Skip to Content

The Addams Family DVD box, een griezelig leuke familie

Terwijl ik deze review wil starten besef ik me dat ik de naam van deze bekende familie altijd fout heb geschreven. The Addams Family DVD box bevat 2 films. En het is voor mij het moment dat ik besef dat je het met dubbel d schrijft. Mijn oudste dochter zit momenteel in de fase van griezelen en humor, en laat beide nou perfect samenkomen in het huis van deze bizarre familie.

The Addams Family 2 zit nu in een toffe DVD box. Een nieuw avontuur van deze vreemde en grappige familie vol enge dingen en humor.

The Addams Family DVD box

The Addams Family 1

Knip met je vingers! The Addams Family is terug in de allereerste animatie komedie over deze knotsgekke griezelfamile. Grappig, een beetje vreemd en super iconisch. The Addams Family geeft een volledige nieuwe betekenis aan wat het is om een echte goede buur te zijn. Met dit eerste deel gaan we terug naar de oorsprong van deze familie!

The Addams Family 2

Iedereens favoriete griezelfamilie is terug in de nieuwe komische animatiefilm The Addams Family op avontuur. Dit keer raakt de Addams Family verzeild in bizarre avonturen wat leidt tot hilarische ontmoetingen met allerlei nietsvermoedende mensen. Maar waar ze ook heen gaan, de leden van de Addams Family blijven altijd hun griezelige, gekke zelf.

In The Addams Family 2 hebben Morticia en Gomez er behoorlijk veel moeite mee dat hun kinderen groter worden. Ze missen familie-etentjes en worden helemaal opgeslorpt door scream time. Hoog tijd om de familiebanden weer aan te scherpen! Ze proppen de hele familie in een spookachtige camper voor een ellendige familievakantie. Dat kan niet misgaan toch?

  • Vanaf 6 jaar
  • 2021
  • Universal
  • Deel 2: 89 minuten
  • Deel 1: 86 minuten
  • DVD box: 175 minuten en 2 disks + leuke bonus items
  • Los verkrijgbaar of in een DVD box met deel 1 & 2 samen

Griezellige familie

Ik ken deze griezelfamilie al vanuit mijn eigen jeugd. Wat vond ik het altijd fascinerend. De meest gekke gruwelijke en sadistische dingen zijn de normale gang van zaken. Gecombineerd met humor en je hebt een vreemde mix wat gewoon werkt. Tegelijk heb je ook Morticia en Gomez die een zeer liefdevolle band hebben. De passie spat altijd af van hen beide. Hoog tijd om mijn oudste dochter kennis te laten maken met deze griezelige familie. Bij de release van The Addams Family 2 is er ook een handige box uitgekomen waarbij deel 1 zit. Dus we gaan lekker beide films kijken.

De fascinatie voor griezelen en spannende dingen heeft mijn dochter niet van een vreemde. Ik hou van goede horrorboeken en films. Tegelijk is ze nog heel erg fantasievol dus het mag niet te eng zijn. Ook is ze heel erg bezig met humor en grapjes. Nou dit alles komt geweldig samen in The Addams Family 2, en ook in 1. Doordat het geanimeerd is, is het minder eng. Maar die gekke familie weet mijn dochter erg te boeien.

Nog een keer

Ze geniet van beide films en tegelijk roept het heel veel vragen op. En dat snap ik ook in haar geval. Want leedvermaak is iets wat niet heel vaak voor komt in films en waar een dunne grens is in wat leuk is. En in wat niet. Die liefdevolle passionele band tussen Morticia en Gomez is nog steeds aanwezig en dat is een leuke tegenhanger. Er is zeker wel liefde in de familie! The Addams Family 2 is een film over familiebanden, vakantie, griezelen en humor. Het is echt heel tof gemaakt.

De eerste film laat het ontstaan zien van The Addams Famliy. Hoe ze in hun kenmerkende huis terecht zijn gekomen. Ook dat is leuk om te zien. Voor mij omdat ik ze al ken, en voor mij dochter is het een leuk beginpunt. Voor ons waren beide films echt heel erg leuk en ze gaan regelmatig in de herhaling! Beide zijn mooi geanimeerd en dat maakt het kijken nog leuker.

lees ook de review van Sing 2

Kijk hier voor kinderfilms 2024

Footer4 nieuw
Selena
Delen is enorm lief

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Oma Will

Saturday 2nd of April 2022

Ontzettend leuke film. Ga ik zeker bestellen bij Bol.

Selena

Sunday 5th of June 2022

Blijft leuk deze griezellige familie!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.