Sinterklaasuitjes voor kinderen voor die leuke tijd van het jaar

Er worden op veel plekken sinterklaasuitjes voor kinderen georganiseerd. Die leukste tijd van het jaar zorgt voor veel creativiteit bij bedrijven om kinderen een onvergetelijke dag te bezorgen. Zoals bij Maritiem Museum, Duinrell en Sinterklaashuizen.

Sinterklaasuitjes voor kinderen bij Maritiem Museum

Fred Ernst

Zaterdag 17 november komt SInterklaas aan in Nederland en dit is de start voor sinterklaasactiviteiten in het Maritiem Museum Rotterdam. Op 18 en 25 november is er ook voor alle kinderen een workshop surprise maken dit kost €1,00 op vertoon van geldig entreebewijs. 

Red jij pakjesavond?

Fred Ernst

Op de kinder-doe-expo Professor Plons klinkt ‘Zie ginds komt de stoomboot’ en de schepen van de professor en zijn vrienden liggen vol cadeaus die uitgeladen moeten worden. De professor kan de hulp van de kinderen goed gebruiken om een probleem op te lossen. Van 17 november t/m 5 december kunnen de kinderen de Professor helpen zoeken.

Een leuk Sinterklaasuitje voor kinderen waar ze veel plezier mee zullen hebben!

Pietenschool

Iedere middag van 17 november t/m 5 december is de ‘Pietenschool’ open in het Maritiem Museum. Hier kunnen de kinderen pietenkunstjes leren zoals; dakrand lopen, schoorsteen klimmen en cadeautjes stapelen. Geslaagde hulppieten krijgen een pietendiploma. De Pietenschool is open van 17 november t/m 5 december. Dinsdag t/m vrijdag van 14:00-17:00 uur en op zaterdag en zondag van 12:00-16:00 uur. Gratis op vertoon geldig entreebewijs.

Entree:  Volwassenen € 12,50  | Kinderen van 4 t/m 15 jaar € 9,00 | Kinderen tot 4 jaar Gratis  | Kijk voor paskortingen op de website.

Adres:  Leuvehaven 1 3011 EA Rotterdam

Sinterklaas op Duinrell een leuk Sinterklaasuitje voor kinderen

Op stap met kinderen omgeving Delft
Duinrell

Sinterklaas en zijn Pieten maken er op Duinrell samen met de bezoekers een weekend lang één groot feest van! Het Landgoed van Sinterklaas is geopend op 18, 24 & 25 november en 1 & 2 december 2018 van 10.00 tot 16.30 uur. Er zijn speciale arrangementen voor als je een weekend blijft slapen, maar natuurlijk kun je ook gewoon een dagje komen. Heb jij je Rotterdampas nog niet gebruikt dan is dit het moment voor het leuke sinterklaasuitje voor kinderen!

SiSaSinterklaasconcert.

Zing, dans en swing mee tijdens het SiSaSinterklaasconcert! Partypieten, Pietendisco en zangeres Sita. Uiteraard treed Sinterklaas ook op.

Een kijken in het huis van Sinterklaas

Waar slapen de pieten, waar worden de cadeautjes ingepakt en volg een lesje in de Pietenschool. Eet je ook een hapje mee in het Pietenrestaurant?

De magische pieten parade Sinterklaasuitjes voor kinderen

Alle Pieten trekken samen met Sinterklaas en Rick de Kikker door het park. Kies een plekje langs de kant, maak de leukste selfies en geniet van een swingende optocht!

Entree:  20 euro ( zonder tikibad)

Adres: Duinrell 1 2242 JP Wassenaar

Sinterklaasuitjes voor kinderen Sinterklaashuizen

Natuurlijk kun je ook op bezoek bij Sinterklaashuizen als sinterklaasuitje voor kinderen.

Het Sinterklaashuis in Dordrecht

Je kunt Sinterklaas en de Pieten gratis bezoeken van maandag t/m vrijdag van 10.00-12.30 en van 13.15 – 17.00 uur. Op zaterdag en zondag is het Sinterklaashuis open van 12.00-17.00 uur. Wij gingen naar dit Sinterklaasuitje voor kinderen en waren enthousiast

Adres: Steegoversloot 38-40 3311 PP Dordrecht

Het Sinterklaashuis in Voorburg

Op de Herenstraat 104 in Voorburg vestigt ook dit jaar weer een Sinterklaashuis. Op hun facebookpagina word je op de hoogte gehouden.

Het Sinterklaashuis in Maassluis

De kinderen kunnen de werkkamer van Sinterklaas zien en zelf samen met de bakpiet overheerlijke kruidnoten maken!

Tijdens een bezoek door het Sinterklaashuis kom je langs de slaapkamers van de pieten, de slaapkamer van Sinterklaas en ontmoet je tal van pieten zoals de bakpiet, voorleespiet en de schrijfpiet. Ook is er een troon waar de Sint zijn audiëntie zal houden! Kom je ook gezellig langs? Sinterklaas zal blij zijn om je weer te zien!

18, 21, 24, 28 november van 13:00 uur tot 16:00 uur. En 1 december van 12:00 tot 16:00 uur

Adres: Nieuwstraat 2 Maassluis

Weet jij nog meer leuke Sinterklaasuitjes voor kinderen?

Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik sta voor de klas op een basisschool en hou van speelgoed testen, op stap gaan en creatieve dingen. Mijn dochter van 7 jaar test graag mee!

4 Responses

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.