Playmobil de bruiloft

Het bruiloftsseizoen is officieel geopend. Wij ontvingen nu al 4 uitnodigingen voor een bruiloft waar er wel 1 heel bijzondere bij zit. Playmobil de Bruiloft van de Ridder en de Prinses! Afgelopen woensdag 17 Mei om 14.25 uur begon de huwelijksceremonie van de PLAYMOBIL Ridder en Prinses bij het theater van het speelpark Oud Valkeveen en wij waren erbij!

Playmobil de Bruiloft

Playmobil de bruiloft

Deze lente lanceert PLAYMOBIL haar meest romantische thema ooit: De Bruiloft! De collectie bestaat uit onder andere een bruidswinkel en kapsalon, het bruiloftsfeest, een chique limousine en natuurlijk de ceremonie met bruidspaviljoen.
Toen de Ridder de prachtige collectie zag, wist hij dat hij zijn geliefde prinses dolgelukkig zou maken met een sprookjesachtige trouwdag. Dus steeg hij op zijn paard, ging op één knie en stelde die ene vraag:

playmobil de bruiloft

Playmobil de bruiloft

Bij de ingang van het park stond de ceremoniemeester van Oud Valkeveen ons al op te wachten. We kregen onze toegangskaarten en het bruidspaar trakteerde ons op een lekker broodje en een verkoelend ijsje want het zou een prachtige dag worden.

Playmobil de bruiloft

Naar de trouwlocatie toe stonden er al wat Playmobil helden langs de kant te wachten om de daggasten op te vangen. Dochterlief had echter geen oog voor hun! ( nog niet in elk geval)

Meer huwelijken op 1 dag

Playmobil de bruiloft

Omdat de Playmobil prinses en ridder dol zijn op kinderen wilden zij hun de kans geven om deze dag ook in het huwelijk te treden met hun vriendje/ vriendinnetje/ mama/ papa/ oma/ opa. Er waren heuse sluiers en hoeden geregeld voor de jonge bruiden en bruidegommen. En het was echt super schattig om te zien!

Snoeptafel

Playmobil de bruiloft

Er was een prachtige snoeptafel met een schattige taart met een Playmobil bruidspaar erop. Inclusief heel veel kleine taartjes en lolly’s in hartjes vorm.

Playmobil de bruiloft

Er waren trouwens ook 3 enorme schalen met fruit voor die kinderen die misschien niet tegen zo’n zoet gebakje konden vanwege melk/suiker/gluten/kleurstof je weet het niet. Dat vond ik wel heel netjes geregeld.

Het Playmobil bruidspaar

Playmobil de bruiloft Playmobil de bruiloft

Het bruidspaar was prachtig en de ceremonie werd snel geregeld door Robin van speelpark Oud Valkeveen die speciaal op deze dag tot trouwambtenaar was benoemd. Overal waren prachtige boeketjes en elk kind en volwassenen hadden wel een ballon in hun hand die na de ceremonie los werden gelaten.  Playmobil de bruiloftPlaymobil de bruiloft

We hadden ook nog bellenblaas gekregen en dochterlief blies heel wat af, maar ze was een van de weinige waardoor het effect hiervan niet te zien was.

Spelen met Playmobil de bruiloft

Playmobil de bruiloft Playmobil de bruiloft

Na afloop stonden er tafels klaar met de nieuwe bruiloft collectie van Playmobil waar de kinderen mee mochten spelen.

Goodiebag

Dochterlief werd ook nog verwend door het bruidspaar met een prachtig gevulde goodiebag waar het paviljoen en de fotograaf zit.

 

Playmobil de bruiloft collectie

Playmobil de bruiloft

Playmobil de bruiloft is helemaal compleet van de limousine tot de bruidswinkel en kapsalon. Een echte musthave voor elk romantisch meisje en vooral voor de kleine meisjes waarvan de papa en mama ( of de mama en mama of papa en papa) gaan trouwen natuurlijk! Hiervoor moet je ben ik bang alleen wel twee keer het bruidspaviljoen aanschaffen, om twee bruiden/ twee bruidegommen te krijgen, want ik krijg het niet voor elkaar om ze als los onderdeel te kopen op de site van Playmobil.

Playmobil bruidswinkel met kapsalon

Playmobil de bruiloft

In deze bruidswinkel kunnen de bruid en bruidsmeisjes al hun chique kleding en accessoires vinden en hun kapsels in orde maken.  Er is zelfs een pashokje met gordijn en spiegel aanwezig om de styling te bewonderen.

Er is uiteraard champagne aanwezig en prachtige sieraden en tassen. De etalagepop heeft de bruidsjurk nog even aan, maar die kan snel gepast worden. Er is ook een bruidsmeisjesjurk die makkelijk bij de kinderfiguren aangetrokken kunnen worden.

Er zijn bruidsboeketten, pruiken, opmaakartikelen, trouwkaarten aanwezig om de voorbereidingen helemaal compleet te maken voor de grote dag.

Voor €44,99 koop je de bruidswinkel bijvoorbeeld bij Bol via mijn affiliatelink

Bruidsfotograaf en kinderen €11,99

Playmobil de bruiloft

Terwijl de bruid en bruidegom zich voorbereiden voor de Playmobil de bruiloft oefenen de bruidskinderen met de fotograaf het bloemen gooien bij de fotolocatie bij een romantisch decor. De jurk van het meisje is van siliconen gemaakt en kan worden uit- en aangetrokken.

Voor €11,99 koop je de bruidsfotograaf bijvoorbeeld bij Bol via mijn affiliatelink

Playmobil bruidslimousine €35,99

Playmobil de bruiloft

Klaar om de bruid op te halen bij de bruidswinkel. Deze prachtige limousine biedt plaats aan chauffeur en bijrijder evenals drie passagiers. Het dak en het bloemstuk zijn afneembaar. Afmetingen: 35 x 12 x 9 cm (l x d x h). – De limousine is voorzien van een trekhaak. Voor het plaatsen van de figuren wordt de dakinzet verwijderd.

Voorin zitten de chauffeur en een bruidskindje. Achterin zitten natuurlijk de bruid en bruidegom en eventueel nog een bruidskindje.

In de limousine is een sideboard waar de champagnekoeler, twee champagneglazen en het bruidsboeket worden vastgezet. Op het deksel van de kofferbak bevindt zich nog een houder voor bloemen. Drie boeketten kunnen elk met een zuignap op gladde oppervlakken worden vastgezet, bijv. op de motorkap.

Voor €35,99 koop je de bruidswinkel bijvoorbeeld bij Bol via mijn affiliatelink

Playmobil bruidspaviljoen met bruidspaar €17,99

Playmobil de bruiloft

De ambtenaar van de burgerlijke stand staat klaar om het huwelijk te voltrekken.

Een kleine ronde plank die aan een balk van het paviljoen kan worden bevestigd, dient als tafel voor het ringkussen.

Voor €17,99 koop je de bruidswinkel bijvoorbeeld bij Bol via mijn affiliatelink

Playmobil bruiloftsfeest €37,99

Playmobil de bruiloft

Na de bruiloft is de feestlocatie aan de beurt. In de tuin die prachtig versierd is spelen de muzikanten en staan geschenken een heerlijk buffet en gasten te wachten op het bruidspaar.

Voor €37,99 koop je de feestlocatie bijvoorbeeld bij Bol via mijn affiliatelink

 

Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik sta voor de klas op een basisschool en hou van speelgoed testen, op stap gaan en creatieve dingen. Mijn dochter van 7 jaar test graag mee!

3 Responses

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.