TipToi Wij leren Engels – een cadeautip voor kleuters

Wat als je kind al eerder toe is om Engels te leren. Dan ga je kijken naar een oplossing hiervoor natuurlijk. TipToi Wij leren Engels is voor onze dochter een grote uitkomst om op een speelse manier meer Engels te leren dan ze op televisie leert van Dora. 

TipToi Wij leren Engels

TipToi Wij leren Engels

Om het TipToi Wij leren Engels boek te kunnen gebruiken heb je een TipToi pen nodig. En nu denk je misschien een wat? Dus ik leg er graag nog even wat over uit.

Wat is TipToi?

TipToi is een interactief leersysteem waar je boeken, spellen en puzzels bij horen. Het is een innovatief leersysteem om spelenderwijs de wereld te ontdekken. De kaarten en boeken zitten bomvol met elektronische intelligentie om helemaal zelfstandig elke keer weer wat nieuws te leren.

Een TipToi stift?

tip toi stift

De TipToi stift is het controle systeem van alle boeken en spellen van dit unieke leersysteem. De stift is eenvoudig te bedienen en is goed vast te houden door kinderen.

De TipToi stift praat en maakt geluiden met een hoogwaardige geluidskwaliteit.

En voor de techneuten ­čśë met een optische sensor zet het onzichtbare codes uit TipToi wij leren Engels om in geluiden!

Ja het is echt ongelooflijk waar ik als kind met Electro speelde, wat voor toen al een uitvinding was is het nu de TipToi stift en mijn dochter is er verslaafd aan!

TipToi Wij leren Engels

Nu weer terug naar het boek TipToi Wij leren Engels want dat is waar deze review over gaat.

The story of the Baker family

famiie baker

Als ouder kun je ook zonder de TipToi stift ( stel je bent hem vergeten of de batterijen zijn op) TipToi Wij leren Engels gebruiken om voor te lezen en plaatjes te benoemen. En als ouder kun je mooi ook gelijk je Engels weer ophalen want de teksten in het boek zijn volledig in het Engels! Dus papa’s en mama’s jullie kunnen ook aan de slag!

We worden voorgesteld aan de Baker family. Mama, Papa en hun 3 kinderen baby Lilian, Tom en Polly. Ze hebben twee huisdieren een parkiet en een hond en opa en oma horen ook bij de familie. Ze komen vaak op bezoek! Op de eerste pagina’s zien we het huis van de familie en leren wij veel Engelse woorden over een huis.

Tom gaat naar het kinderdagverblijf en Polly gaat naar een peuterspeelzaal. Ze spelen en leren en knutselen er op los. In Engeland dragen de kinderen een schoolkostuum.

Opa kookt samen met Polly en Tom een verrassingsdiner. Ze hebben pizza en salade. Koken is erg leuk.

TipToi Wij leren Engels

Veel te zien en te horen en te spelen

De Baker familie is op stap naar Londen om te winkelen. Er is van alles te ontdekken in de stad in TipToi wij leren Engels.

Tijd om naar bed te gaan. Polly zit op de wc, Lilian gaat in bad en Tom bekijkt zijn spierballen voor de spiegel. Zal de parkiet Watson ook in bad willen of heeft hij misschien dorst?

Tom en Polly hebben hun vrienden uitgenodigd en ze zijn zich aan het verkleden.

De Baker familie is op stap naar de dierentuin! (Wat leuk om de dierennamen in het Engels te leren! ) Wat is opa nu aan het schilderen? Een portret van oma?

Het is Polly haar verjaardag en ze zijn in het park met haar vrienden. Er is een grote speeltuin en er wordt gepicknickt. Er is weer van alles te ontdekken in TipToi Wij leren Engels.

Liedjes in TipToi wij leren Engels

Dochterlief vind dit boek misschien nog wel het leukste doordat er op elke pagina liedjes te horen zijn. Ze zingt ze soms vrolijk mee terwijl ze haar koptelefoon op heeft en met de TipToi stift aan het spelen is. En ja dat blijft dan ook vaak bij mama hangen waardoor ik het de halve dag aan het neuri├źn ben.

Door de verschillende moeilijkheidsniveaus is er voor elke leeftijd wel wat te leren en te ontdekken. Engels leren is nog nooit zo leuk geweest met dit interactieve spel voor kinderen van 4-7 jaar.

TipToi Wij leren Engels van Ravensburger is voor onze dochter in elk geval een groot succes, want zij wil heel graag meer Engels leren, ik moet zelfs tegenwoordig engelse voorleesboekjes voorlezen.

De software voor TipToi Wij leren Engels en boek kun je gratis downloaden op de site van Ravensburger.

Lees ook deze blogs van TipToi:

Footer4 nieuw
Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik ben dol op nieuwe ervaringen zoals uitstapjes en nieuwe producten uitproberen. Mijn dochter uit 2013 en man testen graag met me mee. In het dagelijks leven sta ik 3 dagen per week op de leukste Montessori school van Den Haag. Daarnaast hebben we ook nog een boekenblog: www.stoerleesvoer.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.