Speelgoed onder de 10 euro – de leukste tips!

Het feestseizoen staat weer voor de deur. Waar het voor het ene kind enorm makkelijk is om cadeautjes te verzinnen, is het voor het andere kind een stuk moeilijker. Zeker als je een cadeautje wil geven waarvoor je niet meteen heel diep in de buidel moet tasten. Daarom hebben wij in deze blog de leukste tips voor speelgoed onder de 10 euro voor je op een rijtje gezet!

Let op ten tijde van het maken van deze blog, begin november, waren alle prijzen onder de 10 euro. Het is algemeen bekend dat speelgoedwinkels, online en stenen, voor de feestdagen de prijzen omhoog gooien. Let op aanbiedingen en koop op tijd je cadeautjes!

speelgoed onder de 10 euro

Een niet al te groot cadeau: speelgoed onder de 10 euro

Wij hebben hier op de site van MamaScrapelle al vele verlanglijstjes voor allerlei leeftijden. Daar staan heel veel fantastische cadeau ideeën op voor kinderen van allerlei leeftijden. Grote én kleine cadeautjes. Maar in deze blog focussen we ons alleen op speelgoed onder de 10 euro. Perfecte cadeautips voor bijvoorbeeld de Sinterklaastijd, voor onder de kerstboom, of bijvoorbeeld voor een verjaardag of kinderfeestje.

Van alles wat

Omdat er natuurlijk heel veel verschillende soorten kinderen zijn, is het bijna onmogelijk om een complete lijst te maken. Ik heb daarom geprobeerd om echt van alles wat in deze blog met speelgoed onder de 10 euro op te nemen. Dus speelgoed voor jongens en meisjes, van jonger tot wat ouder. Ook heb ik geprobeerd echt dingen te tippen waar wij zelf ervaring mee hebben, of wat mijn eigen kinderen (of kennissen) zelf heel leuk vinden. Ik hoop dat je er dus leuke ideeën van opdoet!

spelletjes speelgoed onder de 10 euro

Spelletjes

Het eerste waar ik meteen aan denk bij een leuk cadeautje, is een spelletje. Veel kinderen hebben al heel veel van speelgoed, maar spelletjes zijn ook altijd een goed idee. Daarom starten we deze blogs met speelgoed onder de 10 euro natuurlijk met de spelletjes. Wij spelen hier heel veel verschillende ‘roll and write’ spelletjes op dit moment. De meeste spelletjes gaan qua prijs daar net wat overheen, maar heb je een kind dat heel erg fan is van een bepaald spel, kun je hier ook aanvullende scoreblokken voor geven.

Lees hier de recensie van keer op keer kids

educatieve spelletjes speelgoed onder de 10 euro

Educatieve spelletjes voor het lijstje speelgoed onder de 10 euro

Tijdens het maken van het lijstje spelletjes hierboven, kwam ik ook veel leuke educatieve spelletjes. Dat vind ik wel een apart stukje waard, omdat het toch weer net wat anders is. Maar zeker de moeite waard om mee te nemen in dit lijstjes met speelgoed onder de 10 euro. Want hoe leuk is het als je kind niet alleen een leuk, maar ook nog eens een leerzaam spelletje krijgt?

Lees de recensie van het menselijk lichaam kwartet hier

knuffels speelgoed onder de 10 euro

Knuffels

Ik heb zelf een dochter die je altijd gelukkig kunt maken met knuffels. Haar kamer puilt inmiddels uit, maar met een knuffel als cadeautje zit je altijd goed. Hieronder zie je een hele leuke knuffels voor speelgoed onder de 10 euro.

knutselen

Speelgoed onder de 10 euro: knutselen en knutselsetjes

Een cadeau van speelgoed onder de 10 euro wat altijd goed is, is iets om te knutselen. Er zijn veel verschillende soorten setjes op de markt, dus voor ieder wat wils. En wat ik als ouder altijd fijn vind aan knutselspullen: het gaat ook weer op, dus je huis komt niet helemaal vol te staan (tenzij je natuurlijk alle knutsels wil bewaren....)

kleuren

Kleuren

Heel veel kinderen knutselen graag, maar ik wil ook even spullen om te kleuren apart vermelden. Dat deed ik vroeger als kind graag, maar ook de kinderen van nu doen dit nog heel graag. En er zijn heel veel leuke materialen de laatste jaren om het kleuren nog leuker te maken. Denk bijvoorbeeld aan kleurboeken met glitters, mooie potloden of stiften met glitter. Dat is dan meteen een leuk cadeautje van speelgoed onder de 10 euro!

bouwen en constructie speelgoed onder de 10 euro

Bouwen en constructie

Speelgoed om te bouwen en voor constructie is meestal een succes voor kinderen. Dit speelgoed is vaker te gebruiken, en het is vaak van goede kwaliteit. Het leuke is dat je hiervan niet alleen grote sets kunt kopen, maar ook een kleine set, bijvoorbeeld als extra cadeautje, of als cadeau voor een kinderfeestje.

Verlanglijstje Minecraft

Lees hier de recensie van lego super mario

Lego Dots eenhoorn

Lego Dots armbanden

poppen speelgoed onder de 10 euro

Speelgoed onder de 10 euro: poppen

Onder de 10 euro is het lastig om een mooie pop te vinden. Maar voor kinderen die graag met poppen spelen, willen we wel graag wat tips geven voor speelgoed onder de 10 euro. Denk bijvoorbeeld aan leuke kleertjes of accessoires voor de pop!

speelgoed onder de 10 euro

Wereldspelmateriaal

Misschien is de term 'wereldspelmateriaal' een beetje een vreemde term, maar dit is een verzamelnaam voor kleine figuurtjes die je bij je spel kunt gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan diertjes, poppetjes, dino's of auto's! Hier kunnen kinderen zich vaak uren mee vermaken. Ook heel leuk in combinatie met kleine blokjes of een speelkleed.

Schleich beautysalon paarden

Playmobil Wiltopia dierverzorgingscentrum

Playmobil Zee en Aquarium

Wellicht hebben jullie ook nog leuke tips voor speelgoed onder de 10 euro? Deel ze dan zeker hieronder!

Footer1
Kelly
Delen is enorm lief

Kelly

Ik ben Kelly en ben moeder van 2 dochters uit 2011 en 2014. Ik ben getrouwd en woon in Den Bosch, waar ik ben geboren en getogen. Inmiddels ben ik alweer ruim 18 jaar werkzaam in het onderwijs, waar ik juf van de kleuters ben. Dit is iets waar ik elke dag enorm van geniet! Daarnaast ben ik samen met mijn man de trotse eigenaar van Mini & More, een webshop in outlet merkkleding. Deze 2 banen naast elkaar is eigenlijk een meer dan fulltime baan, maar ik vind het echt superleuk om te doen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.