst thema Pokémon? Of vind je het tof? Deel dan onze blog of foto! We hebben nog veel meer toffe verlanglijstjes, neem maar eens een kijkje.

verlanglijst thema pokemon
Footer1

Delen is enorm lief

Selena

Hoi ik ben Selena en met veel liefde deel ik mijn blogs en recepten op Good Mood Mama. Mijn digitale thuis vol happy vibes voor een good mood. Ik ben een mama van 2 meiden, werk met kinderen en heb 1001 interesses. Ik noem mezelf bewust omdat ik nadenk over alle keuzes die ik maak. Dat betekend soms wel en soms ergens niet ergens voor kiezen. Leuk om nu onderdeel te zijn als gastblogger hier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.