Playmobil Wintervakantie in de sneeuw

Een paar weken terug waren wij te gast in Snowworld Zoetermeer  vanwege de introductie van de nieuwe Family en Fun collectie: Playmobil Wintervakantie in de sneeuw. Dit was de ideale gelegenheid om dochterlief voor het eerst op de lange latten ( nou ja kinderformaat) te laten oefenen samen met haar blogkids vriendinnetjes en vriendjes. 

Playmobil Wintervakantie in de sneeuw

Playmobil wintervakantie in de sneeuw Playmobil wintervakantie in de sneeuw

In de Wintersport Chalet van Snowworld Zoetermeer stonden verschillende playmobil figuren zoals deze grote kerstman en rendier met de slee. Er stonden grote playmobil dozen in met strikken eromheen. Dochterlief wist zich gelukkig goed in te houden om die niet uit te gaan pakken. Er was genoeg te spelen op de tafels! Zelfs haar muffin eten was geen tijd voor.

Playmobil wintervakantie in de sneeuw Playmobil wintervakantie in de sneeuw Playmobil wintervakantie in de sneeuw Playmobil wintervakantie in de sneeuw

De kinderen konden naar hartenlust spelen  met de nieuwe Playmobil Wintervakantie in de sneeuw collectie. Toen was het tijd voor de grandioze opening!

Playmobil wintervakantie in de sneeuw Playmobil wintervakantie in de sneeuw

Daar kwamen Gene en Twinkle Starglitter van de Super4 de berg af.

De eerste skiles van dochterlief

Playmobil wintervakantie in de sneeuw

Tijd om de ski’s op te halen! Het wachten duurde iets te lang en dat met warme kleren voor -5 C en met strakke ski schoenen was voor dochterlief even niet leuk. Maar toen ze dan eindelijk mocht was het dikke pret een uur lang in haar ski klasje!

Playmobil wintervakantie in de sneeuw

Zelf ben ik nog nooit op wintervakantie geweest in de sneeuw. Wel heb ik een keer een skiles en een snowboard les gehad, beide erg leuk om te doen overigens maar ook heel vermoeiend als je het voor het eerst doet. Het leek wel een eeuwigheid te duren voor ik zonder te vallen naar beneden ging. Dat ging bij dochterlief wel even anders!

Playmobil wintervakantie in de sneeuwPlaymobil wintervakantie in de sneeuw

Wat een natuurtalenten zijn die kinderen. Zou dat zijn omdat ze kleiner zijn? Of omdat ze een beter evenwichtsgevoel hebben?

Playmobil Wintervakantie collectie

Pak je snowboard of ski’s en glij van de berg af. Heb een sneeuwballengevecht en warm op in het chalet voor een warme kop soep of chocomelk. In de collectie wintervakantie in de sneeuw vind je van alles! Een skihut, een skischool, een 4×4 SUV met dakkoffer, een sneeuwscooter, wintersporters en een sneeuwballengevecht. De collectie is helemaal compleet!

Playmobil wintervakantie in de sneeuw

Om de wintersportbeleving zo realistisch mogelijk te maken is zelfs aan de kleinste details gedacht. Verschillende ski’s, een skiklas met een mascotte ( de beer) winterse kleuren, sneeuw en ijspegels. Een gezellig chalet met open haard, seizoensgerechten en een hostel om te slapen.

playmobil wintervakantie family funplaymobil wintervakantie family fun

  €46,74 9280 Skihut                             en                     €18,69 9281 4×4 met dakkoffer

playmobil wintervakantie family funplaymobil wintervakantie family fun
€19,80  9282 Skischooltje                        en               € 15,50 9283 Sneeuwballengevecht

wintervakantieplaymobil wintervakantie family fun
€4,24  9284 Skiër op snowblades        en             €8,49  9285 Sneeuwscooter

playmobil wintervakantie family fun
€15,00 9286 Wintersporters 

playmobil wintervakantie family funplaymobil wintervakantie family fun
€11,40  9287 Biatlete                                   en                        €4,24  9288 Wedstrijdskiër

Ga jij met je kinderen op wintersport? Houden ze van Playmobil? Dan is deze nieuwe editie van Playmobil een echte aanrader voor de feestdagen!

Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik sta voor de klas op een basisschool en hou van speelgoed testen, op stap gaan en creatieve dingen. Mijn dochter van 7 jaar test graag mee!

2 Responses

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.