Fidget cube, een veelzijdige fidget toy

Niet lang geleden schreef ik over onze ontdekking van de Pop it fidget toy. Ook een spinner hebben we in huis gehad en beide vallen onder fidget toys. Oftewel friemelspeelgoed. Dat er zo’n grote en diverse wereld hiervan zou zijn had ik dan weer niet verwacht. Vandaag laat ik jullie kennismaken met de Fidget cube! Misschien wel het meest veelzijdige fidget toy speeltje wat er nu op de markt is. En ik mag er ook twee weggeven.

fidget cube

Fidget cube

Ken of ben jij die persoon die altijd aan het klikken is met z’n pen? Vind jij het heerlijk om aan de joystick van je controller te zitten. Of kan je geen genoeg krijgen van klikken op knopjes? Dan is de Fidget cube jouw toy! Waar de Pop it draait om het ‘genot’ van bubbels poppen. Zo draait het bij de cube om draaien, klikken en wiebelen. Het is vierkant van vinyl met op bijna elke zijde iets interactiefs waarmee je lekker bezig kan zijn.

Klikken, schakelen, glijden, ademen, rollen en draaien..

fidgetcube.nl

Het doel van fidget cube is voorzien in de behoefte die veel mensen hebben met rusteloze handen, benen en hoofden. Door een simpel, handzaam en klein product vervang je bijvoorbeeld een slechte gewoonte van nagelbijten. Tegelijk kan het stress verlagend werkend om lekker te friemelen. Perfect voor op je (thuis)kantoor of voor in de klas. Al zijn de meningen wat verdeeld over het gebruik van deze fidget toys in de klas. Overleg altijd even met de leerkracht indien jouw kind graag gebruikt maakt hiervan.

Onze ervaring

Wij zijn in huis deze Fidget cube gaan testen. Mij valt als volwassene voornamelijk het mooie design op. Elk kantje is uniek en nodigt uit tot een andere beweging en dus beleving. Dat maakt deze fidget toy erg divers! Ik vind het leuk en vermakelijk, maar ik ben toch meer een popper merk ik. Mijn dochter van 7 weet zich langer ermee te vermaken. Ze ontdekt, wiebelt, rolt, draait en onderzoekt. Haar jongere zusje van 2 staat al een tijdje met grote ogen te kijken. Let op! De cube is vanaf 3 jaar maar ik laat mijn dochter van ruim 2 jaar onder mijn begeleiding ontdekken.

En met haar is de – klik – van deze Fidget cube. Haar kleine vingertjes friemelen er op los en onze mevrouw wiebelkont wordt helemaal rustig hiervan. Bij haar zie ik het kalmerende effect direct werken. Tegelijk oefent ze haar fijne motoriek op een manier die haar uitdaagt. Ik heb ook een handige sleutelhanger om de cube heen en dat maakt het nog handzamer. Ook kan je het makkelijk ergens aanhangen hierdoor.

Tof om steeds meer te leren over fidget toys en leuk om de Fidget cube te mogen testen! Ik weet zeker dat het voor velen een uitkomst kan zijn.

Jullie kunnen ook een Fidget cube uitproberen met 10% korting! Via de link hiernaast is de korting direct toegepast. Of gebruik Kortingscode: MAMASCRAPELLE

Winnen!

Ik mag namens Fidgetcube.nl 2 fidget cubes weggeven! Heel erg tof, wat mag je doen om kans te maken?

Gefeliciteerd Bert en Amelie

Over ongeveer twee weken maken we twee winnaars bekend, succes!

fidget cube winnen
Footer2
Selena
Delen is enorm lief

Selena

Hoi ik ben Selena en met veel liefde deel ik mijn blogs en recepten op Good Mood Mama. Mijn digitale thuis vol happy vibes voor een good mood. Ik ben een mama van 2 meiden, werk met kinderen en heb 1001 interesses. Ik noem mezelf bewust omdat ik nadenk over alle keuzes die ik maak. Dat betekend soms wel en soms ergens niet ergens voor kiezen. Leuk om nu onderdeel te zijn als gastblogger hier.

32 reacties

 1. Voor mezelf. Mijn nagels zijn een drama. Ik ben constant met mijn handen bezig. Kunnen geen rust hebben. Thuis constant voor tv aan het nagelbijten. Op het werk moeten de pennen eraan geloven. Alleen maar pennen kapot bijten. Enige voordeel, niemand wil een pen van mij lenen

 2. Wat een ontzettend leuk friemelspeelgoed.
  Echt iets voor mijn kleinkinderen.
  Ik volg bloglovin en doe heel graag mee voor de onrustige handjes.

 3. Mijn zoon is een frunniken. Nagels bijten, aan zijn kleding kluiven. En als ik even niet op let ook nog even in zijn broek te friemelen. Dus wat afleiding kan hij wel gebruiken.

 4. Ik doe heel graag mee voor mijn zoon, die friemelt echt altijd aan van alles. En dan gaat het dus ook vaak kapot. De snoertjes van zijn oortjes van de tablet bijvoorbeeld. Als 9 jarige jongen denk ik dat hij zo’n kubus ook wel stoer vind.

 5. Leuke actie! Voor mezelf zou ik deze graag winnen, om mijn autistische stimbehoefte op te botvieren. Ik heb van die tangles, maar die gaan vrij gemakkelijk kapot. Deze fidget cube had ik al ergens op een wishlist opgeslagen.

 6. mijn dochter is gek op fidgets en heeft zelfs een tiktok fidget account, maar deze fidgets heeft ze nog niet, goed voor haar ontspanning en leuk voor haar account 😉

 7. Mijn zoon is een fan van friemelspeelgoed. De fidget toys doen het hier goed. Deze cube ziet er leuk uit, ik doe graag voor hem mee!

 8. doe graag mee voor mijn zoon Joey.
  Hij had er eentje, maar hij is hem helaas kwijt.
  Hij gebruikte deze om in de klas rustig te blijven zitten en om zich te concentreren.
  Thuis gebruikten we hem veel bij het maken van het huiswerk (vindt het lastig om stil te zitten).
  Ook onderweg in de auto tijdens een lange autorit of als we in het ziekenhuis in de wachtkamer zitten is dit super voor hem. Hij verveelt zich hier niet mee en wordt niet lastig 🙂

 9. Ons zoontje heeft ADHD en autisme, dus voor ons is het niet om mee te gaan met de hype, maar we zijn enorm benieuwd of hem dit kan helpen om zijn stress wat weg te werken.

 10. Onze oudste is een enorme friemelaar. Ik zou graag zo’n Fidget cube proberen om hem rustig te maken.

 11. Mijn zoontje is een echte stuiterbal en pakt alles wat los en vast zit. En soms sneuvelt er dan wel wat. Dat is niet zo erg, maar met deze Fidget cube kan hij zich oneindig lang vermaken zonder dat ik bang ben dat mijn huisraad om zeep wordt geholpen 😉

 12. Voor mijn dochter, zij kampt met veel angsten, die door de corona nog erger zijn geworden. Ze heeft nu goede hulp en ze doet heel erg haar best. De fidget cube kan haar misschien helpen ontspannen, als zij iets spannends moet doen

 13. Ik doe erg graag mee voor mijn zoon Nicky, zou erg goed voor hem zijn om hiermee te ontspannen.
  Waag graag een kans voor hem.
  Groetjes van Anneliese de Waal

 14. Mag ik een keer meedoen voor mezwlf? Door autisme heb ik vaak een ‘vol hoofd’, en ergens mee ‘spelen’ helpt me ontspannen

 15. Wat een ontzettend leuk en uitdagend spel. Deze wil ik graag voor mijn oppaskindjes winnen, ook ideaal voor ze om mee op vakantie te nemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.