Skip to Content

Playmobil de bruiloft – een romantische set speeelgoed

Het bruiloftsseizoen is officieel geopend. Wij ontvingen nu al 4 uitnodigingen voor een bruiloft waar er wel 1 heel bijzondere bij zit. Playmobil de Bruiloft van de Ridder en de Prinses! Wij waren te gast bij de huwelijksceremonie van de PLAYMOBIL Ridder en Prinses bij het theater van het speelpark Oud Valkeveen .

Playmobil de Bruiloft

Playmobil de bruiloft

Deze lente lanceert PLAYMOBIL haar meest romantische thema ooit: Playmobil de Bruiloft! De collectie bestaat uit onder andere een bruidswinkel en kapsalon, het bruiloftsfeest, een chique limousine en natuurlijk de ceremonie met bruidspaviljoen.
Toen de Ridder de prachtige collectie zag, wist hij dat hij zijn geliefde prinses dolgelukkig zou maken met een sprookjesachtige trouwdag. Dus steeg hij op zijn paard, ging op één knie en stelde die ene vraag:

playmobil de bruiloft
Playmobil de bruiloft

Bij de ingang van het park stond de ceremoniemeester van Oud Valkeveen ons al op te wachten. We kregen onze toegangskaarten en het bruidspaar trakteerde ons op een lekker broodje en een verkoelend ijsje want het zou een prachtige dag worden met Playmobil de Bruiloft.

oud valkeveen

Naar de trouwlocatie toe stonden er al wat Playmobil helden langs de kant te wachten om de daggasten op te vangen. Dochterlief had echter geen oog voor hun! ( nog niet in elk geval)

Meer huwelijken op 1 dag

huwelijk

Omdat de Playmobil prinses en ridder dol zijn op kinderen wilden zij hun de kans geven om deze dag ook in het huwelijk te treden met hun vriendje/ vriendinnetje/ mama/ papa/ oma/ opa. Er waren heuse sluiers en hoeden geregeld voor de jonge bruiden en bruidegommen. En het was echt super schattig om te zien!

Snoeptafel

feesttafel

Er was een prachtige snoeptafel met een schattige taart met een Playmobil bruidspaar erop. Inclusief heel veel kleine taartjes en lolly’s in hartjes vorm. Playmobil de bruiloft beloofde een mooi feest te worden.

gebakjes

Er waren trouwens ook 3 enorme schalen met fruit voor die kinderen die misschien niet tegen zo’n zoet gebakje konden vanwege melk/suiker/gluten/kleurstof je weet het niet. Dat vond ik wel heel netjes geregeld.

Het Playmobil bruidspaar

Playmobil de bruiloft
Playmobil de bruiloft

Het bruidspaar was prachtig en de ceremonie werd snel geregeld door Robin van speelpark Oud Valkeveen die speciaal op deze dag tot trouwambtenaar was benoemd. Overal waren prachtige boeketjes en elk kind en volwassenen hadden wel een ballon in hun hand die na de ceremonie los werden gelaten.  

We hadden ook nog bellenblaas gekregen en dochterlief blies heel wat af, maar ze was een van de weinige waardoor het effect hiervan niet te zien was. Gelukkig kwam er nog een ander gaaf effect op deze Playmobil de bruiloft dag.

Spelen met Playmobil de bruiloft

Playmobil de bruiloft
Playmobil de bruiloft

Na afloop stonden er tafels klaar met de nieuwe bruiloft collectie van Playmobil waar de kinderen mee mochten spelen.

Goodiebag

goodiebag

Dochterlief werd ook nog verwend door het bruidspaar met een prachtig gevulde goodiebag waar het paviljoen en de fotograaf zit.

Playmobil de bruiloft collectie

Playmobil de bruiloft is helemaal compleet van de limousine tot de bruidswinkel en kapsalon. Een echte musthave voor elk romantisch meisje en vooral voor de kleine meisjes waarvan de papa en mama ( of de mama en mama of papa en papa) gaan trouwen natuurlijk! Hiervoor moet je ben ik bang alleen wel twee keer het bruidspaviljoen aanschaffen, om twee bruiden/ twee bruidegommen te krijgen, want ik krijg het niet voor elkaar om ze als los onderdeel te kopen op de site van Playmobil.

Bruidsfotograaf en kinderen €11,99

Playmobil de bruiloft

Terwijl de bruid en bruidegom zich voorbereiden voor de Playmobil de bruiloft oefenen de bruidskinderen met de fotograaf het bloemen gooien bij de fotolocatie bij een romantisch decor. De jurk van het meisje is van siliconen gemaakt en kan worden uit- en aangetrokken.

Playmobil bruidslimousine €35,99

Playmobil de bruiloft

Klaar om de bruid op te halen bij de bruidswinkel. Deze prachtige limousine biedt plaats aan chauffeur en bijrijder evenals drie passagiers. Het dak en het bloemstuk zijn afneembaar. Afmetingen: 35 x 12 x 9 cm (l x d x h). – De limousine is voorzien van een trekhaak. Voor het plaatsen van de figuren wordt de dakinzet verwijderd.

Voorin zitten de chauffeur en een bruidskindje. Achterin zitten natuurlijk de bruid en bruidegom en eventueel nog een bruidskindje. Op naar Playmobil de Bruiloft!

In de limousine is een sideboard waar de champagnekoeler, twee champagneglazen en het bruidsboeket worden vastgezet. Op het deksel van de kofferbak bevindt zich nog een houder voor bloemen. Drie boeketten kunnen elk met een zuignap op gladde oppervlakken worden vastgezet, bijv. op de motorkap.

Footer4 nieuw
ellen
Delen is enorm lief

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nicole Orriëns

Tuesday 23rd of May 2017

Wauw, wat leuk zeg! Dat is nog eens een bijzondere bruiloft. Zo eentje heb ik er nog nooit meegemaakt!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.