Netwerken op de blogboot – een dagje weg voor bloggers

Het voelt nog als de dag van gisteren dat ik ging netwerken op de blogboot. Ik had er van te voren veel zin in. Niet alleen zou het al weer de derde keer zijn dat ik aan boord zou stappen van Starboard, ik zou ook weer gezellig kunnen netwerken met andere bloggers en PR bureaus.

Netwerken op de blogboot

netwerken op de blogboot

Initiatiefneemster van het netwerken op de blogboot is Marguerita met haar bedrijf Marstyle. In intieme sfeer kunnen bedrijven hun producten demonstreren aan bloggers. Met die garantie dat ze er uiteraard een leuk artikel aan over houden met een backlink. Wat weer leuk is voor Google maar ook leuk voor de bloggers! Op Instagram waren we actief elkaar aan het taggen en dat is ook weer leuk voor onze volgers. Kortom iedereen wint! De volgers, de bloggers, prbureaus en bedrijven! En dat vanaf een elektrische boot.

Starboard Amsterdam

netwerken op de blogboot

We waren welkom op de elektrische boot van Starboard Amsterdam. Voor mij de derde keer zoals ik al aangaf. Een keer eerder waren we al op vaderdag geweest toen we met de boot gingen varen in Amsterdam. De tweede keer gingen we met een iets groter gezelschap maar liefst 3 uur varen! De tijd vloog voorbij. Wat was ik blij dat ik de volgende dag weer mocht, want ik vind het echt leuk!

Dit keer maakten we weer een rondvaart in Amsterdam en gelukkig voor mij deden we nu een andere route aan tijdens het netwerken op de blogboot. We gingen achter Artis langs. Ik heb helaas geen dieren gezien, maar dat kwam omdat we aan het plastic vissen waren. Starboard zet zich namelijk maatschappelijk in voor schone grachten. Een keer per maand gaan ze met een gezelschap op zoek naar drijvend plastic wat her en der in de grachten licht. Compleet met grote schepnetten en plastic zakken probeerden stuurboord en bakboord de schipper van starboard te sturen naar het plastic.

netwerken op de blogboot plastic vissen met starboard
Van het gerecycelde plastic worden deze sleutelhangers gemaakt

En weet je.. het viel reuze mee gelukkig. Of misschien was de gemeente schoonmaak wel net geweest..

Emma- Matras kussens

Maar voordat we gingen plastic vissen was het eerst tijd om te gaan netwerken op de blogboot! De pr dame van Emma- Matras kreeg als het eerste het woord.

Emma-matras heeft 2 soorten kussens. Een Foamkussen en een Microfiber kussen. Het Foamkussen is vooral geschikt voor zijslapers. Het Microfiber kussen is vooral geschikt voor buik- en rugslapers.

Beide kussens kun je in hoogte aanpassen door vullinglagen eruit te halen. Het Microfiber kussen kun je tevens volledig in de wasmachine gooien.

Wij kregen het Microfiber kussen mee naar huis om uit te proberen. Helaas heb ik die nacht niet zo lekker geslapen. Ik ben een zij-slaper! Maar na de vakantie krijg ik het andere kussen toegezonden, je leest de review van dit hoofdkussen hier.

Geef een Hint

geef een hint

Tijd voor een spel! Asmodee had een leuk spel voor ons meegegeven. Geef een Hint. We verdeelden de boot in 2 helften ( bij wijze van dan he, we hadden geen ambitie om te zinken) en gingen aan de slag.

Geef een Hint lijkt een beetje op 30 seconds en Party & Co. We gingen tekenen, uitbeelden, neuriën en praten. Onze teamleden moesten raden en oppassen dat ze niet het verboden woord/ zin zouden zeggen.

Netwerken op de blogboot werd een mini concert door een van de bloggers zelfs! Tijdens het spel smikkelden we van de lekkere snack tray en de open bar van Starboard!

netwerken op de blogboot met het spel geef een hint
welke feestdag zou ik hier uitbeelden?

Het uitbeelden en tekenen ging best goed, maar het neuriën bleek nogal lastig te zijn. Wel het leukste onderdeel. Benieuwd of dat thuis beter zou gaan.

Wild Pig Wines

wild pig wines

Tijd voor mijn favoriete onderdeel.. wijntjes proeven! Maar wel op een hele bijzondere manier.

Maar tijdens het netwerken op de blogboot stond de beleving centraal! Op de website van CK Media Promotions kun je meer informatie vinden over het associatie-wijnwiel. Zo makkelijk als ik het vond om smaken te herkennen, zo moeilijk vond ik het om over associaties te praten. Ik drink eigenlijk altijd rode wijn, weet heel goed wat ik lekker vind. Rosé krijgt gretige aftrek op warme zomerdagen en witte wijn drink ik zelden! Nu is wijn drinken voor mij als sacharose intolerant persoon eigenlijk niet heel goed, en rode wijn is dan nog het beste van de twee zeg maar.

netwerken op de blogboot wild pig wines

Maar nu moesten we echt nadenken over het moment dat we die wijn drinken, en waar we zijn en met wie. Met wie zou je hem de volgende keer willen drinken.

Het was bijna jammer dat het overdag was en ik met de auto was.. want wijn is zo lekker!

Goodiebag na het Netwerken op de blogboot

De tijd vloog voorbij helaas en het was tijd om van boord te gaan. Het was heel gezellig Netwerken op de blogboot en Marguerita had voor ons allemaal ook nog een leuke goodiebag.

Met twee kleine poppetjes van Sylvanian familie en een klein setje van Aquabeads! Die gaan lekker mee op vakantie!

Kortom Netwerken op de blogboot…

Netwerken op de blogboot levert voor iedereen wat leuks op! Ik had een hele leuke gezellige dag, de pr bureaus en merken hebben aandacht van influencers gehad en de volgers maken zo maar kans op leuke prijzen!

ellen
Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik ben dol op nieuwe ervaringen zoals uitstapjes en nieuwe producten uitproberen. Mijn dochter uit 2013 en man testen graag met me mee. In het dagelijks leven sta ik 3 dagen per week op de leukste Montessori school van Den Haag. Ik ben 5 jaar gastouder geweest en heb dus veel ervaring met kinderen van alle leeftijden. In de tijd dat ik mij weet los te wurmen van een schermpje lees ik graag een boek. Samen met Selena beheren we een toffe boekenblog. www.stoerleesvoer.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.