Stokke Munch Complete winactie

Als ik zeg Stokke dan zeg jij: Tripp Trapp! Dat is namelijk het bekendste product van het Noorse merk Stokke.
Het eerste product voor kinderen werd in 1972 gelanceerd: de iconische Tripp Trapp®-stoel, ontworpen door Peter Opsvik, De innovatieve Stokke® Xplory®, hun eerste kinderwagen werd in 2003 gelanceerd.  Ook dit jaar zijn er weer nieuwe producten op de markt gekomen! Zoals de Stokke Munch complete set.

Nieuwste Tripp Trapp

Voor ik wat vertel over de Stokke Munch Complete set dat je kunt winnen, vertel ik graag nog eerst wat meer over de Tripp Trapp kinderstoel.

De stoel die met je kindje meegroeit™ – een stoel voor het leven. Dat belooft Stokke met de Tripp Trapp stoel. Dat het een stoel voor het leven is bleek trouwens wel op de Negenmaandenbeurs waar mijn collega bloggers massaal op de Tripp Trapp stoelen gingen zitten tijdens de perspresentatie van de nieuwe producten op de Negemaandenbeurs die het team van Stokke mee hadden. Zelf hebben wij nooit een Tripp Trapp gehad overigens dus ik wist niet dat ze zo sterk waren.

De Stokke Tripp Trapp heeft nog meer voordelen:

 • Je baby kan meteen aan tafel meedoen dichtbij het gezin.
 • Accessoires zoals de Baby Set en kussensets geven extra comfort voor je baby
 • In hoogte verstelbare positie van de zithoogte en voetensteun
 • Verkrijgbaar in verschillende kleuren voor jongens en meisjes
 • Klassiek Scandinavisch design van Peter Opsvik

En de kleuren zijn gaaf! Zeker de nieuwste kleur Serene Pink. Een Tripp Trapp kost €199,-

Een leuke actie is trouwens dat je de rugleuning van je Tripp Trapp kunt personaliseren met een gratis gravering ( daarna verkoop je hem alleen niet meer makkelijk door natuurlijk)

Silicone Stokke Placemat

De ezpz™ by Stokke™ placemat is een alles-in-1 placemat en servies dat past op de Stokke® Steps™ Baby Set Tray. In gebruik is het ontzettend handig omdat alles goed blijft staan. Je hebt geen last van omkiepende bekers en bordjes die op de grond ‘vallen’. Op gooien wordt natuurlijk geen garantie gegeven :-). Je kleintje kan zelfstandig eten en dat is belangrijk voor de motorische ontwikkeling. Gemaakt van een hoge kwaliteit en veilig silicone. Het materiaal is sterk, duurzaam en kan ook in de vaatwasser. Net als de Stokke Munch producten. Het kommetje van de Stokke Munch past er perfect in. De placemat kost €29,00

Stokke Munch

stokke munch complete

Alles wat je kindje nog heeft voor een hapjeW

Het Stokke Munch serviesje is ergonomisch ontworpen en makkelijk vast te houden voor kinderen. De kom en drinkbeker zijn anti-lek en antislip en hebben extra gewicht aan de onderzijde waardoor ze niet snel omvallen. En dat omvallen van bekers en borden kennen we maar al te goed als ervaren ouders. Als ze dan toch omvallen of op de grond worden gegooid geen probleem! Het materiaal is sterk en duurzaam. BPA en phthalaat vrij. Om het helemaal compleet makkelijk te maken kan het bordje en de beker zonder problemen in de magnetron en vaatwasser.

In de Stokke Munch Complete zit ook een zachte en fijne slab, vriendelijk voor de gevoelige huid van je baby en peuter en hij kan zelfs in de vaatwasmachine! Super handig. De slab is overigens ook los te koop voor €15,00.

Door de perfecte vorm van de kom en het bestek worden kinderen gestimuleerd om zelf te eten. De Stokke Munch Complete kost €60,00.

stokke snack tray

Leuk om te weten is dat de Stokke Munch Complete ook past in de nieuwe Snack Tray.

Winactie

stokke munch complete

In onze goodiebag zat de verpakking van de Stokke Munch Complete ter waarde van 60 euro! Aangezien dochterlief al zelfstandig kan eten en ik als gastouder aan 1 exemplaar niet genoeg heb maak ik graag een van mijn volgers blij!

Hoe doe je mee?

 • Volg MamaScrapelle op Instagram en/of op Facebook
 • Doe je met de winactie mee geef het actiebericht op Instagram dan een hartje en op Facebook een duimpje
 • Reageer waarom jij de Stokke Munch Complete set willen winnen.
 • Taggen van vrienden levert je een extra winkans op.

Voorwaarden van deze winactie:

 • Meedoen kan tot 24 maart! Dan is dochterlief jarig en volgt er een prijswinnaars overzicht op Facebook en Instagram.
 • Tijdens de winweek kun je maar 1 prijs winnen.
 • Ik tag niet op Facebook en Instagram dus hou de social media goed in de gaten om je eventuele prijs te claimen. Je mag mij dan een bericht sturen.
 • Op Facebook hoef je niks te missen door MamaScrapelle als eerste te laten weergeven.
 • Gewonnen prijzen die na 2 dagen niet zijn geclaimd worden opnieuw verloot!
disclaimer
Facebook Comments

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik ben behoorlijk creatief en dol op prentenboeken en op stap gaan met mijn man en 6 jarige dochter!