Skip to Content

Glitterbaas ik ben verslaafd een deze schitterende kunstwerken van glitters

Velen van jullie hebben de stories al voorbij zien komen waar ik aan de slag ging met producten van Glitterbaas. Tijdens mijn voorhoofdsholteontsteking was het een welkome afleiding al was na 15 minuten bezig zijn per dag mijn max bereikt. De afgelopen weken ben ik met nog 2 projecten aan de slag gegaan en ik moet zeggen ik ben verslaafd aan deze schitterende kunstwerken van glitters.

kunstwerken van glitters

Schitterende kunstwerken van glitters

Eerlijk is eerlijk, mijn man snapt er niks van. Al die kunstwerken met glitters moet dat nou? En waar laten we dat dan weer? Maar hij ziet ook dat ik er heerlijk bij ontspan. En ontspannen is voor iemand met ADHD niet makkelijk kan ik je vertellen. Ons hoofd is namelijk altijd druk en wil 200 dingen tegelijk doen het liefst. Maar als ik knutsel, dan wordt mijn hoofd leeg.

Daar kwam ik achter toen ik met mijn hobby scrapbooking begon. Ook toen was ik al dol op kunstwerken met glitters. Een kaartje versturen, daar kon wel wat glitter op, een theedoos versieren, toch wel met wat bling bling he!

Ook sieraden maken gaat bij mij niet zonder glitters. Dochterlief vroeg mij gisteravond: “mama als jij een feestje mocht organiseren, welk thema zou je dan hebben?” Ik riep: “glitters! Dat lijkt me echt geweldig een hele dag alleen maar glitters. In je kleding, in je sieraden, in je eten, om je heen, om te knutselen, in je drinken, in je haren.. Sparkle Sparkles!!” Dochterlief moest er hard om lachen en zei: “Ja mama, dat past echt bij jou! Zeker kunstwerken van glitters maken om te knutselen?”

Glitterbaas

Angelique van Glitterbaas kan ook niet anders dan dol zijn op glitters. Haar bedrijfje heet niet voor niets glitterbaas.
Je koopt hier DIY projecten met… glitters! Alleen niet die hele kleine glitters waar jij nu aan denkt, maar aan kleine nepedelstenen met een mooi glittereffect.
In een glitterpakket vind je een Canvas, verf, kwast, potlood met wax lijm en een glittermix. Bij de meeste pakketten zit er een standaard glittermix in, maar je kunt ook losse pakketten bestellen!

Bijvoorbeeld als je perse een blauw of roze hart wil maken voor een kraamcadeau. Of als je een paarse bloem wilt maken als kunstwerken van glitters.

kunstwerken van glitters

Kunstwerken van glitters

Ik heb inmiddels 3 kunstwerken van glitters mogen maken en ik kan zeggen ik ben verslaafd en mijn dochter ook! Want die denkt vrolijk mee, deels in haar eigen belang. “Mama deze heb je niet nodig toch? Mag ik die gebruiken om te knutselen dan?”

De producten zijn betaalbaar, creatief en ook erg leuk om cadeau te geven aan iemand die wel wat sparkle in zijn/haar leven kan gebruiken! Ook erg leuk als moeder dochter activiteit op een regenachtige dag!

Want eigenlijk…. zijn de glitterbaas pakketten voor kinderen bedoeld! Haha ja ik ben een echte LOEDERMOEDER dat ik dit gewoon heb ingepikt van mijn dochter.. ik schaam mij diep! “Sorry dochter…. ik uhm ga het goed maken met je! Welke kunstwerken van glitters wil jij maken lieverd?”

ellen
Delen is enorm lief

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.