Skip to Content

Playmobil Wintervakantie in de sneeuw – een winterse speelset

Een paar jaren terug waren wij te gast in Snowworld Zoetermeer vanwege de introductie van de nieuwe Family en Fun collectie: Playmobil Wintervakantie in de sneeuw. Dit was de ideale gelegenheid om dochterlief voor het eerst op de lange latten ( nou ja kinderformaat) te laten oefenen samen met haar blogkids vriendinnetjes en vriendjes. 

Playmobil Wintervakantie

Playmobil Wintervakantie in de sneeuw

Playmobil Wintervakantie

In de Wintersport Chalet van Snowworld Zoetermeer stonden verschillende playmobil figuren zoals deze grote kerstman en rendier met de slee. Er stonden grote Playmobil Wintervakantie dozen in met strikken eromheen. Dochterlief wist zich gelukkig goed in te houden om die niet uit te gaan pakken. Er was genoeg te spelen op de tafels! Zelfs haar muffin rustig eten was geen tijd voor.

De kinderen konden naar hartenlust spelen met de nieuwe Playmobil Wintervakantie in de sneeuw collectie. Toen was het tijd voor de grandioze opening!

Daar kwamen Gene en Twinkle Starglitter van de Super4 de berg af.

De eerste skiles van dochterlief

Playmobil Wintervakantie

Tijd om de ski’s op te halen! Het wachten duurde iets te lang en dat met warme kleren voor -5 C en met strakke ski schoenen was voor dochterlief even niet leuk. Maar toen ze dan eindelijk mocht was het dikke pret een uur lang in haar ski klasje!

Playmobil Wintervakantie

Zelf ben ik nog nooit op wintervakantie geweest in de sneeuw. Wel heb ik een keer een skiles en een snowboard les gehad, beide erg leuk om te doen overigens maar ook heel vermoeiend als je het voor het eerst doet. Het leek wel een eeuwigheid te duren voor ik zonder te vallen naar beneden ging. Dat ging bij dochterlief wel even anders!

Wat een natuurtalenten zijn die kinderen. Zou dat zijn omdat ze kleiner zijn? Of omdat ze een beter evenwichtsgevoel hebben?

Playmobil Wintervakantie collectie

Playmobil Wintervakantie

Pak je snowboard of ski’s en glij van de berg af. Heb een sneeuwballengevecht en warm op in het chalet voor een warme kop soep of chocomelk. In de collectie Playmobil Wintervakantie in de sneeuw vind je van alles! Een skihut, een skischool, een 4×4 SUV met dakkoffer, een sneeuwscooter, wintersporters en een sneeuwballengevecht. De collectie is helemaal compleet!

Playmobil Wintervakantie

Om de wintersportbeleving zo realistisch mogelijk te maken is zelfs aan de kleinste details gedacht. Verschillende ski’s, een skiklas met een mascotte ( de beer) winterse kleuren, sneeuw en ijspegels. Een gezellig chalet met open haard, seizoensgerechten en een hostel om te slapen.

Playmobil Wintervakantie

Playmobil Wintervakantie

Deze sets passen ook erg leuk bij Playmobil Wintervakantie:

Ga jij met je kinderen op wintersport? Houden ze van Playmobil? Dan is deze nieuwe editie van Playmobil City Life met de Country aanvulling een echte aanrader voor de feestdagen!

Lees ook deze blogs:

Footer4 nieuw
ellen
Delen is enorm lief

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vera

Monday 4th of December 2017

Wat leuk! Ik had vroeger ook echt heel veel playmobil. Heb het nu nog staan, moet het eigenlijk is gaan verkopen.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.