Skip to Content

Geestenvlucht – een spel met een drone

Net als vorig jaar doet MamaScrapelle natuurlijk weer mee aan de Sinterklaasbloghop 2021! Dit keer geven wij het spel Geestenvlucht weg van Megableu. In deze blog vertel ik je alles over de Sinterklaasbloghop en hoe je kans maakt op maar liefst 28 prijzen.

geestenvlucht sinterklaasbloghop 2021

Wie heeft de Sinterklaasbloghop 2021 georganiseerd?

De Sinterklaasbloghop 2021 is georganiseerd door Esmée en Amanda. Zij zorgen voor een mooie trainrails langs verschillende Nederlandstalige blogs. Dat betekent dat je ook zomaar in België even uit kunt stappen. De variatie is reuze, van mamablogs, boekenblogs, lifestyleblogs, reisblogs en vast nog meer soorten blogs. Zelf vind ik het ook altijd leuk om even rond te neuzen bij andere blogs die ze schrijven.

Even voorstellen wie geeft geestenvlucht weg?

De kans is groot dat je tijdens deze Sinterklaasbloghop 2021 via een van de 27 andere deelnemers nu bij MamaScrapelle uitkomt. Je komt dan nu waarschijnlijk langsgehopt via het vorige station. Esmée, van Website4mama. Hier vind je dagelijks nieuwe blogs over opvoeding, dagjes uit, vakanties, speelgoed, kindermode en nog veel meer. Ik ken Esmée vooral van haar netwerkevents voor bloggers met Blogger by nature. Esmée geeft een neus spel weg.

Tijd om wat meer te vertellen over MamaScrapelle. Van creatieve blog, naar mamablog naar lifestyleblog. Dat is zo’n beetje de groei van de afgelopen 6 jaren. Een groei waarbij we momenteel dagelijks 2 blogs vol inspiratie online zetten. Dat doe ik gelukkig niet alleen want ik heb een heel leuk blogteam die ook voor mijn tweede blog, StoerLeesVoer, bloggen. Die doet ook mee aan de Sinterklaasbloghop dus hop vooral straks lekker door.

Zelf ben ik begin dit jaar in een Burn-out terecht gekomen, waar ik ook regelmatig over blog. Dankzij mijn superteam zijn beide sites gelukkig in de lucht gebleven om onze trouwe volgers van hun dagelijkste portie inspiratie te kunnen blijven voorzien.

Op MamaScrapelle vind je veel inspiratie voor iedereen die wat te maken heeft met kinderen in de leeftijd van 0 – 12 jaar. Van speelgoed, dagjes uit, knutselprojecten, verlanglijstjes, opvoedtips en thuisonderwijs tips van de leerkrachten uit ons blogteam. Maar ook vakanties met kinderen, lifestyle en gezonde voeding komen voorbij.

Regelmatig mogen wij gave winacties houden voor onze volgers! Genoeg redenen denk ik zo om gezellig te blijven volgen 😉

geestenvlucht

sinterklaasbloghop 2021

Sinterklaas is toch een beetje een kinderfeest dus ik heb een prijs dat voor kinderen superleuk is. Een spel wat niet lastig is om te spelen of met ingewikkelde regels. Namens Megablue mag ik namelijk het spel Geestenvlucht weggeven bij de sinterklaasbloghop 2021.

Voordat je het spel kunt spelen heb je 4 AAA batterijen nodig en de drone moet een kwartier aan de lading. Ja drone! Hoe gaaf is dit. Het spel heeft een drone als hoofdonderdeel, mijn dochter was in alle staten toen ze dit las. Mama dat is er net zo eentje als uit Brainstorm! ( programma op t.v. ) Nou ja bijna hetzelfde dus, het ding kan vliegen maar niet op je hersengolven.

Je speelt dit spel met 2 tot 4 spelers. Iedereen heeft 3 geesten en die moeten aan boord van de drone komen. Weet jij je geest aan boord van de Drone te krijgen en vliegt deze met je geest omhoog, al is het maar 1 cm, dan is je geest vrij.

Het lanceren van de geesten is een erg grappig onderdeel. Soms schiet je te zacht, dan te hard. Het doel is om je eigen geest aan boord te krijgen, en/of die van een andere persoon uit de drone te lanceren.

Een paar tips:
Zorg dat op je eettafel geen rode wijnglazen gevuld staan, voor als de drone weer naar beneden stort.
De drone vliegt vrij hoog, het handigste is om dit spel vanaf de grond te spelen met veel ruimte om je heen.

Wat moet je doen om geestenvlucht te kunnen winnen?

Gefeliciteerd Barbara

  • Volg Mamascrapelle op InstagramPinterestTwitter en/of Facebook Geef dit aan door het bericht een like te geven en eventueel daar ook te reageren voor extra winkans.
  • Reageer onder deze blog met een geldig emailadres. Website hoef je niet in te vullen.
  • Delen is lief en wordt erg gewaardeerd. Vergeet ons niet te taggen! @mamascrapelle #sinterklaasbloghop2021

En nu verder hoppen met de Sinterklaasbloghop 2021

Heb je meegedaan met de winactie van geestenvlucht?! Super leuk!
Nu is het tijd om door te hoppen in deze Sinterklaasbloghop 2021. Ik mag je doorsturen naar de blog van Felice Baby en Kind. Op BabyenKind brengt zij moeders met elkaar in contact, zodat ze kunnen praten over dat wat ons het allermeeste raakt: het moederschap. Felice geeft een dekentje weg.

Veel plezier met hoppen en ik hoop dat je nog regelmatig gezellig langskomt bij MamaScrapelle!

Sinterklaas gerelateerde blogs op MamaScrapelle

ellen
Delen is enorm lief

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Els Wanders

Saturday 20th of November 2021

Ik doe graag mee. Altijd leuk om samen een gezelschapsspel te spelen!

Goele H

Saturday 20th of November 2021

Wat een leuk en origineel spel. Lijkt me leuk om met de kinderen te spelen. Ik doe graag mee!

Trotsema fati

Friday 19th of November 2021

Ik doe heel graag mee voor mijn kinderen😊

Judith

Friday 19th of November 2021

Gezellig een gezelschapsspelletje spelen. Ik hoef het thuis maar voor te stellen: " zullen we een spelletje spelen" en er staan meestal gelijk 2 kinderen te stuiteren. Heerlijk wat quality time met elkaar.

Nele

Thursday 18th of November 2021

Lijkt me een super leuk spel te zijn voor mijn zoontje, ik doe graag mee!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.