Skip to Content

Romantische films op de bank – een avondje me time

Winter is coming. Dat betekent voor mij 3 dingen. 1 de open haard mag weer aan, 2 de kaarsjes worden ontstoft en gaan weer gezellig branden en 3 het is tijd voor romantische films op de bank. Al hoeven ze niet altijd romantisch te zijn, want een goede actiefilm, comedy of Science Fiction vind ik ook altijd leuk. In deze heerlijke decembermaand is het extra genieten want er zijn heel veel kerstfilms te zien op WithLove.

Kerstfilms

Op dit moment zijn er maar liefst 41 kerstfilms te zien op WithLove.tv. Daar kom jij de kerstdagen wel mee door denk ik zo 🙂 Lees vooral even door om te zien hoe jij een maand lang gratis films kan kijken en ook nog eens kans maakt op een jaarabonnement!

Hekel aan reclame

Nu weet ik niet hoe het met jou zit, maar ik heb echt een hekel aan reclame. Het gebeurt dus zelden dat ik bijvoorbeeld romantische films op de bank kijk die op de tv zenders te kijken zijn. Afgezien van de Harry Potter films die de afgelopen weken op televisie te zien waren. Soms zetten we dan de film om half 9 op pauze en beginnen een half uur later met kijken. Kunnen we de reclames mooi doorspoelen.

Niet voor niks dat iedereen massaal aan het Netflixen is natuurlijk, want ik ben echt niet de enige die een hekel heeft aan reclames. Maar nu heb ik nog wat ontdekt waarmee je ook films kan kijken voor een klein bedrag en met totaal andere films dan die op Netflix te zien zijn.

Romantische films op de bank met Withlove.tv

WithLove is dé romantische streamingdienst van Nederland. De plek om te ontspannen met prachtige feelgoodfilms en -series. Er zijn romantische series en films, maar ook met het genre feelgood, drama, speelfilm en kerst. Daarmee is de doelgroep vrouwen. Moeders met jonge kinderen die even een moment me time willen hebben, vriendinnen die samen een filmpje op de bank willen kijken, maar ook stellen die het gezellig vinden om samen romantische films op de bank te kijken.

Samen een romantische film kijken is namelijk heel gezond voor je relatie. Je gaat sneller knuffelen en maakt belangrijke hormonen aan als dopamine en oxytocine waardoor je je helemaal feel good voelt. Door de hormonenboost gaat je stress hormoon naar beneden. Dus heb je je een druk leven en moet je weer in balans komen zet dan een romantische film aan!

Guilty pleasure

Vraag je je nu af, wanneer dan in mijn drukke leven? Heb je een thuiswerkdag? Of een “mamadag”, kids op school of op bed? Maak een lekkere lunch klaar voor je zelf. Doe die gordijnen dicht, kies een mooie film uit, duik onder een dekentje, met naast je een grote kop dampende thee ( of koffie als je dat lekkerder vindt), lunch op schoot, of een andere lekkere zoetigheid, en genieten maar! Dat is mijn guilty pleasure. Ik tel nu al de uren af dat ik zometeen weer mag haha

Maand gratis Withlove.tv

romantische films op de bank

Met een abonnement van 5,95 euro per maand kun je op elk apparaat genieten van alle 250 films. De romantische films en series worden geselecteerd voor en door romantiek fans. Dit maakt het aanbod uniek!

Kijk ook deze blogs:

En nog veel meer in deze categorie films en dvd

ellen
Delen is enorm lief

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.