Vaderdag winactie 2021 met fantastische prijzen!

Zondag 20 juni is het zover: vaderdag! Sommige kids zijn al weken aan het aftellen, omdat ze op school op dit moment volop bezig zijn met hun vaderdagcadeaus. Ben je nog op zoek naar een leuke cadeautip voor papa? Lees dan zeker deze blog. Want we hebben een toffe vaderdag winactie 2021 met fantastische prijzen voor onze lezers!

Speciaal voor de lezers van MamaScrapelle: een vaderdag winactie 2021

Op MamaScrapelle hebben we veel trouwe lezers. En veel van onze vaste volgers weten dat wij ook regelmatig leuke winacties hebben. Ook dit jaar hebben we weer een mega give-away voor vaderdag, dankzij vele sponsors! Lees dus snel verder om de prijzen te ontdekken én een hoop inspiratie op te doen als je nog op zoek bent naar een vaderdag cadeautje.

Wat te geven aan papa?

Zelf vind ik het altijd ontzettend moeilijk om een cadeautje te bedenken voor een man. Voor vrouwen is er zat te bedenken, en als je het zelf niet weet, heeft degene voor wie het cadeau is meestal nog wel een tip.
Bij mannen (tenminste de mannen in mijn omgeving) gaat het anders. Als je vraagt wat ze willen hebben, zeggen ze: ‘Tja, dat weet ik eigenlijk niet…’ Of ‘Ik zal er nog even over nadenken’. Waarna je vervolgens niets meer hoort…. Daarom ben ik elke keer zo blij met de cadeautips hier op MamaScrapelle, zo krijg je vaak een idee voor weer wat nieuws.
Maar wat nog leuker is dan een mooi cadeau voor papa kopen, is een cadeau voor hem winnen. Dus: bekijk hieronder de toffe prijzen die we mogen weggeven voor de vaderdag winactie 2021!

Shoptegoed van Radbag

Ben je op zoek naar een tof, origineel cadeau, dan zit je bij Radbag zeker goed! Deze site heeft gadgets, gadgets en nog meer gadgets. De ene nog leuker dan de andere!
Het eerste wat ik zag, waren de gepersonaliseerde items. En deze zijn echt heel tof! Wat te denken van bijvoorbeeld een gepersonaliseerde lightbox, met eigen foto’s? Of sokken met het gezicht van papa erop?
Ben je niet zo dol op gepersonaliseerde cadeaus, dan hebben ze nog veel meer leuks. Bijvoorbeeld klokjes van bamboe, een bierbrouwset of een baardschort. Dat is ook nog eens handig als je de badkamer een beetje schoon wil houden!

Voor de vaderdag winactie 2021 geven wij een Radbag tegoedcode van €50 weg. Zo kun je zelf kiezen wat je het allerliefste zou willen winnen!

Kinderboek ‘Beertje het is bedtijd’

Alle bloggers die voor MamaScrapelle bloggen, zijn gek op kinderboeken. Daarom reviewen wij ook boeken op de site StoerLeesVoer. En daarbij komen we regelmatig in aanraking met hele toffe boeken.
Mijn man en ik lezen elke avond onze meiden voor, ook al is de oudste al bijna 10 jaar. Een ontspannen momentje, echte ‘quality time’. En voor alle papa’s die graag voorlezen, hebben wij een heel mooi boekje om weg te geven!

Het boek dat wij mogen weggeven, heet ‘Beertje het is bedtijd’. Het is een interactief kinderboek, zodat je van jongs af aan al écht samen kan lezen! Van dit té leuke boekje, zal binnenkort een review op StoerLeesVoer verschijnen. We kunnen nu in ieder geval al verklappen dat het echt een aanrader is. Het heeft dan ook niet voor niets de publieksprijs van de Indie Awards gewonnen voor leukste kinderboek van 2020!

Zie je jouw zoon of dochter ook al genieten van samen lezen met papa? Doe dan mee voor het boek Beertje het is bedtijd’.

Beertje is het al bedtijd

Vrijkaarten voor het Oude Ambachten & Speelgoed museum

Een cadeau wat het ook altijd goed doet, is het geven van een ervaring, zoals bijvoorbeeld een dagje uit.
Hoe leuk is het om dan bijvoorbeeld samen naar het Oude Ambachten & Speelgoed museum te gaan? Daar is een hele hoop speelgoed te vinden waar wellicht opa vroeger nog wel mee heeft gespeeld. Dit museum is te vinden in Terschuur, vlakbij Barneveld.

Bij dit museum hebben ze geregeld een nieuwe expositie. En vanaf 1 juli is er wel een hele leuke expositie te vinden: ‘De Fabeltjeskrant door de jaren heen’. Als dat geen jeugdsentiment is….
Meneer de Uil, Bor de Wolf, Lowieke de Vos, Juffrouw Ooievaar en Truus de Mier: waarschijnlijk ken je ze nog wel allemaal. Bij deze expositie haal je herinneringen op aan je kindertijd.

We mogen voor deze vaderdag winactie 2021 maar liefst 3 x 2 vrijkaartjes weggeven voor het Oude Ambachten & Speelgoedmuseum. Hoe leuk is het om met papa een dagje op pad te gaan?

Vaderdag winactie 2021: Shoptegoed voor Kaya sieraden

Bij een cadeau voor moederdag denk je al snel aan sieraden. Voor vaderdag zou je daar misschien niet zo snel aan denken. Maar toch is een mooi sieraad voor mannen een populair wat steeds meer aan populariteit wint!
Op de site van Kaya sieraden shop je bijvoorbeeld een toffe armband voor heren. Heel stoer van leer, en dan gepersonaliseerd met naambedels met de namen van de kinderen. Een heel persoonlijk cadeau dus! En daar zijn ook hele toffe vader/ zoon setjes van te vinden.
Toch op zoek naar een ander cadeau voor vader? Er zijn nog meer soorten sieraden, zoals zegelringen, manchetknopen én toffe sleutelhangers.

Voor deze vaderdag winactie 2021 mogen wij een shoptegoed van 30 euro van Kaya sieraden weggeven. Ken je iemand die je hier blij mee kunt maken? Doe dan zeker mee voor deze mooie prijs!

Een item naar keuze uit onze vaderdag cadeautips inspiratieblog

Zie je hierboven geen cadeautje wat geschikt is voor de papa van jouw kids, of je eigen (schoon)vader? Dan hebben wij op onze site nog heel veel ideetjes bij elkaar gezet in de blog met vaderdag cadeautips inspiratie.
Zo vond ik de tips voor de keukenartikelen wel heel fijn, want voor alle papa’s die veel koken (of achter de barbecue staan) zijn er veel leuke presentjes te koop.
Wat te denken van mooie houten snijplanken of een barbecueschort?
En voor de papa’s die muziekliefhebber zijn, staan er ook veel leuke ideeën op. Wat ik voor mijn eigen man zou uitzoeken? Ik denk dat ik hem het meest gelukkig zou maken met het Tony Chocolonely pakket….

En namens MamaScrapelle geven wij ook een superleuke prijs weg voor deze vaderdag winactie 2021. Uit onze blog met cadeautips geven we 1 prijs naar keuze weg van maximaal 30 euro. Wil je dit graag winnen, laat dan onderaan deze blog weten op welk item uit deze ‘vaderdag cadeautips inspiratieblog’ je graag kans wil maken.

En heb je nog knutseltips nodig? Lees dan deze blog voor vaderdag autopakket of deze DIY vaderdag blog.

Voorwaarden grote Vaderdag winactie 2021

Dat zijn een hoop mooie prijzen voor Vaderdag! Nog even de prachtige prijzen op een rijtje:

– 50 euro shoptegoed voor Radbag — Yvon
– Kinderboek ‘Beertje het is bedtijd’ — Willeke
– 3 x 2 vrijkaarten voor het Oude Ambachten & Speelgoed museum — Marja, Tamara, Nency
–  30 euro shoptegoed voor Kaya sieraden –Marja L
– een item naar keuze uit onze vaderdag cadeautips inspiratieblog t.w.v. max 30 euro (laat hieronder dan even weten welk item) —  The Ritual of Samurai trial set! J Jonker.

 • Laat een reactie achter onder deze blog ( met een geldig emailadres) voor welke prijs jij het liefst wil meespelen én wie je hier blij mee gaat maken.
 • Volg MamaScrapelle op Instagram en/of Volg MamaScrapelle op Facebook geef dit aan door een like op de winactie achter te laten!

Voor een extra winkans:

Natuurlijk vinden de sponsors het ook heel fijn als je hun ook volgt en tagt op social media.

Het delen van deze winactie op Facebook of Instagram en taggen van mensen die hier ook van moeten weten, levert ook een extra winkans op.
Heel veel succes! Donderdag 17 juni maken we de winnaars bekend!

Footer2
Kelly
Delen is enorm lief

Kelly

Ik ben Kelly en ben moeder van 2 dochters uit 2011 en 2014. Ik ben getrouwd en woon in Den Bosch, waar ik ben geboren en getogen. Inmiddels ben ik alweer ruim 18 jaar werkzaam in het onderwijs, waar ik juf van de kleuters ben. Dit is iets waar ik elke dag enorm van geniet! Daarnaast ben ik samen met mijn man de trotse eigenaar van Mini & More, een webshop in outlet merkkleding. Deze 2 banen naast elkaar is eigenlijk een meer dan fulltime baan, maar ik vind het echt superleuk om te doen!

60 reacties

  • Wat leuk zeg, wij doen het mee voor de kaartjes voor het oude ambachten museum! Mijn man en zoon zouden het denk ik erg leuk vinden om naartoe te gaan.

 1. Doe graag mee voor mijn neefje, hij heeft een gezin met twee kleine kindjes, De jongste is vandaag jarig en wordt één jaar. Het kinderboek Beertje het is bedtijd heeft de voorkeur, kan hij leuk uit voorlezen.

 2. doe heel graag mee voor het shoptegoed van radbag
  krijgen mn dochters allebei sokken met mama’s hoofd erop :P:P:P

  dikke lol

  • Met het Radbag tegoed zou ik zeker weten geweldige sokken koppen met Opa’s hoofd erop. De kinderen zijn zo dol op hem en dit zou een hilarisch kado maken voor iemand die alles al heeft

 3. Ik maak graag kans op het shoptegoed van Radbag, daar kan ik vast iets leuks scoren voor Vaderdag.

 4. Wow het shoptegoed van redbag super gaaf ik loot graag mee voor mijn mannetje wie een geweldige opa en vader is

 5. Ik ga graag voor de 30 euro shoptegoed voor Kaya sieraden.
  Niet voor Vaderdag, want mijn vader leeft niet meer, maar hier zou ik mijn dochter graag blij mee willen maken.
  Heeft de gehele coronatijd boodschappen voor mij gedaan.
  Ik heb geenSocial Media om privéredenen, maar volg wel bloglovin.

 6. Leuk! Dan doe ik graag mee voor het kinderboek “Beertje het is bedtijd”.
  ’s Avonds leest mijn vriend of ik altijd samen met ons kleine meisje een boekje. Een nieuw boekje zal ze geweldig vinden.

 7. Ik ga voor het shoptegoed van Redbag! Iets leuks voor mijn vader en iets leuks voor de vader van mijn kinderen.

 8. Ik maak graag kans op 30 euro shoptegoed voor Kaya sieraden. Mijn vader is super trots op zijn kleinkinderen. Altijd is Opa in voor een spelletje met mijn twee dochtertjes, snijd het eten voor als we bij hem zijn, veegt vieze neuzen schoon. Vind die verdwaalde schoen die de dames eeuwig kwijt zijn. Leest voor met allerlei stemmetjes. Kamt zelfs hun haren of probeert die te vlechten met wisselend succes… Niets is teveel en alles kan en mag bij Opa, echt geweldig. Mijn lieve pa is ook als een soort vader voor mijn kids. Wat zijn we alle drie stapelgek en super zuinig op hem !!! Opa heeft weinig of eigenlijk geen mooie sieraden. Een stoere armband met de namen van zijn liefste meiden zou een fantastisch kado zijn.

 9. Ik zou wel wat leuks bij Redbag willen uitzoeken. Zoveel leuke verrassende dingetjes die ik nergens anders gezien heb

 10. Ik doe graag mee om onze kinderen te helpen een origineel Vaderdag cadeau te kunnen laten geven. Vrijkaartjes voor speelgoedmuseum is iets waar we nooit aan gedacht hebben maar zeker in de smaak zal vallen

 11. Zowel mijn dochter als man zijn Rituals fan. Hij is dus heel gelukkig te maken met de The Ritual of Samurai trial set! Van een lekker geurende man worden wij ook blij.

 12. Wij geven graag ervaringen, want die zijn onbetaalbaar! vrijkaarten voor het Oude Ambachten & Speelgoed museum zou dus heel tof zijn!

 13. Oh wat een leuke prijzen geven jullie weer weg! Ik zou voor het shoptegoed van radbag gaan, zoveel leuke gepersonaliseerde cadeautjes echt origineel en dan zou ik een cadeautje voor mijn man, vader en schoonvader uitzoeken, zou geweldig zijn!

  • Het shoptegoed van Radbag is meer dan welkom om m’n lieve opa van 85 jaar te verrassen! Als echte grapjes-opa kan hij een grappig (maar toch functioneel) cadeautje zeker weten waarderen. Tijd om hem eens in het zonnetje te zetten 🙂

 14. ik wil graag het boek “beertje het is bedtijd “winnen . Kan mijn schoonzoon het voorlezen aan mijn kleindochter Milou van 14 mnd en straks de kleine die in December verwacht word

 15. Yes, mijn vader is een echte baardenman, zijn hele leven al trouwens. Ik zou hem erg blij maken met dit shoptegoed!

 16. Oooh wat gaaf!! Ik doe graag mee voor mijn vriend de papa van Sjoerd en Axel.. ik zou hen heel blij maken met het boek wanderlust – Europa

 17. Oef! Moeilijk kiezen hoor! Het liefste doe ik mee voor alle prijzen, maar als ik toch echt moet kiezen, dan doe ik het liefst mee voor het tegoed
  van Kaya. Mijn houdt van mooie stoere sieraden en dan ziet je hier aan het beste adres! Zeker omdat ze ook fantastische twinning armbanden hebben, voor zoontjes met hun vader. Ik volg jullie allemaal op Instagram (iminanas4)

 18. Super leuk zeg. Alles is zo leuk. Het liefst loten we graag mee voor de 30 euro van Kayak sieraden of de kaartjes voor het museum. Super gaaf allemaal.

 19. Ik doe erg graag mee voor de prijs = 30 euro shoptegoed voor Kaya sieraden, erg leuk om iets moois, blijvend aan mijn vader te geven 😊😊 Groetjes Anneliese de Waal

  • Super leuk dat je kan kiezen wat je graag wilt winnen echt een toffe winactie! Ik zou kiezen voor het shoptegoed van Radbag zodat ik wat leuks voor mijn lieve man(lieve papa van ons zoontje en dochtertje)kan uitzoeken gewoon omdat we van hem houden en hij dit dubbel en dwars verdient!❤

 20. graag het 50 euro shoptegoed voor Radbag voor mijn vader. Dan kan hij zelf iets leuks uitzoeken. Ik heb al wat leuke dingetjes voor hem gezien op die site.

 21. Ik doe graag mee voor het shoptegoed van Radbag. Ik doe mee voor mijn goede vriend die papa is van 2 kinderen die we altijd gekscherend mijn achtergrondkinderen noemen. Dan kan hij als hij straks weer als touringcarchauffeur onderweg is altijd nog eens aan mij denken.

 22. Super leuk, ik doe graag mee voor het 50 euro shoptegoed voor Radbag en 30 euro shoptegoed voor Kaya sieraden. Dan kunnen de kinderen samen met papa online wat naar wens uitzoeken, wat zowel hun als papa leuk vinden!! 😀

 23. Papa is een echte whiskey liefhebber. Van het Do Your Whiskey – Whiskey zelf maken Cadeauset zal hij heel gelukkig worden!

 24. Ik zou mijn lieve man en vader van mijn geweldige kids graag verrassen met zo’n stoere armband van Kaya sieraden. Ik doe dus graag mee voor het shoptegoed van Kaya sieraden.

 25. een 50 euro shoptegoed voor Radbag zou geweldig zijn. Ze hebben een leuke site, dus daar gaat hij zeker iets leuks vinden

 26. Ik zou graag meeloten voor kaartjes voor het oude ambachten en speelgoed museum. Leuk om even een uitje te hebben nu het weer kan.

 27. ik doe graag mee voor het shoptegoed van radbag; want die sokken; die wil ik winnen voor mijn vader met foto van onze hond die hij regelmatig uitlaat, haha, ik moet er nu al om lachen! wat een topcadeau zou dat zijn!

 28. Voor mijn man, vader van onze twee dochters. Hij verdient het echt omdat hij altijd voor iedereen klaar staat.

 29. Wat een gulle actie! Ik vind de sieraden van Kaya altijd geweldig voor mezelf, maar ook de sieraden voor de mannen worden steeds mooier en de keus steeds meer! Leuk om hier de papa van mijn kinderen mee te verrassen!

 30. Voor mijn schoonzoon het shoptegoed van Kaya omdat hij binnenkort voor de 2e keer vader wordt en om hem een hart onder de riem te steken na de schuurbrand die compleet is afgebrand en waarbij alles verloren is gegaan

 31. Voor mijn man Jan, vader van mijn drie kinderen Bo, Sterre en Nikki ben ik wezen kijken bij de vaderdag cadeautips inspiratieblog. Wat een leuke dingen. 😃

  🎼🎵🎶Omdat mijn man zo gek is van muziek vind ik de LP Vinyl Onderzetters, theelepels in de vorm van een Gitaar🎸 en de flesopener Gitaar 🎸erg gaaf!

 32. Wat een leuke actie! Ik maak mijn vader graag blij met iets van radbag.
  Ik volg alle sponsoren als extra kans (:

 33. Wat tof! Ik zou graag het Kaya tegoed winnen, zodat ik op zoek kan naar een stoere armband met de initialen van mijn kids!

 34. Hoi ik doe graag mee voor het shoptegoed van kaya❤️Voor mijn vader Jan van 78 jaar. Omdat hij allesbehalve een ochtendmens is maar zeker 3 x per week om 0630 opstaat om mijn zoontje van acht op te vangen als ik ga werken.

 35. Op de website van Radbag zag ik zoveel leuke cadeautips. Daar kan mijn vader vast een leuk cadeau uitkiezen! Dus ik doe graag mee voor het shoptegoed van Radbag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.