DIY Vaderdagpakket voor de auto – een knutselproject

De afgelopen weken hadden wij thema voertuigen met de gastkindjes en ze hebben hard gewerkt voor een echt DIY Vaderdagpakket voor de auto. Gelukkig maar dat alle papa’s een auto hebben en dat de kindjes ook nog eens precies weten welke kleur auto papa heeft. Best knap zelfs de jongste van 1,5 jaar kon de kleur aanwijzen!

DIY Vaderdagpakket voor de auto

De kinderen waren het unaniem eens ze wilden wat maken voor de auto. Dus ik deed een rondje op Pinterest en kwam allemaal geweldig leuke ideeën tegen.

Omdat de Moederdag knutsel ook een erg groot cadeau was geworden besloot ik weer wat groter uit te pakken. En dat betekende werk aan de winkel. Gelukkig hadden wij een paar weken de tijd en zijn de kinderen wel wat gewend met zo’n creatieve gastouder.

Een DIY vaderdagpakket voor de auto is eigenlijk niet zo heel veel werk!

DIY Parkeerschijf

parkeerschijf
DIY Vaderdag pakket voor de auto

Op Pinterest kom je van alles tegen. Zo ook deze parkeerschijven. Het is even passen en meten voor de schijf om te passen en de cijfers leesbaar te laten zijn, maar verder is het niet veel werk voor dit vaderdagpakket voor de auto.

DIY Vaderdag pakket voor de auto

De kinderen gingen lekker aan de slag met verf en de kleinste zetten hun handje. Een splitpen erdoor en klaar is het.

1 aandachtspuntje voor je portemonnee. Hij is natuurlijk niet echt geldig voor oom agent, maar ik weet zeker dat papa het geen probleem vindt om hem bij zijn echte parkeerschijf neer te leggen.

Emmertje versieren Vaderdagpakket voor de auto

De auto van papa, moet natuurlijk ook gewassen worden toch. Dus dat was even flink wat blauwe bessen, snoeptomaatjes, snoepkomkommer en snoeppaprika’s eten, maar dan heb je ook wel 8 prachtige emmertjes om mee aan de slag te gaan zonder gaten in de bodem!

DIY Vaderdag pakket voor de auto

Kleurplaat auto

Een kleurplaat van een auto werd versierd met stift/krijt/ stempels maar net wat ze wilden en we verzonnen een verhaaltje voor op de achterkant van dit vaderdagpakket voor de auto.

Lieve Papa,

Voor jouw heb ik dit emmertje versierd.

Zodat ik je kan helpen met de auto wassen!

Ik vind jouw kleur auto heel mooi!

Er zit ook een parkeerschijf bij.

Maar die is eigenlijk niet geldig.

Jammer hè! Je kan hem er wel naast leggen.

Ik vind je lief papa.

Dikke knuffel

Een mooie kaart erbij

Ook deze kleurplaat vond ik prachtig voor bij het Vaderdagpakket voor de auto. Een graafmachine rupsvoertuig die op een berg van hartjes staat.

knutselen

Die mochten de kinderen kleuren en uitknippen en op een groot vel karton plakken. Daaromheen kwamen foamstickers met voertuigen en vormen om als een soort lijst te dienen voor hun kunstwerk.

Vaderdagpakket voor de auto

sponzen

In de emmer ging naast de parkeerschijf een geel doekje en een schuursponsje zonder schuur gedeelte. Even goed wegknippen en je hebt een vrolijk sponsje. Het vaderdagpakket voor de auto is klaar om gegeven te worden.

DIY Vaderdagpakket voor de auto

En nu samen die auto wassen natuurlijk met dit leuke DIY vaderdagpakket voor de auto. Of misschien kun je het samen met echte autowas producten geven 😉 kan je kind gezellig met papa de auto samen schoonmaken!

Footer1
Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik ben dol op nieuwe ervaringen zoals uitstapjes en nieuwe producten uitproberen. Mijn dochter uit 2013 en man testen graag met me mee. In het dagelijks leven sta ik 3 dagen per week op de leukste Montessori school van Den Haag. Daarnaast hebben we ook nog een boekenblog: www.stoerleesvoer.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.