Vingerverf met Sinterklaas knutsels een knutsel voor peuter

Een paar weken geleden was er groot nieuws in kinder knutselland. Er was een productonderzoek naar vingerverf geweest. Omdat ik ook als gastouder werk en heel veel met de kinderen verf vond ik dit wel een belangrijk onderzoek om uit te pluizen welk merk een veiligheidsrisico vormden. De SES Creative vingerverf kwamen goed uit de test en hier heb ik gelijk wat Sinterklaas knutsels mee gemaakt. 

Er zijn gelukkig ook een hoop merken wel veilig bevonden zoals de vingerverf van DJECO en Heutink en SES Creative. Omdat deze gastouder de producten van de Action had, ontving ik potjes van SES Creative om te testen. Helaas was tijdens de verzending het blauwe potje kapot gegaan en zat ik helemaal onder de blauwe verf. Gelukkig is alle SES  makkelijk uitwasbaar 

SES vingerverf
SES vingerverf
SES vingerverf

Hoed van Sinterklaas met SES vingerverf

Benodigdheden

  • SES Creative geel en rood
  • papier met tekening hoed Sinterklaas
sinterklaasknutsel
sinterklaasknutsel

Oudere kinderen kun je laten dippen uit de pot, voor jonge kinderen kun je het beste wat verfdruppels verdelen over het papier en ze dan lekker laten kliederen met de vingerverf.

sinterklaasknutsel
SES vingerverf

Bij het kinderliedje zie de maan schijnt heb ik 3 kleuren gemengd tot bruine verf. Deze vingerverf mengt goed!

Alle SES vingerverf is goed mengbaar en smeerbaar en makkelijk uitwasbaar. Ja de vlek was volledig uit mijn kleren gegaan gelukkig. Bovendien is de vingerverf parabenenvrij, glutenvrij en hypoallergeen. Kinderen kunnen hiermee veilig urenlang verven.

De SES Creative is onder andere bij Bol.com te koop

Lees ook deze blogs:

Footer1
Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik ben dol op nieuwe ervaringen zoals uitstapjes en nieuwe producten uitproberen. Mijn dochter uit 2013 en man testen graag met me mee. In het dagelijks leven sta ik 3 dagen per week op de leukste Montessori school van Den Haag. Ik ben 5 jaar gastouder geweest en heb dus veel ervaring met kinderen van alle leeftijden. In de tijd dat ik mij weet los te wurmen van een schermpje lees ik graag een boek. Samen met Selena beheren we een toffe boekenblog. www.stoerleesvoer.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.