Skip to Content

Fidget cube, een veelzijdige fidget toy

Niet lang geleden schreef ik over onze ontdekking van de Pop it fidget toy. Ook een spinner hebben we in huis gehad en beide vallen onder fidget toys. Oftewel friemelspeelgoed. Dat er zo’n grote en diverse wereld hiervan zou zijn had ik dan weer niet verwacht. Vandaag laat ik jullie kennismaken met de Fidget cube! Misschien wel het meest veelzijdige fidget toy speeltje wat er nu op de markt is. En ik mag er ook twee weggeven.

fidget cube

Fidget cube

Ken of ben jij die persoon die altijd aan het klikken is met z’n pen? Vind jij het heerlijk om aan de joystick van je controller te zitten. Of kan je geen genoeg krijgen van klikken op knopjes? Dan is de Fidget cube jouw toy! Waar de Pop it draait om het ‘genot’ van bubbels poppen. Zo draait het bij de cube om draaien, klikken en wiebelen. Het is vierkant van vinyl met op bijna elke zijde iets interactiefs waarmee je lekker bezig kan zijn.

Klikken, schakelen, glijden, ademen, rollen en draaien..

fidgetcube.nl

Het doel van fidget cube is voorzien in de behoefte die veel mensen hebben met rusteloze handen, benen en hoofden. Door een simpel, handzaam en klein product vervang je bijvoorbeeld een slechte gewoonte van nagelbijten. Tegelijk kan het stress verlagend werkend om lekker te friemelen. Perfect voor op je (thuis)kantoor of voor in de klas. Al zijn de meningen wat verdeeld over het gebruik van deze fidget toys in de klas. Overleg altijd even met de leerkracht indien jouw kind graag gebruikt maakt hiervan.

Onze ervaring

Wij zijn in huis deze Fidget cube gaan testen. Mij valt als volwassene voornamelijk het mooie design op. Elk kantje is uniek en nodigt uit tot een andere beweging en dus beleving. Dat maakt deze fidget toy erg divers! Ik vind het leuk en vermakelijk, maar ik ben toch meer een popper merk ik. Mijn dochter van 7 weet zich langer ermee te vermaken. Ze ontdekt, wiebelt, rolt, draait en onderzoekt. Haar jongere zusje van 2 staat al een tijdje met grote ogen te kijken. Let op! De cube is vanaf 3 jaar maar ik laat mijn dochter van ruim 2 jaar onder mijn begeleiding ontdekken.

En met haar is de – klik – van deze Fidget cube. Haar kleine vingertjes friemelen er op los en onze mevrouw wiebelkont wordt helemaal rustig hiervan. Bij haar zie ik het kalmerende effect direct werken. Tegelijk oefent ze haar fijne motoriek op een manier die haar uitdaagt. Ik heb ook een handige sleutelhanger om de cube heen en dat maakt het nog handzamer. Ook kan je het makkelijk ergens aanhangen hierdoor.

Tof om steeds meer te leren over fidget toys en leuk om de Fidget cube te mogen testen! Ik weet zeker dat het voor velen een uitkomst kan zijn.

Jullie kunnen ook een Fidget cube uitproberen met 10% korting! Via de link hiernaast is de korting direct toegepast. Of gebruik Kortingscode: MAMASCRAPELLE

Winnen!

Ik mag namens Fidgetcube.nl 2 fidget cubes weggeven! Heel erg tof, wat mag je doen om kans te maken?

Gefeliciteerd Bert en Amelie

Over ongeveer twee weken maken we twee winnaars bekend, succes!

fidget cube winnen
Footer2
Selena
Delen is enorm lief

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Imke

Thursday 20th of May 2021

erg leuk voor de kindere

Feinette

Sunday 16th of May 2021

Wat een ontzettend leuk en uitdagend spel. Deze wil ik graag voor mijn oppaskindjes winnen, ook ideaal voor ze om mee op vakantie te nemen.

Bert

Sunday 16th of May 2021

Mag ik een keer meedoen voor mezwlf? Door autisme heb ik vaak een 'vol hoofd', en ergens mee 'spelen' helpt me ontspannen

Anneliese de Waal

Sunday 16th of May 2021

Ik doe erg graag mee voor mijn zoon Nicky, zou erg goed voor hem zijn om hiermee te ontspannen. Waag graag een kans voor hem. Groetjes van Anneliese de Waal

Danielle

Saturday 15th of May 2021

Voor mijn dochter, zij kampt met veel angsten, die door de corona nog erger zijn geworden. Ze heeft nu goede hulp en ze doet heel erg haar best. De fidget cube kan haar misschien helpen ontspannen, als zij iets spannends moet doen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.