Skip to Content

Maak de stoerste dingen met Construxions van Totum

Houdt jouw kleuter ook van bouwen, maar is het klaar met het stapelen van blokken? Dan is Construxions van Totum een mooie volgende stap!

construxions inhoud

Houten blokken en plastic pinnen

Zodra mijn kinderen de doos zien, moet de doos van Construxions open. Dit lijkt hen heel erg leuk. Mijn zoon twijfelt of hij dit zelf wel kan maken. Tja, extreme faalangst. Mijn dochter pakt gelijk de blokken en maakt haar eigen dingen. In de doos zitten verschillende zakjes met allemaal materialen. Uiteindelijk liggen er 9 houten blokjes, 30 plastic pinnen, 7 houten wielen, 7 plastic kapjes 15 grijze constructie onderdelen, een koord (die veel kleiner is dan op de doos) en een hamer voor ons. En natuurlijk de beschrijving. Laten we beginnen!

construxions hoofdfoto

Makkelijk te volgen

De beschrijving van Construxions bevat goede tekeningen die makkelijk te volgen zijn. Binnen mum van tijd heeft mijn zoon een vliegtuig in elkaar gezet. Wel moest ik hem er even op wijzen dat hij de hamer moest gebruiken om alles goed in elkaar te timmeren. Doe je dit niet dan valt het al heel snel uit elkaar. Mijn zoon is enorm trots op zichzelf als hij klaar is. Yes! Dit is goed voor zijn zelfvertrouwen.

Construxions

Construxions ziet er stevig uit

Wat mij opvalt is dat Construxions er stevig uit ziet. Volgens mij gaat dit niet snel kapot. Sowieso vind ik speelgoed van hout erg fijn. Dat blijft altijd langer goed dan ander speelgoed. En zo ook dit. De plastic kapjes zien en voelen ook stevig, dus ik denk dat die niet zo snel gaat inscheuren. Mocht dit uiteindelijk wel gebeuren dan laat ik dit in de opmerkingen weten. Wel vind ik het koord dat erbij zit heel erg klein. Op de doos is hij veel groter, dus dat valt een beetje tegen. Gelukkig hebben we nog een ander touwtje.

Twee trotse bouwers met Construxions

Binnen een half uur zijn ze klaar. “Uhh mama, heb je niet nog een doos?” vragen ze allebei. Helaas, dit was het echt. Maar als je het uit elkaar haalt kan je zo weer een nieuwe maken. Als je het niet erg vindt om je bouwwerk kapot te maken kan je hier uren plezier van hebben. Wil je dit, net als mijn kinderen niet, dan ben je binnen een half uur klaar. Ze willen hun bouwwerken graag laten staan tot papa het ziet en dat vind ik prima. Morgen weer een dag om lekker te bouwen. Met Construxions maak je van kleuters echte bouwers. Ook een aanrader voor in de kleuterklas!

Winactie

Enthousiast geworden? Ik mag namens Totum een doos Construxions weggeven aan een van de volgers!

Laat onder deze blog een reactie achter waarom je wilt winnen om mee te doen.

Gefeliciteerd Hermien!

Niet gewonnen? Niet getreurd: Hier kan je hem aanschaffen!

Lees ook deze blogs met producten van Totum:

Footer4
Joyce
Delen is enorm lief

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

hermien

Thursday 1st of July 2021

Vind het altijd geweldig om te zien dat mijn zoontje ideeën heeft en dat hij deze ideeën met bouw/constructie speelgoed tot leven kan brengen door er iets unieks van te maken. Hij is dan altijd super trots op zijn mooie bouwwerk. Dus meer creativiteit is dus van harte welkom.

Marieke

Wednesday 30th of June 2021

Super leuk voor onze zoon

Willem de Wal

Tuesday 29th of June 2021

Mijn kleine neefje kan zich zelf uren vermaken met zijn speelgoed, ik denk dat deze bouwstenen en bijbehoren precies in zijn straatje past.

Jolijn

Tuesday 29th of June 2021

Leuk, ik maak graag kans en heb de extra stappen gedaan!

Peggy

Monday 28th of June 2021

Dat zullen mijn jongens leuk vinden. Samen bouwen aan auto's! 😎

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.