Skip to Content

Poeslief 2 – een film voor poezenbeesten

Het vervolg op de succesvolle bioscoopfilm POESLIEF, POESLIEF2, is al sinds 30 september in de bioscoop en filmtheaters te bewonderen. De film POESLIEF was de enige film in coronatijd die een Kristallen Film Award wist te behalen. Geïnspireerd door dit succes zullen ook dit jaar de Nederlandse katten weer de show stelen in de nieuwe film POESLIEF2. Een van de leukste kinderfilms voor kattenliefhebbers!

Poeslief

Ter promotie van de nieuwe Poeslief film ontving ik thuis een leuk pakket. Vooral mijn twee huistijgers waren daar erg blij mee. Ik neem je mee in een poezendialoog.

“Wat heeft het vrouwtje nu weer voor leuks op de grond gezet voor ons?” “Kijk ik pas perfect in die doos” “even snuffelen hoor, kijk nou dat ziet er toch bekend uit die speeltjes”

“Jaja ik ruik wat bekends, dat zijn die speeltjes van kattenveertjes waar jij zo dol op bent Minoes” “joepie nieuwe bonks! “Maar ik ruik ook wat anders, vrouwtje kun je dit even poeslief uitpakken.. ” “mhmz dat ruikt interessant”

“Jaja dit zijn hele leuk speeltjes ik ga nog even verder ontdekken” “Doe dat ik vermaak mij nog wel even met dit heerlijke stokje prrr ” “Ohw ik wow maar dat ze nog meer uitpakte ” “ja hebbes ” “heej waar ren jij naar toe dan? “

“nou ja zeg, gewoon wegrennen. Ach ik ga lekker met mijn nieuwe speelgoed spelen” “lekker voetballen met een stokje! ” “niemand weet, niemand weet, dat ik een heerlijke muis heb beet…. “

Mijn katten zijn echt dol op deze speeltjes en ze slingeren overal in de huiskamer. Wil jij ook blije huistijgers lees dan gauw verder over Poeslief 2!

De film

Nicolette Kluijver, groot kattenliefhebber, spreekt nu ook voor POESLIEF2 de stem van Abatutu in.
“Ik ben zo trots dat ik weer mag meedoen als de stem van Abatutu in Poeslief 2. Mijn kids zijn ook verzot op TikTok en wij gaan twee trends verbinden, de leukste kattenfilmpjes gemaakt met TikTok. Een recept wat een succesformule moet zijn. Super tof dat ik daaraan mag meewerken”, aldus Nicolette Kluijver.

De film van Poeslief gaat over de bekendste kat van Nederland, Abututu. We volgen de poes en leren alles over het leven als een ster en hoe je ook een sterrenstatus kan krijgen als poes. Niet elke poes kan namelijk zomaar op tv komen. Voor de films wordt veel gebruik gemaakt van ingezonden filmpjes, en dat is super leuk gedaan!

Samen met Minoes keek ik de film Poeslief.

Zowel Minoes als ik vond Poeslief een vermakelijke film. Abatutu, de bekendste filmkat van Nederland, heeft zijn eigen film gemaakt. Met de hulp van vele andere katten heeft Abatutu de grappigste en liefste kattenvideo’s verzameld. Abatutu voorziet de filmpjes van commentaar. Ook geeft Abatutu een inkijkje in zijn leven als BK-er; Bekende Kat. Poeslief is een ode aan de kat en is een plezier om naar te kijken voor alle grote en kleine kattenliefhebbers!

In deel 2 zien we Abatutu weer maar dan traint hij zijn twee kleine neefjes om ook een goede acteurkat te worden. De rode katers Maziwa en Siagi maken natuurlijk een hoop mee!

De films duren 60 minuten en zijn voor alle poezenliefhebbers van alle leeftijden geschikt.

Winactie Poeslief

Poeslief 1 is al te koop op dvd, maar ik mag ook een setje met een pakket van Kattenveertjes en de DVD weggeven. Superleuk om thuis te kijken met je eigen poezen natuurlijk.

Ga jij in de herfstvakantie naar de bioscoop om Poeslief 2 te kijken?

  • Gefeliciteerd Kirsten

Andere TV en DVD gerelateerde blogs:

Footer4 nieuw
ellen
Delen is enorm lief

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Marieke

Wednesday 20th of October 2021

Jaa super leuk ik doe graag mee voor onze kinderen.

Marianne

Wednesday 20th of October 2021

Ik doe graag mee voor onze kimo.

Kim

Tuesday 19th of October 2021

Onze huistijger heet heel toepasselijk Tijgertje! wagen graag onze kans!

marij brand

Tuesday 19th of October 2021

Die van ons heet Airo. Ik zie het plaatje van de doos met tekst Poeslief en denk alleen maar... onze kat had hier allang de hele dag in gelegen hahaha die is verslaafd aan dozen.

Ik volg via FB (heb geen insta)

Suus

Tuesday 19th of October 2021

Wat een superleuke winactie, ik waag graag een kansje! Ik vond Poeslief deel 1 echt super leuk en ik ben zeker van plan om deel 2 ook te gaan zien. Mijn katten heten Amore Mischio, Remi en Suki. Ook zorg ik samen met mijn moeder voor Milou, de diabeteskat van mijn vader.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.