Totum unicorn domino en stickers; een kleurig pakketje

Mijn eerdere blog, over het Totum princess scratch pad, heeft mij kennis laten maken met het merk Totum. Lucky me dat ik ben, mag ik voor deze blog nogmaals een product van Totum reviewen. Deze keer heb ik de eer om aan de slag te gaan met de Totum unicorn domino en als kers op de taart zit er een stickerboek bij. Let’s go!

Totum unicorn domino

Totum princess scratch pad
Totum unicorn domino en sticker booklet

Spelletjes doen we graag hier in huis en mijn dochter vindt het vooral leuk om spelletjes te spelen met haar eigen regels. Daar leent deze Totum unicorn domino zich uitstekend voor! De doos is zo open en meteen kijken we tegen kleurrijke afbeeldingen van unicorns aan. Ik wil uit gaan leggen hoe het spelletje gespeeld moet worden, maar mijn dochter denkt daar anders over. Zij begint de kaartjes op zijn kop op tafel te leggen en daarna worden ze over de deksel en de onderkant van de doos verdeeld. Van de doos op de tafel, van de tafel naar de bank en van de bank weer naar de doos. Ach zo kun je ook met domino spelen.

Er zitten 32 kleurrijke domino kaartjes in de doos en wat mij opvalt is dat zelfs de achterkant van de kaartjes vrolijk bedrukt is met regenboogjes, sterretjes, hartjes en natuurlijk unicorns. Als je hier nog niet vrolijk van wordt! Alles wat op tafel staat schuiven we aan de kant voor dit Totum unicorn domino spel en al snel hebben we een lange sliert met kaartjes. Het spel is compact qua doos en dus makkelijk overal mee naar toe te nemen. Mocht je niet zo’n grote tafel hebben of wil je niet alles aan de kant schuiven? Ga dan lekker op de grond zitten; plek genoeg om met dit onwijs leuke spel aan de slag te gaan.

Unicorns stickers

Jaja daar heb je het fenomeen stickers weer! Mijn dochter is bijna nog blijer met het sticker booklet met meer dan 400 stickers dan de Totum unicorn domino. “Stitters platten”, zoals ze het dan zegt, is toch wel haar favoriete bezigheid. Zodra ze het sticker booklet ziet, loopt ze meteen naar de lade van de kast waar haar tekenblok met witte vellen papier in ligt en wil deze pakken. Want heel leuk en aardig dat die stickers heel netjes in dat booklet zitten, maar die moeten natuurlijk zo snel mogelijk eruit en opgeplakt worden!

Haar grijpgrage handjes slaan de bladzijdes snel om en ze bekijkt eerst alle bladzijdes. De grote unicorn stickers moeten er als eerste aan geloven en daarna komen we aan bij de kleine lettertjes, gekleurde drolletjes, diamantjes en nog meer unicorns. Ik krijg zelfs een mooie sticker op mijn hand. Wat speciaal is aan deze stickers; er zijn drie velletjes met ‘gewone’ stickers maar 1 velletje met metallic kleur. Deze stickers glimmen je tegemoet als je het booklet open doet! Wauw.

Totum surprise!

Naast de unicorn domino en het sticker booklet heeft Totum nog een verrassing voor ons in petto; namelijk raamstickers. Eerst is mijn dochter even in de war; het velletje met raamstickers lijkt namelijk op een velletje met normale stickers. Maar zodra ze erachter komt dat deze stickers niet blijven plakken op haar mooie witte papier, kijkt ze mij vragend aan. Ik ben meteen enthousiast en loop met haar naar het raam in de keuken. Wauw deze stickers blijven plakken op het raam! Er verschijnt een nog grotere lach op haar gezicht en ze begint enthousiast te plakken. Bedankt Totum voor deze leuke verrassing; de stickers zitten nog steeds op het raam en het ziet er reuze gezellig uit!

Totum unicorn domino en stickers winactie

winactie totum unicorn domino

Zoals ik bovenaan deze blog al even hintte, zit er een hele leuke winactie aan deze blog vast. Ik mag iemand gelukkig gaan maken met een Totum unicorn domino en sticker booklet! Ben of ken jij een domino liefhebber die helemaal gek is van unicorns? En zijn stickers ook zo gewild? Dan is deze prijs goed aan jou besteedt. Laat hieronder weten waarom je deze prijs zou willen winnen en wie weet is hij binnenkort van jou! Heel veel succes

Gefeliciteerd Carolien!

Footer4
Chantal
Delen is enorm lief

Chantal

Hoi ik ben Chantal, getrouwd en moeder van een prachtige dochter genaamd Nora. Ik ben werkzaam in het basisonderwijs en het lezen van een boek staat altijd standaard op het dagprogramma. Lezen is ook mijn ontspanning aan het einde van een lange dag. Samen met mijn gezin ben ik graag actief bezig en knutsel ik graag met mijn dochter.

26 reacties

 1. Een schitterend pakketje voor mijn kleindochter.
  Zij vindt eenhoorns prachtig en houdt van stickers en van spelletjes.
  Ik heb om privéredenen geen Social Media, maar volg wel Bloglovin.
  Heel graag doe ik mee en maak haar blij.

 2. Wat een mooi pakket! Dit gaat ons meisje erg leuk vinden, gek op roze, unicorns en regenbogen. Dus dit is precies iets voor haar.
  Volg je op Facebook en instagram.

 3. mijn kleindochter vind unicorns helemaal leuk
  met dit leuke pakket gaat ze graag aan de slag

 4. Erg leuk voor mijn dochtertje Fien van drie jaar, ze is de laatste tijd helemaal weg van ‘unicorns’, stickeren doet ze ook enorm graag en overal 😀

 5. Doe dit keer mee voor mijn buurmeisjes, leuke uitbundige kleuren daar houden ze van, met dit leuke pakket vallen ze met de neus in de boter.

  • Ik doe erg graag mee voor mijn dochtertje Sam 😊😊, zou geweldig zijn voor haar te winnen 😀😀 Groetjes Anneliese de Waal

 6. Ik doe graag mee voor mijn nichtje. Deze zomervakantie komt ze 2 weekjes bij me logeren en met leuke pakket zijn we wel een paar middagen zoet!

 7. Wat leuk! Mijn meisje is dol op unicorns. En nog veel erger op stickers. Op elke tekening wat ze maakt, plakt ze stickers.

 8. Wat leuk dit! Hier kan ik mijn meisje wel mee verrassen. Domino is altijd leuk, en stickers zeker van unicorns zijn helemaal een feestje.

 9. Dit zou mijn dochter echt te gek vinden. Haar grote broer is gek op spelletjes spelen, maar die zijn vaak nog net iets te moeilijk voor haar. Domino zou superleuk zijn om met zijn allen te kunnen spelen en unicorns zijn natuurlijk helemaal het einde!

 10. Ik doe graag mee voor mijn nichtje; totally in love met eenhoornen, dol op spelletjes en plakken. Superleuk voor de woensdagmiddagen als ik mag oppassen.

 11. Dit vind ik super leuk voor mijn nichtje! Graag doe ik mee voor haar, op insta volg ik jullie beide al een tijdje. Heel inspirerend!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.