Spellen voor Halloween – een overzicht voor kinderen en volwassenen

Halloween is het lievelingsfeestje van mijn dochter. Ze houdt van griezelen en vleermuizen. Vorig jaar kregen we wat leuke griezel spellen voor een review en ik zocht er nog wat andere leuke Halloween spellen voor kinderen bij.

Halloween spellen voor kinderen

Ga voor 20!

Ga voor 20 van 999 games. Dat klinkt heel makkelijk en zo lijken de spelregels ook. Gewoon beginnen met tellen tot 20. Om de beurt zeg je een getal. Maar wat als de getallen van plek wisselen op de getalrij. Of als ze vervangen worden door een beweging? Is het dan nog wel makkelijk? Met griezelige vleermuis plaatjes om de halloween spellen aan te vullen met een breinbreker! Je leest er alles over in deze review van ga voor 20!

koop ga voor 20 hier

Spookslot – Halloween spel

Spookslot van 999 games is een spannend ontsnappingsspel, dat zich afspeelt in een zelf in elkaar te zetten 3D-kasteel met bewegende valstrikken en een rollende kogel. De oude versie van MB spelen dateert uit het jaar 1985. Toen waren er ook 4 kamers met voetstappen op het veld. Onze voorkeur gaat uiteraard uit naar de nieuwe versie en in deze blog lees je waarom! Een echt halloween spel voor kinderen met een glow in the dark spook!

koop spookslot hier

Geestenvlucht review

Er is een geestenjacht aan de gang, en je geesten willen zo snel mogelijk vluchten! Een heel spannend halloween spel voor kinderen waarbij ze aan de slag gaan met een heuse drone van Megableu!

Katapulteer je geesten over het lanceerplatform in de drone. Zodra er een geest in de drone zit, stijgt die na 3 seconden op en is die geest vrij! Maar in die 3 seconden schiet een van je tegenstander misschien ook wel een geest in de drone. Je leest er alles over in onze sinterklaas bloghop van 2021.

koop geestenvlucht hier

In een handomdraai een halloween spel voor kinderen

Truth or Dare. Als volwassenen hebben we dit spel allemaal wel eens gespeeld in ons leven. Er zijn ook varianten voor kinderen en deze kindervariant van Megableu doet mij sterk denken aan The Adams Family. Kijk snel mee met de review van in een handomdraai! Een spel dat absoluut thuishoort bij deze halloween spellen voor kinderen!

Koop in een handomdraai hier

Vlotte geesten

Een spel wat zeker niet mag ontbreken op het lijstje met Halloween spellen voor kinderen is Vlotte geesten. Door de recensie van Kelly heb ik het ook voor thuis aangeschaft. Een echte breinbreker en mijn dochter is er haast beter in dan ik! Al snel goed mee te spelen voor jonge kinderen ook!

koop vlotte geesten hier

Spokenchaos – een Halloween spel

Spelers proberen hun spoken ongezien de lobby over te laten steken. Verplaats het meubilair en verstop je spoken erachter, maar let op: je medespelers proberen er voor te zorgen dat jouw spoken betrapt worden. Probeer jouw spoken naar buiten te laten glippen door aan de aandacht van de mensen te ontsnappen! Voor meer variatie kun je extra kaarten toevoegen en spoken samenvoegen. De speler die na 5 rondes de meeste spoken heeft laten ontsnappen, wint het spel. Hoe groter het spook, hoe meer punten je scoort. Wat een Spokenchaos!

Koop Spokenchaos hier

Andere Halloween spellen voor kinderen

Lees ook deze blogs

Lees ook deze blogs thema Halloween

Footer1
ellen
Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik ben dol op nieuwe ervaringen zoals uitstapjes en nieuwe producten uitproberen. Mijn dochter uit 2013 en man testen graag met me mee. In het dagelijks leven sta ik 3 dagen per week op de leukste Montessori school van Den Haag. Ik ben 5 jaar gastouder geweest en heb dus veel ervaring met kinderen van alle leeftijden. In de tijd dat ik mij weet los te wurmen van een schermpje lees ik graag een boek. Samen met Selena beheren we een toffe boekenblog. www.stoerleesvoer.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.