Skip to Content

StoriKid – verhaaltjes voor het slapen gaan

Zijn het niet verhaaltjes voor het slapengaan die de eerste, warme herinneringen aan je prille bestaan kleuren? Sprookjes, simpele verhaaltjes of door je ouders zelfverzonnen avonturen. De oogjes gingen pas dicht en het snaveltje toe, wanneer dit bedritueel zich met alle aandacht en liefde voor jou voltrok. VTech, de maker van speelgoed weet als geen ander hoe belangrijk tradities zijn. Geen wonder dat StoriKid, jouw interactieve verhaaltjesverteller al bij de introductie een tophit is. En zich winnaar Speelgoed van het Jaar 2019 in België mag noemen!

StoriKid

Storikid

StoriKid is uitgevoerd in roze of blauw en speciaal gemaakt voor boefjes van 3 tot 8 jaar die de slaap pas te pakken krijgen na een bedtijdverhaal, een gedichtje, fabel of liedje. Niet dat StoriKid papa, mama, grootouders, de oppas of zelfs Klaas Vaak van de troon wil stoten. Het is eerder een extraatje; support voor vertellers. Want bewezen is het natuurlijk allang, dat vertellen van verhalen fantasie van kleintjes voedt. Het gevoel van geborgenheid versterkt en gretigheid naar zelf lezen zodra het kan prikkelt.

StoriKid

StoriKid is een compacte vertelbox met maar liefst 45 verhaaltjes. Zo zijn er wereldberoemde sprookjes (zoals Assepoester, Belle en het Beest, Drie Kleine Biggetjes) maar ook fabels, gedichten en slaapliedjes. Bovenop de compacte vertelbox zit puppy Scout, die met projecties een aantal avonturen tegen het kinderkamerplafond tot leven brengt. Of even niet, als dat beter helpt om de slaap te vatten. Je kunt dus zelf instellen hoeveel prikkels je kleintje krijgt voor het slapen gaan met de Storikid.

Storikid een vertelbox op het nachtkastje

Het nieuwe vertelboxje – passend op het nachtkastje én voorzien van een nachtlampje – beschikt over een opnamemodus die het mogelijk maakt ook zelf verhaaltjes in te spreken. Moet papa of mama op zakenreis of hebben ze een feestje, dan zijn er alsnog die vertrouwde stemmen en dat favoriete verhaaltje voor het slapengaan. Zijn de verhaaltjes al tig keer verteld of gezongen en is je kind toe aan wat nieuws, dan download je via Explor@Park via je eigen computer een nieuwe serie voor StoriKid.

StoriKid

Vertikt jouw kleine boef het na een verhaaltje naar dromenland af te reizen? Dan schakel je de timer in die het mogelijk maakt nog even door te luisteren en naar het plafond te staren. Enige uitdaging voor jou is zelf niet in slaap te sukkelen, in dat kinderkamertje waar alles zo zen is.

Kijk ook deze blogs:

Footer1

ellen
Delen is enorm lief

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.