Praktische en leuke cadeaus voor zwangere vrouwen

De zwangerschap is voor de meeste vrouwen een van de bijzonderste momenten in het leven. Het is een fysiek zwaar proces en ook emotioneel ga je een bijzondere fase door. En natuurlijk ben je altijd in afwachting van hét speciale moment, namelijk de geboorte. Ken je iemand die zwanger is en wil je haar verwennen met een mooi cadeau, maar heb je weinig inspiratie? Met de leuke cadeaus voor zwangere vrouwen die we in dit artikel behandelen scoor je sowieso pluspunten!

leuke cadeaus voor zwangere vrouwen

Een praktisch zwangerschapskussen

In de inleiding gaven we al aan dat de zwangerschap een mooie, maar tegelijkertijd ook uitdagende fase voor (toekomstige) moeders is. Daarom is het belangrijk om gezond te leven tijdens de zwangerschap en optimaal te slapen. 

Een zwangerschapskussen kan daarbij helpen. Dat kussen is, zoals de naam al doet vermoeden, speciaal ontworpen voor zwangere vrouwen. Met dit kussen kan een zwangere vrouw in een comfortabelere houding slapen en dat is zeer belangrijk. 

Tijdens de zwangerschap heb je ook veel rust nodig. Ook voor rustmomenten is een zwangerschapskussen praktisch. Als de zwangere persoon bijvoorbeeld even lekker op de bank wilt liggen, dan voegt dit kussen iets toe aan het rustmoment.

Een heerlijke zwangerschapsmassage

Een zwangere vrouw maak je ongetwijfeld ook hartstikke blij met een cadeaubon voor een zwangerschapsmassage. Een massage an sich is natuurlijk al fijn, maar een zwangere vrouw heeft doorgaans met meer fysieke ongemakken te maken. Daarom is een speciale zwangerschapsmassage beter dan een reguliere massage. 

Een zwangerschapsmassage doet denken aan een normale, maar doorgaans is deze minder stevig. Er zijn verschillende gecertificeerde masseurs in Nederland actief en die weten precies wat het fijnst is voor de zwangere vrouw.

zwangerschapsoutfits
Foto door Garon Piceli: via pexels

Een fotoshoot – leuke cadeaus voor zwangere vrouwen

Een kind op aarde brengen is natuurlijk een zeer magisch gegeven. Als je daar goed over nadenkt, dan besef je hoe waardevol het is en hoeveel liefde, voldoening en geluk een nieuwe geboorte geeft. Na de geboorte worden er ongetwijfeld veel foto’s gemaakt, maar ook tijdens de zwangerschap is het fijn om beelden vast te leggen. 

Je kunt een zwangere vrouw dan ongetwijfeld ook verblijden met een mooie fotoshoot. De meeste zwangerschapsshoots vinden plaats tussen de 30ste en 36ste week. Dan is de buik meestal het mooist voor een foto, omdat het kindje nog niet is ingedaald. 

Een ervaren zwangerschapsfotograaf kiest een mooie locatie uit en weet de moeder en het ongeboren kind perfect op beeld te zetten. Hij of zij zorgt bovendien voor een mooie afwerking van de foto’s. De meeste zwangere moeders zijn hartstikke blij met dit cadeau, want ze hebben er hun hele leven wat aan.

Andere leuke cadeaus voor zwangere vrouwen

Natuurlijk zijn er ook nog verscheidene andere leuke cadeaus. Zoals een wellnesspakket, een high tea, een 3D-zwangerschapsbeeldje en nog veel meer. Het beste cadeau is voor een deel natuurlijk ook persoonlijk. Dus een bonnenboekje met dingen die je voor de hoogzwangere mama kunt doen tijdens haar zwangerschapsverlof behoren natuurlijk ook tot de mogelijkheden in het rijtje de leukste cadeaus voor zwangere vrouwen.

Lees ook deze blogs

Footer3
Delen is enorm lief

Gastblog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.