Herbruikbare silicone zakjes, een duurzaam product van Yummii Yummii Denmark

Eerder heb je al mijn review kunnen lezen van de Yummii Yummii Denmark herbruikbare drinkflessen. Deze mooie duurzame flessen bevallen ons erg goed. Maar dit merk heeft meer. Namelijk ook mooi herbruikbare silicone zakjes. Goed voor het milieu maar ook goed voor je portemonnee want je kan ze vele malen opnieuw gebruiken voor diverse doeleindes!

Yummii Yummii Denmark siliconen bags

Herbruikbare silicone zakjes

Wegwerp boterham zakjes zijn een grote vervuilende afdruk die je echt heel simpel kan vervangen. Tegenwoordig zijn er zoveel duurzame en herbruikbare opties te krijgen. Daarnaast probeer ik vaak wat extra te koken en een deel van de maaltijd in te vriezen. Zo heb ik altijd een verse en gezonde maaltijd achter de hand. Maar die tupperware bakjes nemen zoveel plek in door de vaste vorm! En die deksels… volgens mij liggen die in het geheime land waar alle linker (of zijn het de rechter) sokken naar toe verdwijnen. Ik ben ze altijd kwijt. Yummii Yummii Denmark biedt meer dan alleen herbruikbare flessen. Onder andere deze herbruikbare silicone zakjes!

Deze set van 3 verschillende formaten herbruikbare silicone zakjes van Yummii Yummii Denmark vind ik geweldig. Ik gebruik het voor snackjes onderweg of voor mijn vriezer. Ze sluiten goed, er is een venster waar je iets kan op schrijven maar ook waardoor je goed kan zien wat erin zit. En een extra voordeel, deze zakjes kan je tot 150 graden open in een oven verwarmen! Of in een magnetron. Zo warm je een maaltijd nog eens makkelijk op zonder extra afwas. Deze set van 3 zakjes komen in diverse kleuren en in de maten: 250, 700 en 1000 ml. Het is gemaakt van voedselveilig siliconen. Qua opbergen neemt het ook weinig ruimte, de zakjes passen perfect in elkaar.

Ervaring

Wat zijn ze fijn! Door de ruime opening vul je ze makkelijk en door het stevige materiaal kunnen ze ook nog eens rechtop staan. Ideaal met bijvoorbeeld soep, ragout of andere dingen die je erin wilt schenken. Het is bijvoorbeeld ook handig om er yoghurt of kwark in te doen en wat fruit enzo. Lekker voor mee onderweg. Of om in te vriezen als frozen yoghurt of wat je bevroren in een blender kan doen voor een gezonde smoothie. De herbruikbare silicone zakjes gebruiken we ook graag als snackbags voor onderweg met de kinderen.

De siliconen zakjes zijn ook echt geweldig handig en ik denk dat ik al mijn vaste bakjes wil vervangen voor deze flexibele die ook nog eens verhit kunnen worden. Let wel op de temperatuur en ga niet boven de 150 graden. Er zijn diverse kleuren beschikbaar en ik hoop dat er nog wel wat frisse kleuren gaan komen zoals mint en paars. Maar dat is gewoon puur omdat dat leuk is. De Herbruikbare silicone zakjes doen wat ze moeten doen, zijn voor diverse doeleindes bruikbaar en beter voor het milieu! en dus superhandig voor in de vriezer. Wij zijn fan.

Yummii Yummii Denmark Herbruikbare silicone zakjes

Te koop

Andere mooie items van Yummii Yummii Denmark

Footer4 nieuw
Selena
Delen is enorm lief

Selena

Hoi ik ben Selena en met veel liefde deel ik mijn blogs en recepten op Good Mood Mama. Mijn digitale thuis vol happy vibes voor een good mood. Ik ben een mama van 2 meiden, werk met kinderen en heb 1001 interesses. Ik noem mezelf bewust omdat ik nadenk over alle keuzes die ik maak. Dat betekend soms wel en soms ergens niet ergens voor kiezen. Leuk om nu onderdeel te zijn als gastblogger hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.