Verlanglijstjes met cadeautips, een verzameling van Mamascrapelle

De verlanglijstjes zijn inmiddels niet meer weg te denken van de website van Mamascrapelle! Niet alleen zijn ze onwijs populair en worden ze goed gevonden.. Nee we vinden het zelf ook erg leuk, en handig, om te maken! Niks leuker dan cadeaus geven, én krijgen! Maar het kan soms zo’n uitdaging zijn om iets leuks te vinden. Wij helpen graag mee met onze verlanglijstjes met cadeautips. We hebben diverse categorieën en inmiddels zijn het er zo veel dat het tijd is voor een overzicht. Lekker bovenaan op de website, alles om het jullie nog makkelijker te maken.

Onderstaande verlanglijstjes met cadeautips zijn er voor jong en oud, jongens en meisjes, papa’s en mama’s en iedereen er tussenin. We hebben thema’s, feestdagen en speciale gelegenheden. En als je nou echt alleen geld kan geven, ook daarvoor hebben we een verlanglijstje met cadeautips! Hoe je namelijk geld leuk kan vouwen. We hopen jullie te kunnen helpen met onze tips. Deel vooral ook deze blog of onze mooie foto’s zodat iedereen een passend cadeautje kan vinden!

We zullen deze blog en alle verlanglijstjes regelmatig updaten. Mis je iets of wil je ook met jouw item op een verlanglijstje komen? Dan mag je mailen naar ellen@mamascrapelle voor de mogelijkheden.

verlanglijstjes met cadeautips

Verlanglijstjes met cadeautips voor kinderen per leeftijd

Hieronder een overzicht van verlanglijstjes met cadeautips per leeftijd! We maken een verdeling tussen jongens en meisjes. Maar beide zijn het bekijken waard want tegenwoordig is er een flinke overlap in wat passend is. We hebben gekeken naar wat onze eigen kinderen graag willen hebben. En aangevuld met onze reviews van de website. Dus kijk vooral naar de leeftijd, wat past bij het jarige kind en veel plezier met geven!

Thema verlanglijstjes

Onze verlanglijstjes met cadeautips per thema zijn ook razend populair! Hoe fijn is het als je naar dino fan, een minecraft puber, een dromerige eenhoorn liefhebber of een sprookjesgek gaat en je hebt een tof cadeau? Er zijn namelijk zoveel diverse gave items te vinden per thema. Wij doen het werk, jullie hoeven alleen maar te kiezen en geïnspireerd te raken.

Spellen verlanglijstjes

Nog nooit was het spelen van spelletjes zo onwijs populair. Het vele thuiszitten heeft hiermee te maken natuurlijk. Tegelijk is het heerlijk om samen iets te doen. Dat kan ouderwets aan tafel of door middel van een spelcomputer. Ook zijn er verschillende vormen van spelen. Denk aan competitieve spellen maar ook aan de tegenhanger het coöperatieve spel. Hieronder handige verlanglijsten met tips.

Volwassen inspiratie

Uiteraard staan er bij de thema verlanglijstjes met cadeautips ook genoeg cadeau voor volwassenen. Maar we hebben ook een aantal leuke lijsten vol met toffe tips. Kijk maar eens!

Verlanglijstjes thema baby, bevalling & zwangerschap

Ook voor deze bijzondere periode van je eigen, of die van een ander, haar bevalling, zwangerschap en babytijd hebben we handige lijstjes!

Verlanglijstjes die met school te maken hebben

Ook bij school horen veel leuke momenten waarbij een verlanglijstje erg handig kan zijn! Denk aan een afscheidscadeau voor juffen en meesters. Maar ook traktatietips zijn een goede reden om een handig lijstje te maken voor jullie.

Feestdagen lijstjes

Voor de speciale feestdagen in een jaar zijn onze verlanglijstjes met cadeautips ook ontzettend handig! Komt er een bepaalde feestdag aan? Surf naar Mamascrapelle en wij geven je inspiratie.

Extra verlanglijstjes met cadeautips

Maar we hebben meer! wat dacht je van toffe merken zoals Vtech en Sophie de giraf? Of de vouwideeën met geld? Hieronder onze extra verlanglijstjes met cadeautips

Selena
Delen is enorm lief

Selena

Hoi ik ben Selena en met veel liefde deel ik mijn blogs en recepten op Good Mood Mama. Mijn digitale thuis vol happy vibes voor een good mood. Ik ben een mama van 2 meiden, werk met kinderen en heb 1001 interesses. Ik noem mezelf bewust omdat ik nadenk over alle keuzes die ik maak. Dat betekend soms wel en soms ergens niet ergens voor kiezen. Leuk om nu onderdeel te zijn als gastblogger hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.