VTech Frozen II vier toffe wannahaves!

Frozen gaat verder! Vanaf 20 november a.s. zijn de avonturen van Anna en Elsa in de bioscopen in Nederland en België te zien: in Frozen II. Zou deze Disneyknaller wederom een Oscar in de wacht slepen? Aan VTech ligt ’t niet, de maker van intelligent speelgoed heeft de licentie in handen om de avonturen van het witte doek thuis verder uit te rollen. Dit najaar en al voordat de film in première gaat, komen er maar liefst 4 VTech Frozen II wannahaves: slim speelgoed waarmee de helden uit Frozen II de wereld voor kleine fans mooier, groter en rijker maken.

VTech Frozen II Tablet

VTech Frozen II Tablet

De leukste verrassing van de Frozen II Tablet, gemaakt voor kids van 3 tot 7, zijn de originele stemmen van Anna, Elsa en Olaf. Zij serveren spelenderwijs letterklanken en woorden, stimuleren logisch denken, typevaardigheid en vergelijken. Met de Frozen II Tablet leren Anna, Elsa en Olaf jouw kinderen alles over letters, klanken en woordjes. Compact, stevig en vooral prikkelend, dit is een serieuze tablet die leergierigheid prikkelt

VTech Frozen II Learning Watch

 VTech Frozen II Learning Watch

Kleiner van stuk maar minstens zo spannend en veelzijdig is de Frozen II Learning Watch, waarmee leergierige kinderen alles over cijfers, tellen, vergelijken en tegenstellingen ontdekken. Met een uniek design en negen klokweergaves, gekoppeld aan de filmhelden is voortaan geen dag hetzelfde. Leuk is dat het horloge ook nog eens vier spelletjes en een wekker heeft, een timer en zelfs een koekoeksklok.

VTech Frozen II KidiSecrets

Serieuze geheimen delen ze voortaan trouwens niet meer met papa en mama, maar met Anna, Elsa en Olaf! Frozen II KidiSecrets is daarvoor het ideale digitale dagboek dat alleen opent wanneer het de stem van de eigenaar hoort of de geheime code wordt gebruikt. Wie luistert hoort ook Anna, Elsa en Olaf, partners in secrets voortaan. In combinatie met verdraaid leerzame spelletjes – achttien maar liefst! – de wekkerfunctie, muziekspeler en het geheime opbergvakje om notities te verstoppen wordt dit geheid speelgoed met eeuwigheidswaarde.

VTech Frozen II KidiMagic

Anna & Elsa zijn sowieso niet meer uit de slaapkamer weg te denken, nu ze een plekje op het nachtkastje veroverd hebben. Frozen II KidiMagic is als eyecatcher met maar liefst 9-in-1 functies een pronkjuweeltje. Een verdraaid slimme gadget tegelijk, met een wekker, tijdprojectie op het plafond, sfeerlicht, FM-radio, muziek, spelletjes, geluksstatus en gesproken tijd. En met een snufje Disneymagie natuurlijk. Wanneer je met je hand over de sensor beweegt, verschiet KidiMagic van kleur.

Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik ben behoorlijk creatief en dol op prentenboeken en op stap gaan met mijn man en 6 jarige dochter!

1 Response

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.