Skip to Content

Tiptoi prentenboek Bij ons thuis voor peuters

De TipToi is hier een groot favoriet speelgoed voor dochterlief. Haar collectie is dan ook ondertussen best flink en vooral de startersset met boeken gaan graag mee in de auto op lange autoritten en weekendjes weg of op vakantie.  En heb je meerdere ‘grote’ kleine kinderen op de achterbank. Geen nood je kunt er een koptelefoon aan aansluiten! Niet alleen voor ouders is de tiptoi pen een uitkomst ook voor gastouders en andere kinderopvang en peuterspeelzalen en kleutergroepen kan ik mij voorstellen dat het een aanwinst is voor educatief speelgoed. Ze kunnen er heerlijk zelfstandig mee aan de slag! Zeker met het nieuwe TipToi prentenboek Bij ons thuis voor peuters.

TipToi prentenboek Bij ons thuis voor peuters

mijn geluiden prentenboek

Met tiptoi® van Ravensburger ontdekken kinderen, in de leeftijd van circa 3 tot 10 jaar, spelenderwijs de wereld. Met de interactieve stift en de plaatjes en teksten gebeurt er altijd wel iets. Een verhaal, een spelletje, een muziekje, liedje of geluiden. Van alles wat! Het innovatieve tiptoi®, dat bestaat uit boeken, spellen, puzzels en speelfiguren, breidt het assortiment ieder jaar uit. Niet zo gek, want als je eenmaal een tiptoi® stift hebt, kun je ieder tiptoi® product moeiteloos spelen. Nu is het de beurt aan de kleintjes vanaf 3 jaar, want speciaal voor deze leeftijdsgroep zijn er twee nieuwe tiptoi® producten. Een “TipToi prentenboek Bij ons thuis voor peuters” en “al mijn dieren” voor peuters!

Starter Set ‘TipToi prentenboek Bij ons thuis voor peuters’

TipToi prentenboek Bij ons thuis voor peuters

Terwijl alle andere kinderen slapen heb ik 1 gastkindje van 3,5 jaar die wakker blijft tussen de middag. Hij vindt het soms wat lastig om zichzelf te vermaken, maar met de komst van de Tiptoi mijn geluiden prentenboek voor peuters is daar verandering in gekomen.

TipToi prentenboek Bij ons thuis voor peuters

Hij moet nog wennen aan de tiptoi stift en de concentratieboog is niet altijd even lang, maar hij begint er vertrouwen in te krijgen!

Indien je de starter set koopt kunnen je kinderen direct aan de slag want de audio bestanden staan er al op. Je moet de stift de eerste keer alleen nog even activeren.

In dit boek komt er een huis tot leven. Bij de familie Hofman in de fonteinstraat gebeurt altijd van alles! Hier wonen de kinderen Lara, David en Baby Finn met hun ouders, opa en oma en de hond Rocky.

mijn geluiden boek
TipToi prentenboek Bij ons thuis voor peuters

Er is van alles te ontdekken in de keuken, de tuin, de badkamer, de kinderkamer en ga zo maar door. Het poppenhuis lijkt wel een kleine versie van hun eigen huis. Ook daar zijn allemaal ruimtes waar je wat over kunt ontdekken. Kinderen kunnen luisteren naar verhalen, liedjes luisteren en spelletjes spelen.

Het TipToi prentenboek Bij ons thuis voor peuters is overigens ook los verkrijgbaar, dus zonder stift.

Al mijn dieren

al mijn dieren

Naast het tiptoi prentenboek voor peuters is er ook voor de peuters een spel uitgebracht. Al mijn dieren. Dit is een spel met 60 puzzelstukken waar je na downloaden van de audiobestanden op je eigen tiptoi mee aan de slag kunt. Dit is dus geen starterset zoals het tiptoi mijn geluiden prentenboek, er zit geen stift bij!

Met liedjes en dierengeluiden en vragen over de dieren komt de hele dierenwereld tot leven.  ( nou ja tien binnenlandse diersoorten.) Kinderen leren tellen van een tot tien en ze oefenen met logica en concentratie.

Andere Tiptoi spellen en startersets

Wij hebben al meerdere spellen en boeken van tiptoi en er zijn er een paar echt favoriet voor dochterlief.

TipToi avontuur eerste letters vooral vanwege het leren van de letters en de leuke spellen erom heen.

TipToi wij leren engels vooral vanwege het praten in het engels en de engelse liedjes.

En de monsterlijke muziekschool lekker swingen met de verschillende monsterbands.

Prijs en verkrijgbaarheid nieuwe spellen

Er zijn inmiddels al heel veel tiptoi® producten en deze zijn stuk voor stuk met een aanspreekbaar thema voor kinderen en hun ouders. En de kinderen kunnen helemaal zelfstandig ermee aan de slag. TipToi prentenboek Bij ons thuis voor peuters is voor de jongste kinderen. Eigenlijk is niks fout en je kunt dus rustig en veilig achter het stuur zitten terwijl je kind zich prima vermaakt. Dochterlief haar record staat op 2 uur met 3 boeken op de achterbank zoet zijn. En nee ze was niet in slaap gevallen!

Alle tiptoi® producten zijn zowel online als bij speelgoedwinkels verkrijgbaar. Een tiptoi® stift koop je los of is bijgesloten bij een starterset. Meer informatie is te vinden op www.tiptoi.nl.

Footer4 nieuw


ellen
Delen is enorm lief

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.