Wild Pig wines met winactie

Mijn man en ik zijn dol op wijn. Bij het avondeten, op een terras ( al drinkt hij dan bier en ik wijn) en lekker in de zon in de tuin. Standaard staat er een fles witte wijn koud voor eventueel bezoek en de wijnkast is altijd goed gevuld met verschillende soorten rode wijn. Want smaken verschillen, maar ook drinken we graag af en toe een ander merk. Een van de vaste merken is de rode en rosé wijn van Wild Pig Wines.

Wijnproeverij

gewonnen

Ooit, in een vorig leven lijkt het wel, was ik Datamigratie specialist. Omdat ik nogal van dingen organiseren hield mocht ik een diploma evenementenorganisatie halen en werd ik de manager van de FUN- sessies. 3 keer per jaar deden we dan leuke dingen met het team. Want ja we zaten overal in den lande verspreid en het was wel belangrijk dat we elkaar goed kenden natuurlijk.

Tijdens een van die FUN-sessies gingen we wijnproeven bij een kookstudio. Inclusief een heuse wijn wedstrijd. Geen idee meer of daar ook een fles Wild Pig Wines bijstond. We mochten namelijk 6 verschillende wijnen proeven en moesten dan raden welke ingredienten er in zouden zitten. Voor elk goed antwoord kregen we een punt en voor elk fout antwoord een strafpunt. Termen als potloodslijpsel, chocolade, bramen, rook, hout het kwam allemaal voorbij. Ik won die avond en sindsdien laat mijn man het wijnproeven aan mij over in restaurants.

wijnproeverij

Associatie wijnwiel van Wild Pig Wines

associatie wijnwiel van wild pig wines

Wild Pig wines wil wijnliefhebbers graag helpen een eigen geheugen op te bouwen voor verschillende druivenrassen. Want met een herinnering blijft een smaak beter onthouden! Het is natuurlijk mooi als je als een echte sommelier precies kan proeven waar een wijn vandaan komt en welke ingrediënten erin zitten, maar een herinnering is zoveel sterker!

wild pig wines
genieten van een goed glas wijn in de tuin in de zon

Misschien doet de chardonnay jou wel denken aan een spontane kus van een vreemde? Of de sauvignon blanc aan de eerste lentezon. De viognier deed mij denken aan … en de syrah rosé aan een vakantie in Frankrijk. De merlot won het bij ons met een openhaardje met mijn lief en de shiraz aan een heerlijk uitgebreid diner.

Wist je dat:

wild pig wines

… Wild Pig Wines zich bezighoudt met duurzaamheid. Zo zijn alle wijnen vegan en brengen ze de lichtste glazen flessen op de markt. Door het gewicht van de fles te reduceren van 500 gr per fles naar 410 gram is er per fles minder materiaal nodig en hoeft er minder gewicht over de weg, hetgeen resulteert in minder CO2 uitstoot.

… Het verhaal echt begonnen is met een wild zwijn genaamd Greta!

Win koeltas van Wild Pig Wines

wijnkoelertas van wild pig wines

Ik mag een superhandige wijnkoeler weggeven van Wild Pig Wines. De fles stop je er aan de onderkant in en dan trek je aan het touw. Je hebt dan een soort tasje die je handig aan je stuur kan hangen of in je hand als je onderweg gaat naar een picknick. Misschien ga je wel op bezoek bij iemand en neem je graag een fles wijn mee. Zo komt de witte wijn of Rosé koel over!

Ga maar vast nadenken over jouw leukste wijnherinnering! Was dat bijvoorbeeld een hele romantische samen met je lief, of een hele gezellige samen met vriendinnen? Of had je misschien iets te veel wijn gezien en was de volgende ochtend niet zo gezellig omdat je een kater had wellicht?

Misschien gaat jouw wijnherinnering wel over een heerlijk mosselpannetje aan het strand. Of aan een knus avondje bij de open haard of bij het gourmetten. Maar er zijn natuurlijk nog miljoenen andere herinneringen mogelijk.

Verplicht:

  • Laat een reactie achter wat jouw leukste wijnherinnering (met Wild Pig Wines) is. Doe dit op Social Media:
  • Het liefste op Instagram vergeet niet om @wildpigwines en @mamascrapelle te taggen. Een stories met leuke foto is helemaal leuk natuurlijk!
  • Je kan reageren ook onder het blog bericht op Facebook reageren.
Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik sta voor de klas op een basisschool en hou van speelgoed testen, op stap gaan en creatieve dingen. Mijn dochter van 7 jaar test graag mee!

3 Responses

  1. Euuhh wild pig nog nooit gehad, maar gekste wijn ervaring.. ?‍♀️? Kan me alleen super leuke feestjes met goede wijn herinneren ?

  2. mn eerste wijntje bij oma…… ik denk dat ik toen 10 was (zou nu niet meer kunnen) aangelengd met ….. 7-up

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.