Tip Toi Wij leren Engels

Wat als je kind al eerder toe is om Engels te leren. Dan ga je kijken naar een oplossing hiervoor natuurlijk. Wij leren Engels is voor onze dochter een grote uitkomst om op een speelse manier meer Engels te leren dan ze op televisie leert van Dora. 

Tip Toi Wij leren Engels

Wij leren Engels

Om het Wij leren Engels boek te kunnen gebruiken heb je een Tip Toi pen nodig. En nu denk je misschien een wat? Dus ik leg er graag nog even wat over uit.

Wat is Tip Toi?

Tip Toi is een interactief leersysteem waar je boeken, spellen en puzzels bij horen. Het is een innovatief leersysteem om spelenderwijs de wereld te ontdekken. De kaarten en boeken zitten bomvol met elektronische intelligentie om helemaal zelfstandig elke keer weer wat nieuws te leren.

Een Tip Toi stift?

tip toi stift

De Tip Toi stift is het controle systeem van alle boeken en spellen van dit unieke leersysteem. De stift is eenvoudig te bedienen en is goed vast te houden door kinderen.

De Tip Toi stift praat en maakt geluiden met een hoogwaardige geluidskwaliteit.

En voor de techneuten 😉 met een optische sensor zet het onzichtbare codes om in geluiden!

Ja het is echt ongelooflijk waar ik als kind met Electro speelde, wat voor toen al een uitvinding was is het nu de Tip Toi stift en mijn dochter is er verslaafd aan!

Wij leren Engels

Nu weer terug naar het boek Wij leren Engels want dat is waar deze review over gaat.

The story of the Baker family

Wij leren Engels

Als ouder kun je ook zonder de Tip Toi stift ( stel je bent hem vergeten of de batterijen zijn op) het boek Wij leren Engels gebruiken om voor te lezen en plaatjes te benoemen. En als ouder kun je mooi ook gelijk je Engels weer ophalen want de teksten in het boek zijn volledig in het Engels! Dus papa’s en mama’s jullie kunnen ook aan de slag!

We worden voorgesteld aan de Baker family. Mama, Papa en hun 3 kinderen baby Lilian, Tom en Polly. Ze hebben twee huisdieren een parkiet en een hond en opa en oma horen ook bij de familie. Ze komen vaak op bezoek! Op de eerste pagina’s zien we het huis van de familie en leren wij veel Engelse woorden over een huis.

Tom gaat naar het kinderdagverblijf en Polly gaat naar een peuterspeelzaal. Ze spelen en leren en knutselen er op los. In Engeland dragen de kinderen een schoolkostuum.

Opa kookt samen met Polly en Tom een verrassingsdiner. Ze hebben pizza en salade. Koken is erg leuk.

Wij leren Engels

De Baker familie is op stap naar Londen om te winkelen. Er is van alles te ontdekken in de stad.

Tijd om naar bed te gaan. Polly zit op de wc, Lilian gaat in bad en Tom bekijkt zijn spierballen voor de spiegel. Zal de parkiet Watson ook in bad willen of heeft hij misschien dorst?

Tom en Polly hebben hun vrienden uitgenodigd en ze zijn zich aan het verkleden.

De Baker familie is op stap naar de dierentuin! (Wat leuk om de dierennamen in het Engels te leren! ) Wat is opa nu aan het schilderen? Een portret van oma?

Het is Polly haar verjaardag en ze zijn in het park met haar vrienden. Er is een grote speeltuin en er wordt gepicknickt. Er is weer van alles te ontdekken!

Liedjes

Dochterlief vind dit boek misschien nog wel het leukste doordat er op elke pagina liedjes te horen zijn. Ze zingt ze soms vrolijk mee terwijl ze haar koptelefoon op heeft en met de Tip Toi stift aan het spelen is. En ja dat blijft dan ook vaak bij mama hangen waardoor ik het de halve dag aan het neuriën ben.

Door de verschillende moeilijkheidsniveaus is er voor elke leeftijd wel wat te leren en te ontdekken. Engels leren is nog nooit zo leuk geweest met dit interactieve spel voor kinderen van 4-7 jaar.

Wij leren Engels met Tip Toi van Ravensburger is voor onze dochter in elk geval een groot succes, want zij wil heel graag meer Engels leren, ik moet zelfs tegenwoordig engelse voorleesboekjes voorlezen.

Wij leren Engels is voor €19,95 o.a. te koop bij Bol via mijn affiliatelink

De Tip Toi stift is voor €37,99 / 39,99 te koop bij Bol via mijn affiliatelink.

De software voor elk spel en boek kun je gratis downloaden op de site van Ravensburger.

Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik sta voor de klas op een basisschool en hou van speelgoed testen, op stap gaan en creatieve dingen. Mijn dochter van 7 jaar test graag mee!

1 Response

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.