Woezel en Pip schrijfkaarten

Dochterlief kreeg voor haar verjaardag hele leuke cadeaus waaronder Woezel en Pip schrijfkaarten. Ze wil namelijk dolgraag zelf kunnen lezen en schrijven en zodoende vind ik het leuk om haar dit spelenderwijs te laten oefenen en leren. 

Woezel en Pip

Woezel en Pip schrijfkaarten

Ik vind het echt super leuk dat Woezel en Pip steeds een groter assortiment krijgt wat niet alleen boeken en spellen( zoals Woezel en Pip spelen tikkertje) beslaat maar ook steeds meer educatief materiaal zoals de Woezel en Pip schrijfkaarten.

Woezel en Pip schrijfkaarten

Woezel en Pip schrijfkaarten

Samen met Woezel en Pip en alle vriendjes uit de Tovertuin kan je kind eindeloos oefenen met het het schrijven van rondjes, strepen en krullen. De oefeningen zijn goed voor de fijne motoriek en zijn een goede voorbereiding op het leren schrijven op school.

In de verpakking zitten maar liefst 24 schrijfkaarten en een uitwisbare stift.

Woezel en Pip schrijfkaarten

Aan de stift zit een klein sponsje om het werkje na afloop weer netjes uit te gummen.

De kaarten worden na gebruik weer makkelijk schoon, dochterlief kan het zelf. En de oefeningen zijn in allemaal verschillende gradaties goed te doen voor haar.

Het enige minpuntje vind ik zelf dat de kaarten niet aan de voor en achterkant zijn bedrukt met schrijfoefeningen. Nu staan er op de achterkant gewoon een plaatje van Woezel en Pip, ik had liever meer schrijfoefeningen gehad.

Niet dat dochterlief zich daar druk om maakt want zij vind het geweldig om hier lekker mee te spelen. Ideaal ook om mee te nemen onderweg of op een verjaardag of naar een restaurant want met een beetje mazzel vermaken ze zich hier wel een half uurtje mee!

De schrijfkaarten zijn geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar die interesse hebben om zelf te gaan schrijven. Ik raad je echter af om dit aan kinderen te geven die hier nog niet de behoefte aan hebben. Laat ze dan gewoon lekker spelen en kleuren. Schrijven komt vanzelf wel! Daar wordt op school genoeg aandacht aan besteedt.

Woezel en Pip schrijfkaarten zijn voor €9,99 o.a. te koop bij Bol via mijn affiliatelink

 

 

 

Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik sta voor de klas op een basisschool en hou van speelgoed testen, op stap gaan en creatieve dingen. Mijn dochter van 7 jaar test graag mee!

Share

1 Response

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.