Halloween met glitters – want bij een feestje hoort bling bling!

Wie zegt dat Halloween een saai feestje moet zijn vol met donkere en sombere kleuren als zwart, grijs, wit en paars. Nee dus! Halloween met glitters is het voor ons dit jaar. Ik ging aan de slag met wat doosjes bling bling en toverde een serie knutsels uit mijn mouw! Een leuke decoratie voor in huis!

Halloween met glitters

Halloween met glitters

Bij Glitterbaas kocht ik 3 dozen met blingbling. Nu nog bedenken wat ik er mee ging doen. Zoals dat tegenwoordig gaat heeft mijn hoofd even de tijd nodig om tot ideeën te komen. Maar opeens wist ik het! We gaan dingen knutselen om een halloween met glitters feestje te maken! Supertof al vond ik zelf. Gelukkig waren dochterlief en vriendinnen ook enthousiast.

Papieren windlicht versieren

De eerste Halloween met glitters versiering werd een papieren windlicht. Een mooie grote op te vouwen interieur decoratie die door kinderhanden en fantasie versierd kan worden.

Ik pakte de Kawaii tekenboeken erbij en de meiden gingen los op hun halloween decoraties. Jonge kinderen kun je hun hand verven en stempelen in een spookje en spinnen. Zo hebben zij ook een unieke decoratie gemaakt.

Met een leuke tekst en wat versieringen zijn deze windlichten leuk om elk jaar neer te zetten.

steen versieren

Halloween met glitters een kei gaaf feest

Op naar een kei gave knutsel. Men neme een grote kei/ steen uit de tuin. Boent deze schoon en kiest een gaaf kleurtje uit. Denk aan gifgroen, pimpelpaars, pompoenoranje of pikzwart. Versier deze met bling bling en Halloween met glitters wordt een kei gaaf feest! Staat leuk in de vensterbank en als je ze voorziet van een regenbestendige toplaag zoals jachtlak staan ze natuurlijk ook leuk in de voortuin!

Halloween feestwinkel 468x60

Waxinelichtjes voor Halloween

Heb jij ook nog wat glazen potten in huis staan? Van de jam, chocopasta, augurken of babyvoeding bijvoorbeeld? Gooi ze niet weg bij het glasafval maar recycle ze in je eigen huis! En heb je nu echt niks, loop dan een kringloop winkel in voor waxinelichthouders die wel een tweede leven kunnen gebruiken. Voor elk seizoen, voor elk thema unieke waxinelichtjes met bijzondere herinneringen. Kies een leuk patroontje om ze te versieren met bling bling voor een halloween met glitters decoratie. Met speciale glasstiften kun je er mooie tekeningen op maken. De onderkanten verfde ik oranje, dezelfde kleur als de keien. Door met dezelfde bling bling te versieren zorg je voor eenheid in je decoratie in huis.

De raambestickering komt van Sweetest Design. Leuke huisjes en stickers die ook voor sinterklaas en kerst te gebruiken zijn.

Bekijk ook deze blogs voor Halloween:

Footer1
Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik ben dol op nieuwe ervaringen zoals uitstapjes en nieuwe producten uitproberen. Mijn dochter uit 2013 en man testen graag met me mee. In het dagelijks leven sta ik 3 dagen per week op de leukste Montessori school van Den Haag. Ik ben 5 jaar gastouder geweest en heb dus veel ervaring met kinderen van alle leeftijden. In de tijd dat ik mij weet los te wurmen van een schermpje lees ik graag een boek. Samen met Selena beheren we een toffe boekenblog. www.stoerleesvoer.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.