Poeslief 2 – een film voor poezenbeesten

Het vervolg op de succesvolle bioscoopfilm POESLIEF, POESLIEF2, is al sinds 30 september in de bioscoop en filmtheaters te bewonderen. De film POESLIEF was de enige film in coronatijd die een Kristallen Film Award wist te behalen. Geïnspireerd door dit succes zullen ook dit jaar de Nederlandse katten weer de show stelen in de nieuwe film POESLIEF2. Een van de leukste kinderfilms voor kattenliefhebbers!

Poeslief

Ter promotie van de nieuwe Poeslief film ontving ik thuis een leuk pakket. Vooral mijn twee huistijgers waren daar erg blij mee. Ik neem je mee in een poezendialoog.

“Wat heeft het vrouwtje nu weer voor leuks op de grond gezet voor ons?” “Kijk ik pas perfect in die doos” “even snuffelen hoor, kijk nou dat ziet er toch bekend uit die speeltjes”

“Jaja ik ruik wat bekends, dat zijn die speeltjes van kattenveertjes waar jij zo dol op bent Minoes” “joepie nieuwe bonks! “Maar ik ruik ook wat anders, vrouwtje kun je dit even poeslief uitpakken.. ” “mhmz dat ruikt interessant”

“Jaja dit zijn hele leuk speeltjes ik ga nog even verder ontdekken” “Doe dat ik vermaak mij nog wel even met dit heerlijke stokje prrr ” “Ohw ik wow maar dat ze nog meer uitpakte ” “ja hebbes ” “heej waar ren jij naar toe dan? “

“nou ja zeg, gewoon wegrennen. Ach ik ga lekker met mijn nieuwe speelgoed spelen” “lekker voetballen met een stokje! ” “niemand weet, niemand weet, dat ik een heerlijke muis heb beet…. “

Mijn katten zijn echt dol op deze speeltjes en ze slingeren overal in de huiskamer. Wil jij ook blije huistijgers lees dan gauw verder over Poeslief 2!

De film

Nicolette Kluijver, groot kattenliefhebber, spreekt nu ook voor POESLIEF2 de stem van Abatutu in.
“Ik ben zo trots dat ik weer mag meedoen als de stem van Abatutu in Poeslief 2. Mijn kids zijn ook verzot op TikTok en wij gaan twee trends verbinden, de leukste kattenfilmpjes gemaakt met TikTok. Een recept wat een succesformule moet zijn. Super tof dat ik daaraan mag meewerken”, aldus Nicolette Kluijver.

De film van Poeslief gaat over de bekendste kat van Nederland, Abututu. We volgen de poes en leren alles over het leven als een ster en hoe je ook een sterrenstatus kan krijgen als poes. Niet elke poes kan namelijk zomaar op tv komen. Voor de films wordt veel gebruik gemaakt van ingezonden filmpjes, en dat is super leuk gedaan!

Samen met Minoes keek ik de film Poeslief.

Zowel Minoes als ik vond Poeslief een vermakelijke film. Abatutu, de bekendste filmkat van Nederland, heeft zijn eigen film gemaakt. Met de hulp van vele andere katten heeft Abatutu de grappigste en liefste kattenvideo’s verzameld. Abatutu voorziet de filmpjes van commentaar. Ook geeft Abatutu een inkijkje in zijn leven als BK-er; Bekende Kat. Poeslief is een ode aan de kat en is een plezier om naar te kijken voor alle grote en kleine kattenliefhebbers!

In deel 2 zien we Abatutu weer maar dan traint hij zijn twee kleine neefjes om ook een goede acteurkat te worden. De rode katers Maziwa en Siagi maken natuurlijk een hoop mee!

De films duren 60 minuten en zijn voor alle poezenliefhebbers van alle leeftijden geschikt.

Winactie Poeslief

Poeslief 1 is al te koop op dvd, maar ik mag ook een setje met een pakket van Kattenveertjes en de DVD weggeven. Superleuk om thuis te kijken met je eigen poezen natuurlijk.

Ga jij in de herfstvakantie naar de bioscoop om Poeslief 2 te kijken?

 • Gefeliciteerd Kirsten

Andere TV en DVD gerelateerde blogs:

Footer4 nieuw
ellen
Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik ben dol op nieuwe ervaringen zoals uitstapjes en nieuwe producten uitproberen. Mijn dochter uit 2013 en man testen graag met me mee. In het dagelijks leven sta ik 3 dagen per week op de leukste Montessori school van Den Haag. Ik ben 5 jaar gastouder geweest en heb dus veel ervaring met kinderen van alle leeftijden. In de tijd dat ik mij weet los te wurmen van een schermpje lees ik graag een boek. Samen met Selena beheren we een toffe boekenblog. www.stoerleesvoer.nl

23 reacties

 1. Superleuk! Ik doe heel graag mee. Lijkt me een leuke film om te kijken met onze meiden. Onze poes heet Tommie. En ja, Tommie is een meisje hihi. We dachten dat we een kater hadden gekregen maar na een bezoekje aan de dierenarts bleek ze een meisje.

 2. Wat een leuke winactie!
  Graag doe ik mee voor de leuke dvd en de katteveertjes.
  Wij hebben altijd poezen gehad. Poesjes en katertjes Wij noemden hen altijd Poezeman, omdat ik een leuk bakje had laten maken met de naam Poezeman erop. Kon ik het steeds weer gebruiken.
  Zo ook voor de laatste poes. Die speelt vast graag met de katteveertjes. Ik volg op Bloglovin, maar heb geen facebook en instagram(privéredenen)

 3. Wij hebben 3 katten en zijn wel van plan om de bioscoop te bezoeken deze vakantie, of het Poeslief wordt weet ik nog niet, als het aan deze mama ligt wel maar de meeste stemmen gelden

 4. Ik doe mee! Heb op alle socials gevolgd. Onze poezen heten Pip en Pluis! Dubbel p, dubbel plezier! Ze zijn inmiddels 4 jaar oud en dol op elkaar en op spelen. Ik vind katten echt geweldige dieren dus thuis deze film kijken met de familie zou ik heel leuk vinden!

 5. Onze twee katten heten; Thiago en Goof! Leuk om te winnen voor onze 3 kids! Zouden ze vast en zeker geweldig vinden!

 6. Mijn dochter is gek op poezen, helaas hebben wij er geen 1 vanwege allergie. Ik doe graag mee voor de DVD, de kattenveertjes komen ook goed terecht, de buurvrouw heeft een huis vol katten 😉

 7. Wat een fantastisch leuke te winnen prijs!
  Wij doen graag mee.
  De film is natuurlijk vooral leuk voor mijn kinderen en mijzelf, maar onze huistijgers Benjamin en Flip zullen het ook zeker enorm waarderen als we met zijn allen heerlijk gezellig in de bank kruipen voor deze film.

 8. Wij hebben een 9 jarige Charlotte, boordevol met lapjes. Ze is super speels en houd ook van grapjes. Zoals een vogelveer bewegen onder de deur. Of kattenkruid overal “opsmeren” vanwege die onweerstaanbare geur. Ze vind balletjes van aluminium folie mooi ritselen en rollen. Houd ervan om de trap op en af te hollen. En als ik met een zaklampje schijn. Dan vind ze dat met haar kattenoogjes volgen, reuze fijn. Ze is dan al wat ouder maar een enorme speelse dame. Die ook van dozen houd, vogeltjes spotten achter de ramen. Wat zou ik haar graag verrassen. Met een doos vol pret die precies bij haar zou passen. Naar buiten wil ze niet want ze is daar wat onzeker. Maar met dit prachtige kado pakket als leuke opsteker. Geniet ze vast uren, dagen, maanden, jaren lang. En krabt niet meer uit verveling aan mijn witte behang. Met de dvd zijn we allemaal happy ook mijn dochter en vent. Hoop dat je mij uitkiest & onze lieve Charlotte verwend!!!!

 9. Wat een superleuke winactie, ik waag graag een kansje! Ik vond Poeslief deel 1 echt super leuk en ik ben zeker van plan om deel 2 ook te gaan zien. Mijn katten heten Amore Mischio, Remi en Suki. Ook zorg ik samen met mijn moeder voor Milou, de diabeteskat van mijn vader.

 10. Die van ons heet Airo.
  Ik zie het plaatje van de doos met tekst Poeslief en denk alleen maar… onze kat had hier allang de hele dag in gelegen hahaha die is verslaafd aan dozen.

  Ik volg via FB (heb geen insta)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.