Skip to Content

Met “Het liedjesboek voor onderweg” vervelen jouw kinderen zich nooit meer in de auto!

Een lange reis voor de boeg? Zorg dan dat je “Het liedjesboek voor onderweg” bij je hebt. Dit zorgt voor urenlang muzikaal plezier op de achterbank!

Het liedjesboek samen spelen

Tiptoi® brengt leren tot leven

Ken jij tiptoi® van Ravensburger al? Dit interactieve leersysteem zorgt ervoor dat kinderen spelenderwijs de wereld om hen heen ontdekken. Het is ontworpen voor kinderen tussen de 3 en 10 jaar, dus ideaal voor allebei mijn kinderen. Met de tiptoi® stift brengen ze de plaatjes tot leven. Kies je voor een spelletje, een verhaaltje of toch een liedje? Het is allemaal mogelijk! Zelfs spellen kun je met deze stift spelen. Kortom, er is genoeg te beleven met tiptoi®. Voor ieder kind en elke leeftijd is wel een boek of spel te vinden. En ze breiden het assortiment elk jaar uit zoals met Het liedjesboek voor onderweg! Genoeg plezier voor de komende jaren!

Tiptoi® zorgt voor urenlang plezier

Pak jij ook altijd een tas met allemaal spullen in voor op de achterbank? Ik wel. Zeker als we in de zomer naar het buitenland gaan. Zo hebben de kinderen genoeg dingen te doen en hoeven ze zich niet te vervelen. Met de tiptoi® heb je veel dingen in één en het is lekker plat! Ze kunnen naar de plaatjes kijken, naar verhaaltjes luisteren, spelletjes spelen en naar liedjes luisteren. Dat zorg voor uren vol plezier. Mijn kinderen vinden het heerlijk om op de achterbank te zitten met de stift en een boek van tiptoi®. Zo heeft Isabel het prentenboek van Nijntje en Joshua het boek over de boerderij. En nu hebben ze samen ook Het liedjesboek voor onderweg.

Het liedjesboek voor onderweg

Dit boek is dus een mooie aanvulling. Een boek met bekende en onbekende liedjes. Wij zijn hier dol op muziek, dus dit boek is meer dan welkom bij ons thuis. Ik had hem nog niet uitgepakt of de doos werd al uit mijn handen gehaald, want dit was voor hen. Mijn kinderen staan altijd te springen als ze iets van tiptoi® zien. We hadden al één pen, maar nu hebben beide kinderen een pen. Dat is ontzettend fijn! Na de software op de stift te hebben gezet, konden ze beginnen met “Het liedjesboek voor onderweg”. Een potje met vet werd natuurlijk ook gelijk meegezongen. Een gouwe oude. Daarnaast leren ze allemaal nieuwe dingen. Mijn kinderen moesten erg lachen om de personages die allemaal op hun eigen manier het liedje zingen. Wat leuk bedacht! En dan die verhaaltjes die ze vertellen. Lang genoeg om je aandacht erbij te houden en niet al te kort.

Koptelefoon op en gaan met “het liedjesboek voor onderweg”!

Samen kun je ook prima naar alle verhaaltjes en liedjes luisteren, maar word je gek van al die geluiden of willen ze allebei hun eigen boek doen? Sluit dan de koptelefoon op de pen aan! Ideaal, want zo kunnen zij wel lekker met het boek spelen en heb jij er geen last van. Ideaal voor die lange autoreis, want ik vind “Het liedjesboek voor onderweg” een ontzettend leuk boek, maar denk dat ik gek word als ik er uren naar moet luisteren.

Het liedjesboek zeemeermin

Piraten, boerderij of een eiland?

“Het liedjesboek voor onderweg” bevat zoveel verschillende thema’s. Zo is mijn oudste niet weg te slaan bij de pagina over de piraten. Mijn jongste vindt het eiland geweldig. Die afwisseling zorgt er ook voor dat ze hun aandacht erbij houden en dus blijven luisteren. Het is zo afwisselend. Net als de spelletjes en de verhalen. Niet één bladzijde is hetzelfde. De combinatie van echte klassiekers met nieuwe kinderliedjes maakt het zo ontzettend leuk. Ook voor ons als ouder. In totaal zitten er meer dan 30 liedjes in dit boek verstopt! Genoeg te zien en te beleven. Na een uur rijden waren ze nog steeds bezig met het boek. Wat een heerlijke stilte! Ik ben fan, maar eigenlijk was ik al fan van tiptoi®. Jij ook?

Nog meer spellen en boeken van tiptoi®

Ben je benieuwd naar andere producten van tiptoi®? We hebben er een aantal mogen reviewen. Druk op de knop om er heen te gaan!

Alle tiptoi® producten zijn zowel online als bij speelgoedwinkels verkrijgbaar. Een tiptoi® stift koop je los of is bijgesloten bij een starterset. Meer informatie is te vinden op www.tiptoi.nl.

Welke boeken of spellen heb jij al thuis? Wij zijn erg benieuwd naar jullie ervaring! Let op bij Het liedjesboek voor onderweg zit de stift niet bij. Deze is los aan te schaffen.

Footer2
Joyce
Delen is enorm lief

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lizzy

Wednesday 19th of May 2021

Wat een geweldig boek! Ik ga die zeker ook aanschaffen voor mijn kinderen!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.