Totum unicorn memo en stickers, een kleurrijk feestje

Vandaag maken wij kennis met Totum. Alhoewel je dit merk vast kent want het aanbod van Totum is erg groot. Knutselsetjes, stickers, spelletjes en meer. De kracht en kleuren van de eenhoorn zijn ook lekker levend in dit huis. Dus we gaan de Totum unicorn memo en stickers vandaag testen, plus nog iets extra’s op het einde. Had ik ook al win-actie gezegd?

Totum unicorn memo en stickers

Totum unicorn memo en stickers

Memo

Ik ben als mama gek op een goed memo spel. Het pakt snel erbij, neemt weinig ruimte in beslag en de regels zijn simpel en duidelijk. Tegelijk laat ik vaak mijn dochter er vrij mee spelen. Ze verzint zelf verhalen bij de plaatjes, gaat ermee bouwen of verzint een nieuw spel. Juist door de simpelheid, nodigt het uit tot meer. De Totum unicorn memo wordt dan ook met luid gejuich onthaald hier in huis.

Er zitten 36 kaartjes in, 18 vrolijke Totum unicorn koppeltjes dus. De kaartjes zijn van stevig karton. Heel fijn, zo kunnen ze vele rondes mee. Mijn oudste dochter van 7 vindt het tof door de illustraties. Lekker kleurrijk, unicorns, bling en lieve plaatjes. Mijn jongste dochter van twee is ook enthousiast want ze herkent de illustraties. Een maan, paard, ster, hartje…en uhhh een gekleurde poepie? Daar moeten de meiden toch wel erg om lachen.

Sticker booklet

Sja stickers en kinderen… Het blijft net zo plakken als stickers op een witte eettafel. Deze Totum unicorn sticker booklet werd dan ook heel snel door mijn oudste dochter meegenomen naar haar kamertje. Sinds ze een grote meidenkamer heeft speelt ze hier graag. Maar “werken” aan haar bureautje hoort er ook bij. En dat werken is tekenen en stickers plakken op papier. Haar jongere zusje verpest volgens haar stickers, dus hup de booklet met meer dan 400 unicorn stickers is haar trofee.

Het is echt alles wat je kan en mag verwachten van Totum unicorn stickers. Bling, veel, goed plakkend en divers. Er staan letter stickers bij, stroken en mooie beloningsstickers. De stickers zijn geschikt vanaf 3 jaar en de booklet bevat 4 stickervellen.

Frozen raamstickers

Frozen is nog populairder dan unicorns dus deze Frozen raamstickers zijn een hit. Ik was wat “huiverig” met geven, want de verwarring met echte stickers is snel gemaakt. Maar vooralsnog lijkt mijn jongste dochter te snappen dat deze alleen op het raam mogen. Dit was meteen een goede reden voor mij als mama om het raam eens te boenen. Naast de Totum Unicorn, wordt er ook druk gespeeld met de raamstickers. Er zit een kaart bij waar er op geplakt kan worden als je dit fijner vindt. Het zijn statische stickers dus je kan ze keer op keer op keer op keer gebruiken!

Winnen Totum unicorn

Ook enthousiast geworden en een eenhoorn liefhebber? Ik mag een setje weggeven van de Totum Unicorn memo en sticker booklet! Laat onder deze blog een reactie achter waarom je wilt winnen om mee te doen.

Verder mag je nog een aantal stappen doen die niet verplicht zijn, maar die zorgen voor een extra winkans

 • Gefeliciteerd Wijnanda
winnen Totum unicorn memo en stickers
Footer4
Selena
Delen is enorm lief

Selena

Hoi ik ben Selena en met veel liefde deel ik mijn blogs en recepten op Good Mood Mama. Mijn digitale thuis vol happy vibes voor een good mood. Ik ben een mama van 2 meiden, werk met kinderen en heb 1001 interesses. Ik noem mezelf bewust omdat ik nadenk over alle keuzes die ik maak. Dat betekend soms wel en soms ergens niet ergens voor kiezen. Leuk om nu onderdeel te zijn als gastblogger hier.

26 reacties

 1. Hier maak ik mijn kleindochter van 8 jaar heel blij mee.
  Ik volg op bloglovin , heel graag doe ik mee en waag een kansje voor haar.

 2. Ik doe graag mee voor de buurmeisjes en voor mijn neefje e nichtje, ze zijn gek op stickers, gaf laatst de buurmeisjes een paar stickerboekjes, ze hebben het er nu nog over. Mocht ik winnen dan wordt alles eerlijk gedeeld over the kids.

 3. Ik geweldig cadeau voor het dochtertje van mijn beste vriendin, een echt meisje-meisje dat dit enorm leuk zou vinden!

 4. Ik doe erg graag mee voor mijn dochtertje, zou ze prachtig vinden 😊😊 Groetjes van Anneliese de Waal

 5. Super leuk voor ons kleine meisje, maar stiekem vindt mama het ook erg leuk hoor! Wij houden van eenhoorns, glitters en roze.

 6. Mijn meisje van 4 is dol op memory, knutselen, stickers en vooral van unicorns. Hier ga ik haar heel erg blij mee maken, het proberen waard!

 7. Dit zal onze dochter erg leuk vinden.
  Gek op stickers plakken en haar huidige memory is ze wel mee uitgespeeld. Al zo vaak gedaan dus een nieuwe zal ze zeker leuk vinden.

 8. Hier zou mijn kleindochter helemaal blij mee zijn. Ze is dol op alles van unicorns. Ziet er ook heel leuk uit.

 9. Mijn dochter stickert heel graag en speelt graag spelletjes. Eenhoorns passeren hier geregeld (speelgoed en dergelijke, geen echte natuurlijk 🙈) dus dit thema zal hier heel enthousiast onthaald worden!

 10. Ik doe graag mee voor mijn dochtertje, zoals de meeste meisjes is ze fan van unicorn, roze, stickers etc. Spelletjes spelen doen we ook graag en is ook goed voor haar om te oefenen omdat ze niet zo goed tegen haar verlies kan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.