Skip to Content

Totum rainbow pets haarborstel, een handige hulp bij klitten

Ik ben een meidenmama. Mijn oudste dochter is door verschillende fases gegaan van haar haar en inmiddels wil ze het altijd los. Mijn jongste dochter heeft heel lang niet echt haar gehad en begint nu een leuke bos haartjes te krijgen. Bij lange haren hoort borstelen. En in mijn huis gaat borstelen altijd samen met ruzie, want die irritante klitten toch altijd! Vandaag hebben wij de Totum rainbow pets haarborstel getest. Zou dit fijn zijn met lange haren en klitten?

Totum rainbow pets

Totum rainbow pets haarborstel

Ik ben altijd opzoek naar de beste haarproducten. Dat begint al bij een fijne shampoo en conditioner. Soms gebruik ik een klittenspray. Al weet ik niet helemaal of dit ook echt werkt. Misschien hebben we nog niet de juiste gevonden. Wat ik wel weet is dat je onwijs moet oppassen als je per ongeluk op de grond sprayt. Dat stukje grond wordt onwijs glad! Ik denk dat dit is omdat klittenspray een soort van laagje om de haren heen legt zodat het kambaar is? Hoe dan ook, ik ben nog niet heel enthousiast erover en glij regelmatig uit over de gladde grond waar toevallig een spraytje op is gekomen.

Totum rainbow pets haarborstel is niet per se een haarborstel die ik had gekozen. Ik heb meerdere borstels al gehad. Houten modellen, metaal, plastic. Verschillende vormen en verschillende uitsteeksels. Uiteindelijk blijkt een gewone grotere borstel wel onze voorkeur te hebben. De ‘kop’ moet niet te klein zijn. Het materiaal is ook niet per se doorslaggevend nog. Het liefste heeft mijn oudste dochter dat ik mijn (mamaborstel) gebruik, dat vindt ze stoer.

Glittertijd

Toen de Totum rainbow pets haarborstels binnenkwamen was mijn oudste dochter in eerste instantie heel enthousiast. Wat een toffe haarborstels die perfect bij haar leeftijd passen. Knallende kleuren, een leuk plaatje van een regenboog-unicorn-vliegend-glitterhert. De ‘kop’ van de borstel is lekker groot en als kers op de taart.. het is gevuld met allemaal sterretjes glitters!

Mijn jongste dochter was ook meteen in de ban van de Totum rainbow pets haarborstel. De meiden gebruikten het als toverstaf en zijn best wel een tijdje ermee zoet gaan spelen. Tot het moment kwam van haren borstelen. Mijn oudste dochter wilde maar niet dat ik haar haar ermee ging borstelen. Ze is momenteel erg gehecht aan bepaalde gewoontes, zeker met betrekking tot haren kammen. Wij noemen het zeurklitjes in haar haar omdat ze nogal kan mopperen op alles. Klein leugentje om bestwil moet kunnen toch…

Borstelen maar

Alsof de oude haarborstel geïntimideerd was door de kleurrijke vrolijkerds van Totum rainbow pets haarborstel, was deze opeens niet langer bruikbaar. Het plastic gaf een vieze geur af aan het haar van mijn dochter.. niet echt een fijne gedachte dat plastic dat kan doen. Mijn bewuste en groene hart werd er niet zo blij van. Maar tegelijk een mooie reden om de nieuwe borstels in gebruik te nemen.

Onder gemopper pak ik mijn Totum rainbow pets haarborstel en ga het haar borstelen. Ik stuit op wat (zeur)klitjes en glij er redelijk makkelijk doorheen. Met klamme handjes zet ik me schrap op gemopper… maar er volgt niks! Ik borstel rustig door totdat ik klaar ben. Mijn oudste dochter draait zich om met een glimlach en zegt: “Dat deed helemaal geen pijn! Dit is mijn nieuwe lievelingsborstel”. Pfoei, nu maar hopen dat het borstelmoment altijd zo relaxed gaat verlopen!

Hier vinden we de Totum rainbow pets haarborstel dus een succes! Het uiterlijk is tof en ze borstelen prima. Ik denk dat het ook een tof cadeau is om te geven. Leuk met wat elastiekjes, speldjes en andere haar accessoires erbij.

Heb jij een voorkeur voor een haarborstel?

Totum rainbow pets

Lees ook deze blogs

Bij Mamascrapelle zijn we fan van Totum en hebben we dan ook al diverse items mogen testen voor jullie. Lees vooral ook de andere blogs.

Footer5
Selena
Delen is enorm lief

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lifestyle Mommy's ~ Linda

Monday 11th of October 2021

Aaah kijk nou toch hoe leuk 😁 ik heb nu 2 andere speciale borstels maar deze zijn wel heel gaaf!

Selena

Thursday 4th of November 2021

Ze doen het nog steeds goed ook!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.