Aquabeads sterrenparels een uitdaging voor kleine handen

Onze dochter is helemaal verslaafd aan aquabeads. In de ochtend voor het tv kijken, of na school met vriendinnen en het ging ook met ons mee op vakantie naar Centerparcs. Dit keer de set van Aquabeads sterrenparels!

Aquabeads

Wil je precies weten wat Aquabeads precies zijn, lees dan de volgende blogs voor nog meer informatie:

Kelly schreef over wat zij met haar dochter maakt onder andere onderzetters.

Ik schreef over de Safari Box en over de startersdoos van Aquabeads.

Aquabeads sterrenparels

Aquabeads sterrenparels

Van ronde kralen, lichtgevende kralen, en diamantparels gaan we nu naar de Aquabeads sterrenparels.
We merkten eigenlijk al direct dat dit wel even een stuk lastiger was, maar ook een heel stuk mooier!

De parels zijn in stervorm en passen niet zomaar in elkaar. Soms moeten ze een beetje gedraaid worden en dat kan voor kleine vingers van 4 jarige nog wel een uitdaging zijn op het geduldheidsvlak. Voor de 7 jarige meiden was het perfect want die gingen mij al iets te vlug met de gewone waterparels.

Aquabeads sterrenparels

Verschillende sets aquabeads sterrenparels

Er zijn verschillende sets van de Aquabeads sterrenparels beschikbaar. Een set met 1000 waterparels, een navulling met 800 waterparels, een thema navulset en een set met prinsessen waar een mix is van sterren en ronde vormen.

Aan de slag!

Tijd om aan de slag te gaan en boy wat hadden de meiden er zin in! Dochterlief ging aan de slag met de Aquabeads sterrenparels en vriendin met de gewone parels. Tongen uit de mond op naar nieuwe mooie kunstwerken. Dochterlief koos als eerste voor de uil. Heel makkelijk zet je deze onder de tray en kunt hem leggen.

Aquabeads sterrenparels

Dochterlief haar eerste kunstwerk, een uil, was binnen no time klaar. Even sprayen met water, Flip en turn, wegleggen en op naar het volgende kunstwerk terwijl de uil lag te drogen. Maar toen klonk er opeens gemopper…

Aquabeads sterrenparels

Ze had denk ik iets teveel met water gespoten, want de tray was nog nat, en daardoor plakten de nieuwe parels erg aan elkaar. Aangezien deze parels overal haakjes hebben als het ware werkte dat even lastig en vond ze het moeilijk om gefocust te blijven.

kunstwerken maken met waterparels

Gelukkig ging het met de speciale handige pen een stuk makkelijker en beter en verschenen daar ook de volgende kunstwerken. En ik ben blij als moeder haha ja erg he! Maar als alles in het leven makkelijk gaat dan zijn er geen uitdagingen, en ik hou er wel van als kinderen worden uitgedaagd!

Aquabeads sterrenparels Tip voor op de verlanglijst

De reviewset gaat dus zeker op de verlanglijst voor haar achtste verjaardag!

Met de Aquabeads sterrenparels wordt de uitdaging weer mooi om prachtige kunstwerken te maken om weg te geven aan familie en vrienden!
Voor jongere kinderen raad ik om te beginnen de Safari Box aan, zodat de kinderen er leuke standaarden bij krijgen. Een beginnersstudio is fijn om te krijgen vanwege de accessoires en natuurlijk alle uitbreidingen die je maar geven wilt!

Je kind is uren zoet, en het maakte mooie kleine cadeautjes die het weer weg kan geven. Aan eenzame ouderen met de feestdagen, aan vriendinnen, leerkrachten, en familieleden! Want iets maken om weg te geven is eigenlijk het mooiste dat er is! En laten we eerlijk zijn, met die Aquabeads sterrenparels worden dat helemaal prachtige kunstwerken!

Vergeet niet om de gratis patronen van de website te downloaden!

ellen
Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik ben dol op nieuwe ervaringen zoals uitstapjes en nieuwe producten uitproberen. Mijn dochter uit 2013 en man testen graag met me mee. In het dagelijks leven sta ik 3 dagen per week op de leukste Montessori school van Den Haag. Ik ben 5 jaar gastouder geweest en heb dus veel ervaring met kinderen van alle leeftijden. In de tijd dat ik mij weet los te wurmen van een schermpje lees ik graag een boek. Samen met Selena beheren we een toffe boekenblog. www.stoerleesvoer.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.