Playmobil zee aquarium

Onze dochter is echt helemaal gek van Playmobil en speelt er al uren mee. Haar verlanglijstje voor haar verjaardag staat er ook vol mee en als ze een speelgoedwinkel inloopt laat ze gelijk zien wat ze allemaal nog meer wil hebben. Zo hebben wij al het vakantiehuis, meeneemhuis, wat elfen en eenhoorn setjes en een doktersset. Sinds kort is er nog een gave serie van Playmobil uit: Het zee aquarium 

Playmobil zee aquarium

playmobil zee aquarium

Onze dochter is dol op dieren. Elke dierentuin waar wij naar toe gaan vindt ze een geweldig uitstapje en het liefst is ze er de hele dag lang. Zo staat ze net als alle andere kinderen met haar neus tegen de ruiten geplakt om te kijken wat er allemaal in de zee gebeurt. De  tropische vissen, de haaien, de pinguïns en zeehonden en zoals ze al 2 jaar trots weet dat Nemo een clownvisje is. ( De film Nemo vindt ze alleen nog veel te spannend haha)

Op veler verzoek komt PLAYMOBIL nu met een fenomenale onderwater fantasiewereld: Het Zee Aquarium. Met de verschillende onderdelen kunnen kinderen nu zelf de baas zijn over hun eigen aquariumpark inclusief groot bassin, aquariumshop en andere speelse toevoegingen. En als ze de verantwoordelijkheid en het verzorgen van pinguïns even zat zijn, kunnen ze lekker ontspannen als bezoeker door het park wandelen.

Onderwaterwereld

playmobil zee aquariumplaymobil zee aquarium

In het zee aquarium is de beleving voor kinderen zo realistisch mogelijk gemaakt. Het grote bassin en het pinguïnverblijf zijn vulbaar met water. Hoe gaaf is dat!

Het aquarium is voorzien van een kijkkoepel, een terras en een verzorgersplatform. Er wonen zeeleeuwen die kunnen bewegen, en prachtige vissen.

playmobil zee aquarium

Je kunt de collectie uitbreiden met een aquariumshop, verschillende dieren en een klein waterbassin. Wat dacht je van schildpadden, inktvismama met haar jong en pelikanen!

Ik weet zeker dat kinderen vanaf 4 jaar hier uren speelplezier mee gaan beleven. Onze dochter kan al uren kijken naar de dolfijnen / orka/ walvis shows uit Amerika op Youtube en door het echte water wat in het bassin kan en de spelattributen kan er heel wat nagespeeld worden!

34

Je kunt het Playmobil zee aquarium en alle uitbreidingen onder andere vinden bij Bol.

Zee Aquarium  €48,80 

 

Pinguïnverblijf €16,14

Aquariumshop €19,99

Bassin voor zeedieren €14,99

Inktvis met jong €11,99

Hamerhaai met jong €6,99

Zwaardvis met jong €6,99

Playmobil Pelikaan familie €6,99

Zeehond met pups €6,99

Zee schildpadden €6,99

Welke series van Playmobil vind jij leuk en/of hebben je kinderen?

Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik ben behoorlijk creatief en dol op prentenboeken en op stap gaan met mijn man en 6 jarige dochter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.