De grote Sinterklaasfilm – Gespuis in de speelgoedkluis.

Begin oktober waren wij uitgenodigd om naar de première van De grote Sinterklaasfilm – Gespuis in de speelgoedkluis te gaan. Compleet met pietenpak van Pietenland werden wij welkom geheten door Oehlie, de mascotte van Monkeytown! Benieuwd naar de film?

De Grote Sinterklaasfilm

Over De grote Sinterklaasfilm

In de nieuwste muzikale familiefilm ‘De Grote Sinterklaasfilm – Gespuis in de Speelgoedkluis’ krijgt Hugo Hogepief de belangrijke taak om op de sleutelring van Sinterklaas te passen. Deze ring geeft toegang tot de kluis waarin alle cadeautjes voor pakjesavond liggen. Maar wanneer hij ongelukkig ten val komt, weet Hugo niet meer wie of waar hij is. Twee gemene broers, Mats (Jan Versteegh) en Peer (Richard Groenendijk), krijgen hier lucht van en ontvoeren Hugo. Een grote ramp dreigt, want zonder sleutelring kan de kluis niet geopend worden. De Pieten hebben maar één missie en zetten alles op alles om Hugo Hogepief terug te vinden en pakjesavond te redden!

Wat was het een toffe ervaring om tussen de cast naar De Grote Sinterklaasfilm te kijken. Allemaal druk applaudisseren bij sommige stukjes van de film. En na de film natuurlijk een groot applaus. Slechts enkele rijen achter mij zat Martien Meiland. Wat heeft hij toch een perfecte rol gekregen in deze film. Mijn dochter heeft het nog over zijn Meit grap!
Voor volwassenen zitten er ook veel grappen in en mijn dochter vond de film heel erg leuk en wil hem graag nog eens zien.
Het enige waar wij ons iets aan stoorden was dat een bepaalde sponsor wel heel erg nadrukkelijk aanwezig was, maar die geef ik verder dan ook maar even geen aandacht hier 😉

Voor de première waren wij uitgenodigd door Monkeytown. Dit is een keten van indoor speelparadijzen waar kinderen heerlijk kunnen bewegen en spelen en ouders genieten van goede WiFi en koffie en thee.
In het begin van De grote Sinterklaasfilm zitten twee pieten vast in de schoorsteen, dus moeten ze extra op pietengym bij de Monkeytown.

Mijn dochter kreeg haar kleding gesponsord van Pietenland. De pepernoten oorbellen kocht ik online.

Lees ook deze blogs

Footer2 nieuw
ellen
Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik ben dol op nieuwe ervaringen zoals uitstapjes en nieuwe producten uitproberen. Mijn dochter uit 2013 en man testen graag met me mee. In het dagelijks leven sta ik 3 dagen per week op de leukste Montessori school van Den Haag. Ik ben 5 jaar gastouder geweest en heb dus veel ervaring met kinderen van alle leeftijden. In de tijd dat ik mij weet los te wurmen van een schermpje lees ik graag een boek. Samen met Selena beheren we een toffe boekenblog. www.stoerleesvoer.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.