Yummii Yummii Denmark, een elegant en stijlvol duurzaam merk

Vandaag is de dag dat ik afstap van mijn gebruikelijke keuze van herbruikbare flessen én dat ik een nieuwe manier van herbruikbare bewaaritems ga testen. Ik maak namelijk kennis met Yummii Yummii Denmark, een elegant duurzaam merk. Ik ga een grote witte thermo bottle testen, en mijn dochter de kleinere variant. En ook de silicone bags die erbij zitten wachten ongeduldig om getest te worden.

Yummii Yummii Denmark

Yummii Yummii Denmark thermos bottles

Ik gebruik al jaren herbruikbare flessen. Ik vind dit ideaal en het is ook nog eens een hele eenvoudige stap om je groene voetafdruk beter te maken. Wel neig ik altijd naar de plastic flessen omdat ik aluminium flessen qua smaak minder vind. Het liefste heb ik glas, maar na 3 kapotte glazen flessen heb ik dit materiaal opgegeven. Yummii Yummii Denmark valt mij meteen op door het stijlvolle elegante design. Daarbij wilt mijn oudste dochter een nieuwe drinkfles voor mee naar school. Die rietjesbeker vind ze kinderachtig. En ook ik begin mijn plastic herbruikbare flessen wat zat te raken, ze verkleuren, beginnen te ruiken en lekken regelmatig.

Dus tijd voor iets nieuws, hallo Yummii Yummii Denmark. We hebben beide matching pearl white bottles. Mijn dochter een kleinere van 350 ml en ik zelf een grote van 1000 ml. Er is ook nog een medium variant van 650 ml. De flessen zelf zijn thermos bottels, je koude drank blijft lang koud. En je warme drank blijft lang warm. Ideaal! In mijn grote fles zit ook nog een verrassend extraatje: een ingebouwd zeefje in de dop! Zo kan ik mijn eigen (ijs)thee op een simpele manier maken. Of fruitwater zonder dat je iets uit je waterfles hoeft te vissen. Of uit je mond.

Gebruik flessen

Mijn dochter is meteen verliefd op haar fles en neemt het overal mee naar toe. De dop is deels van bamboe en er zit een handige metalen lus aan. Dit vind ik zelf ook handig. Ik vis de fles heel eenvoudig uit mijn tas daardoor, en ook naast bed grijpt dat net wat makkelijker. De dop gaat voor mijn dochter net wat stroef, is daardoor wel echt goed lekproof. Je zou dit kunnen oplossen door een sportscaps erop te doen. Dat is ook gewoon verkrijgbaar als accessoire. Maar na een paar keer oefenen en niet te strak dichtdraaien (dan is het nog steeds lekproof!) lukt het haar goed. Yummii Yummii Denmark is voor haar een fijne herbruikbare fles waarin haar water lekker fris blijft voor de warme dagen die gaan komen. En ook belangrijk, door het materiaal is het ook nog eens onwijs stootproof.

Ik ben zelf ook enthousiast. Het ontwerp van de Yummii Yummii Denmark flessen is prachtig. Het doet me ook een beetje denken aan oude melkflessen. Lekkere retro vibe dus. De smaak van het metaal valt me reuze mee en een groot voordeel is toch wel dat er geen nare luchtjes in kunnen blijven, en dat het niet verkleurd. Ondanks dat ik mijn herbruikbare flessen goed schoonmaak vind ik die verkleuring toch onsmakelijk eruit zien. Maar met deze flessen heb je daar dus geen last van. Ze zijn wel iets zwaarder door het materiaal, maar breken zullen ze nooit. Hooguit deuken, maar dat is niet erg.

Beide flessen worden geleverd in een prachtige katoenen zak van GOTS gecertificeerd katoen en bij elke verkochte bottle, geef je er ook één weg aan mensen die niet zo makkelijk aan water kunnen komen. En laat je een review achter? Dan wordt er een boom geplant!

Ervaring Yummii Yummii Denmark

Zowel mijn dochter als ik zijn gecharmeerd van dit voor ons nieuwe merk Yummii Yummii Denmark. Het is elegant en duurzaam tegelijk. De materialen zijn allemaal gemaakt van voedselveilig materiaal, is herbruikbaar en heel degelijk en stevig gemaakt. Ik zou voor mijn dochter nog wel de sportscaps willen testen en misschien ook het medium formaat nog toe willen voegen.

Yummii Yummii Denmark is een prachtig merk en is ook ideaal voor een cadeau. Denk aan moederdag maar ook vaderdag, ze zijn stoer. Maar als kraamcadeau of babyshower is het ook een toffe tip. Je kan namelijk warm water makkelijk vervoeren, mocht je dit nodig hebben om bijvoorbeeld kunstmelk onderweg te maken met warm water. Of voor de nachten met een baby, dan staat het vast klaar je warme water en scheelt het werk en tijd omdat je niet opnieuw water hoeft te koken. Wij zijn fan en willen graag nog iets uitbreiden met de sportscap, medium bottle en nog wat silicone bags! Die review kan je los lezen.

Yummii Yummii Denmark thermos bottles

Te koop

Andere mooie items van Yummii Yummii Denmark

Footer4 nieuw
Selena
Delen is enorm lief

Selena

Hoi ik ben Selena en met veel liefde deel ik mijn blogs en recepten op Good Mood Mama. Mijn digitale thuis vol happy vibes voor een good mood. Ik ben een mama van 2 meiden, werk met kinderen en heb 1001 interesses. Ik noem mezelf bewust omdat ik nadenk over alle keuzes die ik maak. Dat betekend soms wel en soms ergens niet ergens voor kiezen. Leuk om nu onderdeel te zijn als gastblogger hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.