Skip to Content

Cadeau voor mensen zonder wensen? Een blog met tips

Mensen die niet weten wat ze voor hun verjaardag moeten vragen, geef je vaak geld. Vaak vind ik het helemaal niet leuk om alleen maar geld te geven. Helaas behoor ik ook tot de mensen die vaak niet weten wat ze moeten vragen. Daarom hier een lijstje met 7 tips voor een cadeau voor mensen zonder wensen!

Cadeaubon cadeau voor mensen zonder wensen

7 tips voor een cadeau voor mensen zonder wensen in deze blog! Bladcadeau kopen, tijdschriften bon, cadeau wensen voor hem haar

Met een cadeaukaart kun je nooit fout zitten voor een cadeau voor mensen zonder wensen. Er zijn zoveel verschillende te vinden. Eigenlijk geef je gewoon geld, maar ik vind dit altijd zoveel leuker om te geven. En het fijne is dat de ontvanger zelf kan kiezen. Ga je bijvoorbeeld voor een bol.com kaart of geef je iemand liever een film voor twee cadeau? Je kan echt alle kanten op. En je kiest zelf hoeveel je uit wil geven. Cadeaubonnen staan dan, naast geld, ook altijd op mijn verlanglijstje.

Bladcadeau kopen voor kind of volwassene

7 tips voor een cadeau voor mensen zonder wensen in deze blog! Bladcadeau kopen, tijdschriften bon, cadeau wensen voor hem haar
cadeau voor mensen zonder wensen

Ook één van mijn favorieten, een tijdschriftenbon. Wie houdt er nou niet van een tijdschrift? Met bladcadeau kan je uit 90 verschillende tijdschriften kiezen. Voor iedereen is wel iets te vinden. Voor man en vrouw, jong en oud. En je kan het zo duur maken als je zelf wil. Daarnaast zitten ze in een mooi doosje die je kan geven. Zo geef je toch iets “moois” en wat iemand die niet weet wat hij wil, toch kan waarderen.

Kijk hier voor tijdschriften voor kinderen

Vul een ballon met geld

Zijn de cadeaubonnen toch net iets wat je wil geven, dan kan je ook kijken om het geld op een originele manier te geven. Een ballon vullen met geld is zo’n idee als cadeau voor mensen zonder wensen. Toch eens wat anders dan een envelop met geld.

Andere leuke manieren van geld cadeau geven:

Geef jezelf cadeau!

Ik zie je al denken. Jezelf cadeau doen? Wat typ jij nou? Maar je kan met jezelf alle kanten op. Denk bijvoorbeeld aan een avondje oppassen, een avondje koken of het huis schoonmaken. Je kan alle kanten op. Maak een mooi bonnenboekje met daarin verschillende vouchers. Op elke voucher staat iets wat je voor diegene kan doen. Ik weet zeker dat de ontvanger dit enorm kan waarderen. Iets geven hoeft niet heel moeilijk te zijn. Wat mij betreft een super idee voor een cadeau voor mensen zonder wensen!

cadeau voor mensen zonder wensen Een bon voor een mooie plant

plant
cadeau voor mensen zonder wensen

Wie heeft er nu geen plant in huis of buiten staan? Iedereen toch? Met een plantenbon of een plant kan je het niet fout doen. En net als de andere dingen… dit is toch veel leuker dan alleen maar geld geven? Je kan een bon van een speciale zaak kopen, maar er zijn ook algemene bonnen te koop die voor verschillende bedrijven geld. Dus aan jou of je de lokale bloemenwinkel steunt of liever voor de grotere winkels gaat.

Trakteer op een lunch of high tea

high tea
Afbeelding van Xandra Luijks via Pixabay

Van veel cadeaus weet ik niet meer van wie ik die ooit heb gekregen. De bijzondere natuurlijk wel, maar de chocola en de badschuim (sorry jongens) helaas niet meer. Maar het etentje met mijn beste vrienden kan ik allemaal nog goed voor mij halen! Iemand trakteren op een lunch (of etentjes) is daarom een goed idee en dus een goed cadeau voor mensen zonder wensen! Ik weet zeker dat iemand zich dit jaren later nog kan herinneren.

Briefgeld vouwen cadeau voor mensen zonder wensen

cadeau voor mensen zonder wensen
Afbeelding van Hans Braxmeier via Pixabay

Geef je toch liever geld, dan kan je ook iets leuks doen met het geld. Kijk eens naar deze blog met vouwtips. Een mooie zwaan of letters, alles kan! Of stop het geld in een mooi versierd doosje. Kijk verder dan het geld in een envelop.

Ik ben benieuwd wat jullie hebben gegevens als cadeau voor mensen zonder wensen. Laat je het mij weten?

Lees ook deze blogs

Footer3
Joyce
Delen is enorm lief

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.