Nelly Rapp Monsteragent – een griezelkomedie

Vorige week keek ik thuis een heerlijke griezelkomedie. Nelly Rapp Monsteragent draait nu in de bioscoop! Een heerlijke film over een meisje dat bij familie gaat logeren en daar tot wel hele vreemde ontdekkingen komt.

Nelly Rapp Monsteragent

Nelly Rapp Monsteragent

Nelly Rapp en haar hond London brengen de herfstvakantie door in het grote, oude huis van haar oom Hannibal. Al snel merkt Nelly dat haar oom geen rustig leventje leidt. Hij lid is van een geheim genootschap dat monsters opspoort, er blijkt zelfs een vampier in de kelder te wonen! De stoere en eigenzinnige Nelly is niet bang voor monsters. Sterker nog, in plaats van gillend naar huis te rennen, wil Nelly juist niets liever dan ook monsteragent worden. Maar er is één probleem: Hannibal vindt Nelly nog veel te jong voor dit macabere beroep. Lukt het haar om Hannibal te overtuigen dat ze dapper genoeg is voor deze taak?

Griezelkomedie vanaf 9 jaar

In Nelly Rapp Monsteragent belandt het elfjarige meisje Nelly op een wel héél spannend logeerpartijtje. Een griezelkomedie vol avontuur, geesten, vampiers en weerwolven. Maar ook aparte vriendschappen horen daarbij. Het verhaal zit echt goed in elkaar. Een onverschrokken meisje dat op zoek gaat in het grote landhuis naar een mysterie. Ze ontdekt wat er daadwerkelijk met haar moeder is gebeurd en ze maak wel een hele aparte vriendin. Maar zal die vriendschap hecht genoeg zijn als er meer monsterjagers op pad zijn?

Gezellige theefeestjes gemengd met griezelen. Een echte film om in Halloween sferen te komen!

De Zweedse film Nelly Rapp Monsteragent wordt Nederlands gesproken uitgebracht in de bioscoop met onder anderen de stem van Birgit Schuurman (Casanova’s), Roel Dirven (Huis van Anubis, GTST, Gooische vrouwen) en Hetty Heyting (Zeg ‘ns Aaa, Farce Majeure). Nelly Rapp van producent In The Air, is vanaf 12 oktober te zien in de Nederlandse bioscopen.

Nelly Rapp Monsteragent is geschikt voor kinderen vanaf 9 jaar, maar ik vind sommige delen best spannend dus 12 jaar is echt veiliger, tenzij je kind niet zo snel onder de indruk is van spannende griezeldingen.

Kijk hier voor meer leuke kinderfilms voor dit najaar!

Footer 6 nieuw
ellen
Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik ben dol op nieuwe ervaringen zoals uitstapjes en nieuwe producten uitproberen. Mijn dochter uit 2013 en man testen graag met me mee. In het dagelijks leven sta ik 3 dagen per week op de leukste Montessori school van Den Haag. Ik ben 5 jaar gastouder geweest en heb dus veel ervaring met kinderen van alle leeftijden. In de tijd dat ik mij weet los te wurmen van een schermpje lees ik graag een boek. Samen met Selena beheren we een toffe boekenblog. www.stoerleesvoer.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.