Skip to Content

Knutselen voor Halloween decoratie – want bij een feestje hoort bling bling!

Wie zegt dat Halloween een saai feestje moet zijn vol met donkere en sombere kleuren als zwart, grijs, wit en paars. Nee dus! Halloween met glitters is het voor ons dit jaar. Ik ging aan de slag met wat doosjes bling bling en toverde een serie knutsels uit mijn mouw! Een leuke decoratie voor in huis! Wil jij ook knutselen voor Halloween decoratie?

Knutselen voor Halloween decoratie  Ook bij een feestje als Halloween passen glitters! Kijk maar naar deze knutsels voor Halloween

Knutselen voor Halloween decoratie

Bij Glitterbaas kocht ik 3 dozen met blingbling. Nu nog bedenken wat ik er mee ging doen. Zoals dat tegenwoordig gaat heeft mijn hoofd even de tijd nodig om tot ideeën te komen. Maar opeens wist ik het! We gaan knutselen voor Halloween decoratie! Supertof al vond ik zelf. Gelukkig waren dochterlief en vriendinnen ook enthousiast.

Papieren windlicht versieren

De eerste “knutselen voor Halloween decoratie” versiering werd een papieren windlicht. Een mooie grote op te vouwen interieur decoratie die door kinderhanden en fantasie versierd kan worden.

Ik pakte de Kawaii tekenboeken erbij en de meiden gingen los op hun halloween decoraties. Jonge kinderen kun je hun hand verven en stempelen in een spookje en spinnen. Zo hebben zij ook een unieke decoratie gemaakt.

Met een leuke tekst en wat versieringen zijn deze windlichten leuk om elk jaar neer te zetten.

steen versieren Glazen potjes versieren met glitters

Knutselen voor Halloween decoratie een kei gaaf feest

Op naar een kei gave knutsel. Men neme een grote kei/ steen uit de tuin. Boent deze schoon en kiest een gaaf kleurtje uit. Denk aan gifgroen, pimpelpaars, pompoenoranje of pikzwart. Versier deze met bling bling en Halloween met glitters wordt een kei gaaf feest! Staat leuk in de vensterbank en als je ze voorziet van een regenbestendige toplaag zoals jachtlak staan ze natuurlijk ook leuk in de voortuin! Je hoeft dit niet alleen te Knutselen voor Halloween decoratie, maar denk ook aan andere feesten!

Halloween feestwinkel 468x60

Glazen potjes versieren met glitters

Heb jij ook nog wat glazen potten in huis staan? Van de jam, chocopasta, augurken of babyvoeding bijvoorbeeld? Gooi ze niet weg bij het glasafval maar recycle ze in je eigen huis! En heb je nu echt niks, loop dan een kringloop winkel in voor waxinelichthouders die wel een tweede leven kunnen gebruiken. Voor elk seizoen, voor elk thema unieke waxinelichtjes met bijzondere herinneringen. Kies een leuk patroontje om ze te knutselen met bling bling voor een Halloween met glitters decoratie. Met speciale glasstiften kun je er mooie tekeningen op maken. De onderkanten verfde ik oranje, dezelfde kleur als de keien. Door met dezelfde bling bling te versieren zorg je voor eenheid in je Halloween decoratie in huis.

De raambestickering komt van Sweetest Design. Leuke huisjes en stickers die ook voor sinterklaas en kerst te gebruiken zijn.

Bekijk ook deze blogs voor Halloween:

Footer1
ellen
Delen is enorm lief

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.