Skip to Content

Playmobil zee aquarium en zeemeerminnen. Een magische onderwaterwereld

Onze dochter is echt helemaal gek van Playmobil en speelt er uren mee. Haar verlanglijstje voor haar verjaardag staat er ook vol mee en als ze een speelgoedwinkel inloopt laat ze gelijk zien wat ze allemaal nog meer wil hebben. Zo hebben wij al het vakantiehuis, meeneemhuis, school, kerstsets, wat feeën en eenhoorn setjes, ziekenhuis, dierentuin, wintersport, manege en de boerderij met allerlei uitbreidingen. Wat ze nog niet heeft is de Playmobil zee sets met onder andere de zeemeerminnen.

Playmobil zee aquarium

Playmobil zee aquarium en zeemeerminnen

Onze dochter is dol op dieren. Elke dierentuin waar wij naar toe gaan vindt ze een geweldig uitstapje en het liefst is ze er de hele dag lang. Zo staat ze net als alle andere kinderen met haar neus tegen de ruiten geplakt om te kijken wat er allemaal in de zee gebeurt. De  tropische vissen, de haaien, de pinguïns en zeehonden en zoals ze sinds haar tweede jaar trots weet dat Nemo een clownvisje is. ( De film Nemo vindt ze alleen nog veel te spannend haha)

Op veler verzoek komt PLAYMOBIL nu met een fenomenale onderwater fantasiewereld: Het Zee Aquarium. Met de verschillende onderdelen kunnen kinderen nu zelf de baas zijn over hun eigen aquariumpark inclusief groot bassin, aquariumshop en andere speelse toevoegingen. En als ze de verantwoordelijkheid en het verzorgen van pinguïns even zat zijn, kunnen ze lekker ontspannen als bezoeker door het park wandelen.

Onderwaterwereld

In het Playmobil zee aquarium is de beleving voor kinderen zo realistisch mogelijk gemaakt. Het grote bassin en het pinguïnverblijf zijn vulbaar met water. Hoe gaaf is dat!

Het aquarium is voorzien van een kijkkoepel, een terras en een verzorgersplatform. Er wonen zeeleeuwen die kunnen bewegen, en prachtige vissen.

Je kunt de collectie uitbreiden met een aquariumshop, verschillende dieren en een klein waterbassin. Wat dacht je van schildpadden, inktvismama met haar jong en pelikanen!

Ik weet zeker dat kinderen vanaf 4 jaar hier uren speelplezier mee gaan beleven. Onze dochter kan al uren kijken naar de dolfijnen / orka/ walvis shows uit Amerika op Youtube en door het echte water wat in het bassin kan en de spelattributen kan er heel wat nagespeeld worden!

playmobil zeedieren

Je kunt het Playmobil zee aquarium en alle uitbreidingen onder andere vinden bij Bol.

Playmobil Zee meerminnen

Heb jij een kleine zeemeermin fan in huis? Dan vinden ze deze lijn van Playmobil zee echt geweldig!

In alle delen van de oceaan kunnen lichtgevende parels verborgen zijn. De zeemeermin is op zoek naar de kostbare juwelen en heeft er al enkele gevonden. Ze plaatst ze op de koraalstokken zodat ze niet verloren gaan. De grote zeeslak observeert de zeemeermin en geeft haar tips.

Om niet in het donker te hoeven wandelen, heeft de zeemeermin een lichtkraal bij zich. De blije moeder duwt haar kleine baby in de mosselkoets over de zeebodem en zingt een rustgevend liedje. De schildpad vergezelt ook de familie en geniet van hun geluk.

Onderwaterwereld Playmobil Magic

Playmobil zee magische onderwaterwereld. In haar magische onderwaterschoonheidssalon maakt de zeemeermin zich klaar. Hoe moet ze haar kapsel dragen en welke haarversieringen passen erbij? Een lange tijd probeert de zeemeermin verschillende kapsels uit voor de spiegel en ze beslist uiteindelijk om de zilveren ketting te dragen. Nu snel haar tas kiezen en ze kan vertrekken. Ze is uitgenodigd op een bal en mag niet te laat komen.

De mooie zeemeermin heeft een bijzonder waardevolle lichtgevende parel gevonden. Ze tilt hem zachtjes op en legt de parel in de grote parelmoerschelp, waar hij veilig is. Het heldere licht van de parel verlicht de zee tot ver weg. Geen paniek in het donker: de grote verlichte parelmoerschelp kan ook als nachtlampje worden gebruikt

Playmobil Zee

Diep op de zeebodem van de oceaan ligt het magische koraalpaviljoen met lichtkoepel, de thuisbasis van de zeemeerminnen. Om licht op de zeebodem te krijgen, verzamelen de zeemeerminnen ijverig lichtkralen om zo hun wereld te laten schitteren. Ook de andere onderwaterbewoners zijn blij met het licht. Een vriendelijke dolfijn zwemt voorbij en begroet de zeemeerminnen. Het fantastische speelset bestaat uit een koraalpaviljoen met lichtkoepel, drie zeemeerminnen, een dolfijn, koralen en nog veel meer onderwater accessoires. Geweldig extraatje: Het koraalpaviljoen kan ook gebruikt worden als balbaan.
Een echte aanvulling voor deze Playmobil zee serie!

Welke series van Playmobil vind jij leuk en/of hebben je kinderen? Hebben ze ook iets van Playmobil zee?

Lees ook eens deze blogs:

Footer1
ellen
Delen is enorm lief

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.