Skip to Content

Cadeautips met geld, een blog met 5 eenvoudige tips!

Oké, we kunnen nog zoveel toffe verlanglijstjes met cadeautips maken voor jullie.. soms is geld gewoon het cadeau wat gegeven wordt. En dat is prima. Het geeft een stukje volwassenheid aan oudere kinderen, ze mogen immers zelf bepalen wat ze ervan kopen. Voor pubers is het sowieso lastig een passend cadeau te vinden en dat geldt ook voor volwassenen. En het is oké, geld kan ook een leuk cadeau zijn. Zeker met mijn cadeautips met geld! Geef het op een creatieve manier en je hebt meteen toch stiekem een tof en persoonlijk cadeau!

cadeautips met geld

Cadeautips met geld

1. Zwemmen in het geld

Wie wil nou niet zwemmen in het geld? Dit is misschien wel mijn favoriete in cadeautips met geld. Het is zo simpel maar zo leuk. Je hebt een potje nodig, dit kan een leuke mason jar zijn maar ook een goed gewassen glazen pot waar bonen of appelmoes in hebben gezeten is prima. Vul de pot met muntgeld, doe er doorzichtige of blauwe gel in en plaats er een badeendje bovenop! Zorg dat het eendje zo erin past dat de deksel nog dicht kan. Hang er een leuk kaartje aan en klaar is je ‘zwemmen in geld’ cadeau!

  • Check wel even de afmetingen van je pot en het eendje of dit past
  • Ook leuk met wat aquarium/kiezelsteentjes onderin
  • Er zijn diverse badeendjes te krijgen voor een thema! Denk aan liefde (trouwen) geslaagd etc.

badeendje
Afbeelding yunjeong van Pixabay

2. Proost op rijkdom!

Voor een man kan een cadeau zo lastig zijn. Daarvoor is dit tweede idee in cadeautips met geld ideaal! En voor wat oudere kinderen is het wel stoer cadeau met een knipoog. Vul een groot bierglas met gele gel en stop daarin munten van geld. Top het af met witte watten of scheerschuim. Al geeft dat laatste wel wat zooi, maar ach de gel zit er ook al. Pak het leuk in een folie papier en voilá je cadeau is klaar. Wel rechtop vervoeren :).

  • Tip: ga eens bij een kringloopwinkel langs. Daar staan vaak vele toffe bierglazen voor weinig!
cadeautips met geld
Foto ALLes van Pinterest

3. Doosje vol lekkers in cadeautips met geld

Mijn nummer 3 in cadeautips met geld is ook voor de gever nog eens leuk. Zorg voor een leuk doosje met daarin petit fours, bonbons of wat dan ook. Neem de foto als voorbeeld van wat ik bedoel. Eet lekker wat items eruit en vul de lege bakjes op met munten of briefjes met geld. Vouw de briefjes leuk zodat ze in het vormpje passen. Het is aan jou of je alles eruit eet of een deel. Ik zou een beetje van beide doen.

bonbontip
Foto van VictorianLady Pixabay

4. Zweverig type

Ben jij of is de ontvanger meer een zweverig type? Dan is deze vierde tip in cadeautips met geld een goeie! Maar ook voor alle andere mensen hoor. Zorg dat je een doorschijnende ballon hebt en vul deze met (opgerolde) briefjes geld en eventueel munten als het past. Vul nog leuk met confetti, blaas op en klaar is je onwijs toffe cadeau!

  • Tip: glitters en confetti brengen plezier! (en opruimwerk maar dat mag de pret niet drukken)
  • Tip: vul of laat de ballon vullen met helium zodat het zweeft!

Met de Stuff A Loons maker maak je vrolijk gevulde ballonnen, waar natuurlijk ook geld in kan!

cadeautips met geld
Foto van adonyig van Pixabay

5. Geld vouwen in cadeautips met geld

En als laatste inspiratie voor cadeautips met geld… deel ik graag mijn eigen blog! Ik ben een tijd terug aan de slag gegaan met geldvouwen en dat heeft, vind ik zelf, een erg leuke blog opgeleverd. Ik ben geen knutselheld maar heb met wat basisvormen toch hele leuke opties mogelijk gemaakt! Kijk zelf maar eens.

Simpele vouw ideeën met geld
Footer1
Selena
Delen is enorm lief

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Emma

Tuesday 4th of January 2022

Bedankt voor de leuke cadeautips! Ik weet zeker dat mijn moeder tip 3 wel kan waarderen, een doosje vol lekkers. Bonbons voor kerst gaan er in ons huishouden zeker wel in. Wat een leuke (en lekkere) tip om een paar items uit het doosje te halen en daar het geld in te stoppen.

ellen

Tuesday 4th of January 2022

Beste Emma, ook voor deze website geld, wil je samenwerken met MamaScrapelle, mail dan even naar ellen@mamascrapelle.nl Groetjes Ellen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.