Skip to Content

Sing 2, een vrolijk vervolg

Yes, het supervrolijke en charmante swingende avontuur van Sing heeft een vervolg. Deze film met kleurrijke karakters heeft onze harten hier in huis veroverd. We zijn dan ook erg blij dat Sing 2 er is. Met de zon buiten, geen lockdown meer gaan wij weer meer zingend en swingend door het leven. Dat zou een perfecte match met deze film moet zijn, toch?

sing 2

Sing 2

Niets houdt hen tegen! Breng een talentvol uitbundig groepje samen, geef ze een podium en je krijgt een verpletterende show. Sing 2, een van de populairste animatiefilms in de Nederlandse zalen van de afgelopen periode, is dé familiefilm bij uitstek voor jong en oud. Met de Nederlandse stemmen van o.a. Fedja van Huêt, Do, Birgit Schuurman en Gordon kon de Nederlandse versie rekenen op een ijzersterke stemmencast.

In Sing 2 bereiden koala Buster Moon en zijn talentvolle groep dierenartiesten het meest extravagante optreden ooit voor in een wereldstad volop entertainment, glitter en glamour. Er is alleen een probleem: ze moeten ’s werelds grootste rockster ervan overtuigen om mee te doen aan dit spektakel. Buster heeft van het New Moon Theater een groot succes gemaakt. Nu heeft Buster z’n zinnen gezet op een nog grotere uitdaging: het opzetten van een nieuwe show in het Crystal Tower Theater in het glamoreuze Redshore City.

Te krijgen op

Vanaf 4 mei is Sing 2 beschikbaar op DVD, Blu-ray™ en 4K UHD. Daarnaast verschijnt ook de boxset met Sing 1 en Sing 2. Leuk voor thuis of als cadeau!

Knallende start in Sing 2

Kinderfilms, het is heerlijk als je kind even een momentje voor zichzelf heeft. Dit zodat jij als ouder ook een momentje voor jezelf kan hebben. Of om mee te kunnen kijken. Nou kijk ik niet met alle films graag mee hoor. Maar met Sing zeker wel, en met Sing 2 ook! Wat een vrolijk en leuk vervolg is dit.

We knallen de film al in met een Alice in Wonderland meets Prince intro. Ik vind dit nog leuker dan mijn dochters. Die worden er wel vrolijk van gelukkig. Maar ik ben net nog een tikkeltje enthousiaster van deze toffe samenkomst. Want hé Alice en Prince, need I say more?

Let’s go crazy!

Opvallend

Iets wat me meteen opvalt in Sing 2 is dat de muziek in de originele taal is. De gezongen nummers zijn in het Engels en de gesproken tekst is gewoon in het Nederlands. Ik dacht dat dit een bepaalde instelling misschien was op de dvd, maar het is gewoon zoals het vertaald is. En dat vind ik tof! Geen gedoe straks met nummers zoeken op Spotify, de Nederlandse nummers zijn vaak minder goed te vinden. En het klinkt ook wel lekkerder gewoon de originele teksten. Daarbij zijn mijn dochters heel erg bezig met de Engelse taal, dus voor hen is het ook prima.

Wat ook opviel bij mijn dochters… de intro door de Minions. De film- en animatiestudio van Illumination (Universal is mede-eigenaar) zit ook achter deze film van Sing 2. En uit die keuken komen onder andere de Minions. Superleuk begin. De auditieronde in het begin is ook geweldig. Mijn dochters zijn gefascineerd door het vreemde Billie Eilish uhm aapje (?). De muziek wat is uitgekozen is in mijn ogen een geweldig leuke mix van oud en nieuw, mainstream en minder gangbaar.

Cadeautip!

Sing 2 is weer prachtig gemaakt. Kleurrijk, vrolijk, vol emotie en swingende scènes. Wij vonden het allemaal weer een feestje om naar te kijken en de DVD bevat ook nog eens leuke extra’s. Dat maakt het kopen van een DVD ook wel de moeite waard en geeft het een streepje voor op streamen. Meteen ook een leuke cadeautip. Er is ook een boxset uitgebracht. Heb je meteen beide films plus de extra’s van een DVD. Let’s go crazy!

Footer4 nieuw
Selena
Delen is enorm lief

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.